Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım ben 35+5 haftada 2950 doğdu..senin kız şuan nekadarmış son haftalar 200 300 gr atak yapmıştı.

haklısın evdekiler bizi çekiyoda başkalrı çekmez hem.

ayşecim küveze girer diyede korkma benim kızımda girdi çok üzücü çünkü kucağın aalamıyosun ama küvez aynı anne karnı gibi ddi doktor. 1 hafta kaldı kızım yani araya kapattı..zaten kilodan değil girmesinin sebebi solunumunda problem vardı ama tüm bebeklerde olabilirmiş.
tabiki allah korusun inşallah girmez ama girsede hiç tedirgin olma.

canım ben 35+5 haftada 2950 doğdu..senin kız şuan nekadarmış son haftalar 200 300 gr atak yapmıştı.

haklısın evdekiler bizi çekiyoda başkalrı çekmez hem.
geçen hafta benimki de 200 gr almıştı 1800 gr oldu bakalım salıya tekrar kontrol var 200 daha alsa zil takıp oynarım :))

benim doktorum da senin karnında büyüdüğünden daha kolay gelişir dışarda diyor. bizim bu erken doğum mevzusu gündeme gelince doktor solunum sorunu yaşamayalım diye iğne yaptırdı bana 4 tane umarım işe yaramıştır..
çocuk doktorumuzla yani kızım doğunca gideceğimiz doktorla konuşıyorum sık sık o da 34. haftayı dolduran 1800ü geçen bebeklerde eğer emebiliyorsa kuvöze gerek kalmaz diyor inşallah emebilir minik kuşum şükür hafta ve kilo olarak sınırları geçtik gibi..
bebek tartısı alayım mı diye sordum hergün gram gram takip edecek miyim gelişmini dedim gerek yok dedi çocuk doktoru 1500ün altında doğan bebeklerin günlük takibi gerekirmiş ama çok fena kaşınıyorum bir bebek tartısı alsam mı acaba :))

ayşecim alma bence bizi 1 ay her hafta çağırdı kontrollere sende öyle gidersin ..dışarda daha çok alıyolar benim kız şimdiden 7 kg geçti valla..
bu haftalar bol bol süt ürünleri tüket lıght ayran al süt çok işe yaradı bende.dondurmaa yiyodum sade olandan.
sen iğneleride olmuşsun hiç tedirgin etme kendini benim dr 28 hafta demişti hatta.

Son düzenleme:
mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------37.hafta------KIZ------------Öykü
2-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------37.hafta------KIZ
3-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------35.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
4-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------35.hafta------KIZ------------Elif Meryem
5-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--28.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
6-)uhde----------------Konya Eurofertil------28.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
7-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------21.hafta------ERKEK
mavi86--------------umut tüp bebek -----19.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
9-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----16.hafta------İKİZ
10-)ayzan-------------Ege üniversitesi--------13.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm--------Umut tüp bebek--------7.hafta-------
12-)carmennn---------Adana Başkent --------7.hafta-------- TEK GEBELİK

Kizlar nasilsiniz?

Bugün girdim bakindim kimsecikler yok tedirgin oldum umarim yaramaz bir durum yoktur...

evoevocum bana verdigin görevi yerine getirmeye calstim nacizane tablomuzu günceledim :)))

Merhaba canlar. Dediğiniz gibi. Bizimkiler daha fazla kalamiycaklar sanırım. Dün yine nst ye girdik kalp atışları iyi ama, sancı her. Zaman oluyor. Bir de hareketleri de eskisi gibi diil daha yavaş ve bu beni huzursuz ediyor. Doktor evham yapma diyor ama, gel de yapma. Hep bir tedirginlik, endişe... Offf hayirlisiyla alsaydık kucağımıza saglikla...
Yarin da gidicez doktora. Artık gün asiri gorusucez dedi doktor. Sanırım hafta sonuna kadar dururlarsa da alacak artık bebeklerimizi. Hayırlısı olsun artık napalim. 36. Haftanın icinde oluyoruz o zaman. Zaten ikiz gebelikte 36. Hafta miadını doldurmuş sayılıyormuş. İnsallah hersey yolunda gider...
Bu gece yine gördüm yavrularımızı. Nasıl da tatlilardi... Valla ne yalan soylim; ben de artık doğsunlar istiyorum. Hem yavrularımıza, hem de bitaneme kavuşmak icin sabirsizlaniyorum...

Kizlar nasilsiniz?

Bugün girdim bakindim kimsecikler yok tedirgin oldum umarim yaramaz bir durum yoktur...

evoevocum bana verdigin görevi yerine getirmeye calstim nacizane tablomuzu günceledim :)))

yakışmış cnm ellerine sağlık

şizofren seni her gördüğümde acaba doğurdu mu diyorum senin gibi sabırsızım bende
maşallah bugünlere geldiniz hayatım benim ikizi olan arkadaşım 32.haftada doğurmuştu.sancıların düzenli ve şiddetli olursa ihmal etme hemen gidin doktora.inş hayırlısıyla kavuşacağız

