Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

:)))))) haklısın ama ben şuan hamile görünce acıyorum benim son zamnalrımda kaburgalarım okadar ağrıyoduki ağlayarak uyuyodum kaburgalarımın uyuşukluğu daha 1 ay önce geçti:)
ama karnımdaki hareketleri hiç özlemiyorum desem yalan olur çok garip bi hiss..

evocum bende senin doğumunu bekliyorum çok az kaldı bunu dediğimde ay azmı diyodun bak bitti sayılır:))minik öykünün aramıza katılmasına..

oo ne güzel bak eşinde geliyo ee 2 3 günede bülentle levent :)))))))) ..allah kurtarsın arkadaşım güzel sağlıklı bi doğumla al kucağına yavrularını..

valla canım bu akşam eşim gelicek diye seviniyorum ve öyle heycanlıyım ki. sanki bebekler için geliyor o da :) ama bu kadar da garipleştip bi tuhaf oldum. dediğin gibi kucağıma alana dekte inanamıycam sanırım. ama hep o tedirginlikler var ya... onlar buna sebep be canım. inşallah rabbim korktuklarımızdan emin, umduklarımıza da nail eylesin hepimizi. sıkıntısız kavuştursun meleklerimize...
zaman çok yavaş...

çok doğrusun canım. hep o korkular sebep böyle duygular içinde olmamıza. dua edin bize nolur... herşey yolunda gitsin...
özlenmez mi, o pıtırtıları. kesin çok özlerim ben de. şimdi sadece benimleler, benimler. ama doğduklarında herkesle bir olucaklar. benden kopucaklar belki de halimden memnundum böyle.. offf çok duygusalım son zamanlarda. gözlerimden yaşlar eksik olmuyor...

oo ne güzel bak eşinde geliyo ee 2 3 günede bülentle levent :)))))))) ..allah kurtarsın arkadaşım güzel sağlıklı bi doğumla al kucağına yavrularını..

evet burcum geliyo çok şükür sevgilim :) eh babaları gelsin inşallah onlar da gelecekler... bu arada; biz hala isim konusunda net bişiye karar veremedik yaaa napıcaz bilmiyorum...
inşallah sorunsuz bir doğum olur ve yavrularımız da sağlıklılardır...

bu arada canlar; çarşamba doğarsa kuzucuklarımız yay, perşembe doğarsa oğlak burcundan olacaklar. sizce hangisi olsa daha iyi olur :))) valla bunu da mı düşündün demeyin aklıma geldi napiim bi danışiiim dedim :)

bir de ben pazartesiden beri göğüs kremi kullanıyorum. sizce humananın süt çayına da başlasam mı? almıştım zaten var elimde. bir zararı oluır mu ki. zaten 1 yahut 2 gün kaldı doğuma...

evet yaa ne güzel anlatmışsın zaten hareketlerini böyle hissetmek bambaşka bişeymiş.bazen yerimden kalkasım bile olmuyor heryerime ağrılar saplanıyor ama bi hareketiyle herşeyi unutuyorum resmen gülme tutuyor beni

evocum bende senin doğumunu bekliyorum çok az kaldı bunu dediğimde ay azmı diyodun bak bitti sayılır:))minik öykünün aramıza katılmasına..

cnm benim gerçekten de az kaldı bugün nstye girdik yine. hastanede beni gören herkes Allah kurtarsın dedi acıdılar halime sanırım çok şükür sancı falan çıkmadı haftaya tekrar giricez bekliyoruz bakalım :)

göğüs kremine bende başladım zaten çok kaşınıyodu iyi geldi bana.çaya da doğumdan sonra başlayın diyolar cnm bekle istersen.hastaneye götürebilirsin doğumdan sonra içmek için.güzel haberlerini bekliyoruz inş.

cnm 1 2 gün kaldı nasılsa başlayabilirsin bence

ayyy seninde azcık kaldı hadi hayırlısı cnm yaa
sizi korkutmak istemem ama ao göğüs ucu yaraları ne kullanırsanız kullanın illa oluyo
inş siz şanslı olursunuzda olmaz inş...

ne kadar güzel anlatmışsın

doktordan geliyorum ne desem bilmiyorum... kızım bu hafta neredeyse hiç kilo almamış hala sadece 1850 gr. ctesi ve salı tekrar kontrole gidicez eğer salıya kadar tekrar kilo almamış olursa sanırım haftaya doğumum olacak.. yumruk gibi oturdu içime ( eğer kilo almış olsa bile 37. haftada alacak tansiyon hastası kadınlarda 37. haftayı geçirmek risklidir dedi.. bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim hiç.. çok korkuyorum hem de çoook. ağzım dilim kilitlendi sanki..

Canimsin nolur uzme kendini. İnsallah doğduktan sonra cok daha iyi olur. Benim doktor da öyle diyor. Kapalı yerde nasıllar napiyolar diye düşünüp gerilip riske atmaktansa dışarda gözümüz görerek daha iyi olur diyor. Şimdiki imkanlar süper. İnsallah cok daha iyi olur aysem. Büyükler hep öyle söylüyor hem; küçük doğan bebekler daha çabuk toparlanıyor. Güzel tarafından bakmaktan başka çaremiz yok ki canım. Ne güzel erkenden kavusucaz:) insallah hepimiz icin hersey cok iyi olur. Saglikla kavuşuruz evlatlarımıza...

inşallah canım doktor da içerde büyümüyorsa alınır dışarda büyütülür diyor da gel de bana anlat kuvöz denen şeyden deliler gibi korkuyorum.. Allah yardımcımız olsun çok üzgünüm çoooook..

