şizofrencim sen inş.oralarda iş falan yapmıyosundur.mümkünse istirahat et bol bol ne kadar dururlarsa o kadar iyi cnm.bağışıklık sistemi güçlenir bundan sonra.maşallah kiloları da güzel gidiyor oğluşların ay öperim ben onları :))
Masallah senin tosunlarin kilolari iyiymis baya umarim bir hafta daha dayanabilirler iceride sagliklica kavusursun bebeklerine...
kızlar doğum tarihimiz belli oldu 03 ocak 2012 saat:10.00
tabi cimcimemiz erken gelmezse :))
sağolun kızlar şükür moralim de yerine geldi 2 hafta daha dayansa kuzum kuvöze bile girmez belki.. şu izin döneminden de pek umutluyum evde huzurlu sakin oturunca daha güzel büyür diye inanıyorum ne de olsa iş yeri burası oturarak çalışsan bile çalışıyorsun gün içinde bin kere çileden çıkartıyorlar insanı..
kııız sık dişini 1 haftadan sebep 1 yaş büyük mü olsun kuzular ocağa kadar dayanalım hep beraber...
ya anacım nasıl şey bu nst de sancı bana da her gittiğimde yapıyor nsten iyi diyor bir halt anlamıyorum ben de.. sancı mancı olsa doktor salak değil anlar herhalde..
Evet canım ya endişeleniyorum sürekli elim karnımda dinleyip duruorum kendimi. İnsallah yavrularımız az sha sabrederler ve saglikla doğarlar...
Yarın da tekrar bir gideyim diyorum ben de. Sonucta hissemiyorum sancı falan ama, nst de çıkıyor. İnsallah yolunda gider hersey. Sanırım en geç haftaya kavuşuruz evlatlarımıza:) nasıl heyecanlıyım...
canımm inş. beklerlerr bebişlerinnn henüz erkenn dinlennn bol boll sancıların geçsin inş.. bebişler zamanında gelsinlerrr annesineee.....Selam kizlar
Bugun sağdaki yavrusumuzun hareketlerinde azlık hissettim e biraz da sancı hissedince hastaneye gidip nst ye girdim. Tabi ki sancı çıktı. Doktr yarın sabaha yine gel dedi. Bakalım yarın ne cikicak? Dua edin bize lütfen..
ne zaman başım sıkışsa sizi şişiriyorum biliyorum ama,napim kimseye anlatamıyorum.bi kaç gündür kasık sancım vardı,2 gündürde alt tarafa baskı hissedince yakındaki hst ye gittim.dr.bebeğinde şuan problem yok,keyfi yerinde görünüyo kızının dedi ama bana kesin istirahat verdi çünkü bebeğim rahim ağzına yakın görünüyo dedi.bişi söylemek için erken ama dikkat ediceksin dedi.ne zaman hst ye gitsem bi aksilik oluyo,Rabbim evladımı bağışlar inşallah ya çok korkuyorum.bize dua edermisiniz nolur.
ah canım benim hakkında hayırlısı olsun artık çok çok az zamanımız kaldı hele senin iki yaramazın var çok zor olmalı allah yardımcın olsun ben bile hem tek hem de küçük olmasına rağmen 2-3 gündür çok zorlanıyorumSelam kizlar
Bugun sağdaki yavrusumuzun hareketlerinde azlık hissettim e biraz da sancı hissedince hastaneye gidip nst ye girdim. Tabi ki sancı çıktı. Doktr yarın sabaha yine gel dedi. Bakalım yarın ne cikicak? Dua edin bize lütfen..
ne zaman başım sıkışsa sizi şişiriyorum biliyorum ama,napim kimseye anlatamıyorum.bi kaç gündür kasık sancım vardı,2 gündürde alt tarafa baskı hissedince yakındaki hst ye gittim.dr.bebeğinde şuan problem yok,keyfi yerinde görünüyo kızının dedi ama bana kesin istirahat verdi çünkü bebeğim rahim ağzına yakın görünüyo dedi.bişi söylemek için erken ama dikkat ediceksin dedi.ne zaman hst ye gitsem bi aksilik oluyo,Rabbim evladımı bağışlar inşallah ya çok korkuyorum.bize dua edermisiniz nolur.
kızlaaaaaar nabersiniz? ben nihayet izne çıktım iyiki de çıktım çünkü 3 gündür çok zorum var.. canım azıcık kaldı akşamları kasık ağrısından hiç yürüyemiyorum, fiziksel şikayetlerim bir yana psikolojim altüst sanırım artık hormonlarım tavan yaptı sanki hergün adetimin ilk günü gibi heyheylerim üstümde dün işyerinde son dakika bir kavga çıkarttım ki sormayın..dokunsalar ağlıyorum üfffff...