Son düzenleme:

hadi tamam yaaa pişmiştir onlar gelsinler artık.. şaka maka ikiz için gayet iyi bir haftada ve gelişimde bebeklerin hiç canını sıkma ben bile öyle sabırsızlanıyorum ki 1 ay daha nasıl bekliycem bilmiyorum.. benim doktorum sadece ikizler için değil bana bile 36dan sonrasına erken doğum denmez diyor.. allahın izniyle herşeyin yolunda gşdeceğinden eminim ben sadece birtek şeye üzülüyorum bir hafta sonra artık kuzularına kavuşacaksın buraya hiiiiç gelemezsin ( ama bize iyiyiz yaz yeter olur mu?

korkma canım allaha emanet et evladını bol bol uzan dinlen hepimiz birbirimize duacıyız zaten allah senin de yardımcın olsun..

cnm kendini hiç ama hiç yorma devamlı dinlen herşey yoluna girer
..

bikaç hafta sonra bebeğin yukarı çıkınca rahat edersin cnm.benim kız da hep aşağıdaydı sonradan çıktı yukarılara.zaten o yüzden kanamam olmuştu benim.
.

çoook teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı,çıkar inşallah,nazlı kızım benim :)
Ayşe-evo-şizofren-uhde doğumu yakın güzel anneler sizde hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı,sonra tecrübelerinizi bize aktarın.hepiniz Allah'a emanetsiniz.

canımca listeyi devraldın galiba hayırlı olsun arkadaşım,yalnız biz 15 olduk teyzesi :))))

Ah kizlar ahhhh...
Sanırım en geç Perşembe gunü kavusucaz evlatlarimiza Çarşamba gunü bile olabilir. Yarın esim gelecek insallah. Ay ben de hiç heyecan yok ya :44: niye acaba... Sadece iştahım kaçtı ve tedirginlik var. Daha dogrusu hala inanamıyorum
Ayh ayh insallah hersey yolunda gider...
Bu arada ben öyle gelmezlik etmem
Öptüm hepinizi dualarınızı bekliyoruuuuuz...

canııııım hadi gözün aydın Allah bir kavuştursun bir daha da ayırmasın evlatlarından çok sevindim.. gögüs ucu kremine başla hemen.. ayy panikledim çok heyecenlandım.. allah bizi bu günlere eriştirdi ya çok şükür..
ben de sabah gittim raporumu aldım hastanedeki odaları gezdim rezervasyon gibi bişey yaptırdım sanırım son kez evimi süpürdüm toz aldım şimdi ağrıdan kıvranıp uzanıyorum artık iş filan yapamam

canımm gözün aydın olsunnn sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin rabbim sayılı günler çabuk geçiyor insan inanamıyorr inş. sende bebişlerini kucagına aldığın an anlayacaksın heyecanı bütün güzellikleriii

aaa beklenen an geldi desene geliyo ikizler
cnm inş sorunsuz sağlıkla kavuşursun bebişlerine bizi hbrsiz bırakma sakın

ennnaaaammm çok heyecanlandımben doğurucam sanki.hayırlısıyla sağlıkla al kucağına kuzularını canım.dualarımız seninle,inşallah bizde görürüz o zamanları hayırlısıyla.

amanın demek büyük gün geldi desene :)) hadi bakalım bekliyoruz dört gözle oğluşları

Allah hayirlisiyla kavustursun canim yavrularina gözün aydin :) ne güzel ya darisi bizim basimiza

Canım arkadaslarım coksagolun. İnsallah hepimiz sıkintisiz kedersiz saglikla kavuşuruz canparelerimize...
Öyle tuhaf hissediyorum ki. Sanki yıllardır hamileyim ve hep böyle kalacakmiscasina nasıl alistiysam; kendimi kucağımda evlatlarimizla hayal edemiyorum. İnsallah bugünlerimizi aratmaz Rabbim. Öyle bir tuhaflastim ki iştahım kesildi halsizlik çoktu öyle dalıp dalıp gidiyorum.. ayh ayh herseyin hayırlısı insallah...

aynı şeyleri hissediyoruz varya sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyo bana da.zaten hamile olduğuma da hareketleri hissedinceye kadar inanamamıştım bitürlü.demekki aynı şeyler hissediliyor bu dönemde.benimde iştahım kesildi ve halsizlik çok oluyor.gündüzleri hep yatasım geliyor ama zorluyorum kendimi yoksa gece hiç uyuyamayacağım :)
zaman hiç bu kadar yavaş olmamıştı sanırım.

biliyorum bebeklerinizi şuan dört gözle bekliyosunuz her an tedirginsiniz onun sağlığı için ya bişi olursa acaba bişimi oldu kıpırdamadı en son ne zaman hareket etmişti gibi düşnceler beyninizi kemiriyo değilmi
hamilelikteki hergününüzü güzel geçirin doya doya yaşayın çünkü hamilelik kısa bi sre sonra bitiyo
bazen özlüyorum hamile olduğum zamanları karnımdayken ne güzeldi bedenimi sarsıyodu bi hareketiyle
hıçkırıyla uykumdan uyandırıyodu...
evet bazen ne çok uykum olmasına rağmen uyutmuyodu beni ama olsun o günlerde çok güzeldi
şimdisi ise tarif edilmez bi güzellik ama
ben o günleri özledim gerçekten çook özledim...
bebeğim sen şimdilerde koynumdasın kucağımdasın ama şiş göbüşümdede benliğimdeydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…