Bitanem uzme kendini.nie bu kdr tedirginsin kuvez konusunda..sagliklica dogsunda kuvozde olsun yada olmasin citir bi kiz olcak demekki:..bnm arkadasimin kizi 34 haftada alindi kilo almiomus artik bebek beslenmeyi birakmis..kuvozde kaldi azcik.simdi 14aylik simdi kocaman kiz oldu saglikli fistik gibi.sen uzsende uzmesende allahim bilir..hele hele kilosu icin lutfen uzulme nice zayif bebekler hemen toplanio disari onlara daha cok yariooo

canım ben yenidoğan hemşiresiyim ve 18 haftalık hamileyim :) hiç merak etme 675 gr 6.5 aylık bebek bile büyüttük biz şimdi2 yaşında.küvöz ismi seni korkutmasın anne kucağından farkı yok hem dışarıdan beslenmesi ve göz önünde kontrol altında olması daha iyi.anne karnında ne durumda olduğu çok anlaşılamıyor.içini ferah tut hiiiçbişeycik olmazz Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin...

Ah canım ya seni cok iyi anlıyorum inan bana. Belki de yarın dogum yapcam icim kıpır kıpır diil ama. Hep bir korku hep O kuvez korkusu ama doktorlar cok haklı sonucta göz görerek bakım yapılması cok daha iyi olur. Ah iste soz dinlemiyoruz ki azcik rahat olalım be canım azcik tabi olalım doktorlara... Niye boyleyiz biz ya heycanlanmak istiyorum tadına vara vara yasamak istiyorum her anın ayrı ayrı. Nolur uzme sen de kendini. Dua edelim birbirimize

akmamış demek..
cnm yaa üzme kendini sen bu haftalara geldiğine şükretsene ne güzel
artık erken doğum bile sayılmazki o yeterince büyüdü
tamam kilo almadı pek ama çok şükür bu günlere geldi
gerçekten küvez o kadar korkutmasın seni hiçbi zararı yokki
en azında karnındayken tedirginliklerin var küveze girerse onlar olmayacak...
eve zayıf bi bebek olacak oldukça ama şunu unutma zayıf doğanlar gerçekten çabuk gelişiyolar..

canım üzme kendini inşallah bebeğin ve senin için herşey hayırlı olur.zaten bebeğin 2 kiloya yaklaşmış.inşallah salı gittiğinde kilo almış olur pozitif düşünmeye çalış.sen moralini bozmaki kızında etkilenmesin.

inşallah dediğin gibi olur Allahtan bir eksiği olmasın da kilosu tamamlanır elbet gelişimini tamamlamış olsun da varsın zayıf olsun..
ayy Allah razı olsun senden arkadşlar da sağolsun yazıyorlar tabi ama işin içinde olan biri moral verince içime su serpiliyor
allah sana da sorunsuz bir gebelik hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
demek yarın haa.. Allah yardımcınız olsun.. öyle abuk subuk şeyler düşünüyorum ki anlatsam gülersin..
neyse canım arkadaşım herşey gönlünce olsun herşey rast gitsin rabbim herşeyin kolayını nasip etsin..

kuvözden neden ok korkuyorum biliyor musun bunca zamandır beklediğim evladım doğacak ve ben onu kucağıma bile alamıycam işte bunu düşünmek canımı çok acıtıyor..

ah canım inşallah bu hafta 50-100gr daha alırsa o zaman bir afta daha bekletir doktor çünkü suyu, nst.si, doppleri iyi kilo alımı sıfırlanmadığı sürece 37. haftayı bekliycez dedi doktor.. kuzum ocağın ilk haftasına kadar bir dayansa..

ayşem evet herkes bebeğini koklarken belki sen alamıycaksın benimde başıma geldi ki ben küveze gireceğini bile düşünmemiştim kendimi çok garip kimsesiz hissettim ama bak çok şükür yavrum yanımda biliyodumki orda bebeğime çok iyi baktılar hemşire ablaları hastaneden ayrılırken nası sarılıp öptüler ..doktor bi kadın vardı sürekli kzızımı sevmeye geliyomuş anlıycağın her bakımdan çok çok iyi bakıyolar..

inşallah bebeğin bu gittiğinde kilo almış olur almasada şükür kilosu güzel dışarda hızlıca alır bak gör..

Bitanem geldi kavuştuk cok şükür. Tabi ben onu görünce daha fazla tutamadım kendimi. Ağla ağla icim çıktı ama şimdi cok daha iyi hissediyorum. Kim olursa olsun ister anne ister abla insanın eşi gibisi yok. İnsallah yarın sabah kahvaltıdan sonra doktora gidicez. Bakalım hemen alalım mı dicek, yoksa Perşembe-cumaya bırakacak mı? Hayırlısı insallah ama beklemekte daha fazla geriyor insanı. İnsallah hayirli zamanda kavuşuruz sag salim kavuşuruz evlatlarımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…