ne zaman başım sıkışsa sizi şişiriyorum biliyorum ama,napim kimseye anlatamıyorum.bi kaç gündür kasık sancım vardı,2 gündürde alt tarafa baskı hissedince yakındaki hst ye gittim.dr.bebeğinde şuan problem yok,keyfi yerinde görünüyo kızının dedi ama bana kesin istirahat verdi çünkü bebeğim rahim ağzına yakın görünüyo dedi.bişi söylemek için erken ama dikkat ediceksin dedi.ne zaman hst ye gitsem bi aksilik oluyo,Rabbim evladımı bağışlar inşallah ya çok korkuyorum.bize dua edermisiniz nolur.[/QUOTEcnm ]
cnm kendini hiç ama hiç yorma devamlı dinlen herşey yoluna girer
kızlaaaaaar nabersiniz? ben nihayet izne çıktım iyiki de çıktım çünkü 3 gündür çok zorum var.. canım azıcık kaldı akşamları kasık ağrısından hiç yürüyemiyorum, fiziksel şikayetlerim bir yana psikolojim altüst sanırım artık hormonlarım tavan yaptı sanki hergün adetimin ilk günü gibi heyheylerim üstümde dün işyerinde son dakika bir kavga çıkarttım ki sormayın..dokunsalar ağlıyorum üfffff...
son zamanlar öyle oluyo cnm dayan az daha
izne çıkmanada çook sevindim..
Selam kizlar
slm hamişler inşallah herkezler iyidir
evocum canım nasılsın görüşemioruz bayağıdır öptük senide bebişinide :)))))))))
benimde bugün son günüm artık izne ayrılıyorumm dediğin gibi akşama kadar ölüm çıkıyor eve gidince hal kalmıyorum yok oram ağrıyor yok buram tutmuyor bebişlerde büyüdükce ben taşıyamıyorum artık evde yatıp dinlenecegim bol bol eksiklerimiz varsa yavaş yavaş onları halledecegim.. sende iyi ettin ayrıldın canımm dinlen evinde sakin sakin stresten uzak bebişinle ilgilenirsin iştee hakkımızda hayılrısı olsun inş...
eli kulağında gelecek seninkiler artık sanırım cnm.rabbim kolay doğumlar versin inş.merakla bekliyorum haberlerini.
nurcancım iyiyiz çok şükür ağırlaştık baya ne oturabiliyoruz ne ayakta kalabiliyoruz.sürekli bir değişiklik istiyor kızım.içerden ittirip duruyor :)) sen neler yapıyosun cimcimemiz nasıl?
bikaç hafta sonra bebeğin yukarı çıkınca rahat edersin cnm.benim kız da hep aşağıdaydı sonradan çıktı yukarılara.zaten o yüzden kanamam olmuştu benim.
aysecim çok sevindim cnm yaa :) keyfini çıkarmaya bak kızınla bol bol konuş müzik dinleyin annesi ikinize de iyi gelir :) senin ablanda geliyodu ne güzel muhabbet edersiniz bol bol.36.haftadan sonrası baya bir ağır geçiyormuş ben artık salondan mutfağa tutunarak gider oldum.
erken ayrıldığım için biraz vicdanım rahatsız oldu aslında ama doktor önümüzdeki haftadan itibaren en fazla dört haftamız var onu da tamamlayabilir miyiz bilmiyorum diyince yapacak çok da bişey yok.. sizde nasıl bilmiyorum bizde doğum erken bile olsa kullanamadığın kadar izni sonuna ekliyorlar yani yarın bile doğursam yanacak iznim yok her şartta 16 hafta kullanıcam izinbenimde bugün son günüm artık izne ayrılıyorumm dediğin gibi akşama kadar ölüm çıkıyor eve gidince hal kalmıyorum yok oram ağrıyor yok buram tutmuyor bebişlerde büyüdükce ben taşıyamıyorum artık evde yatıp dinlenecegim bol bol eksiklerimiz varsa yavaş yavaş onları halledecegim.. sende iyi ettin ayrıldın canımm dinlen evinde sakin sakin stresten uzak bebişinle ilgilenirsin iştee hakkımızda hayılrısı olsun inş...
ablam bizimle kalıyor zaten uzun zamandır sağolsun hem can yoldaşı oluyor hem de her işimi yapıyor yoksa artık hiçiş yapacak halim kalmadı ama bugün bile dünden iyiyim evde olmak bambaşkaymış..eli kulağında gelecek seninkiler artık sanırım cnm.rabbim kolay doğumlar versin inş.merakla bekliyorum haberlerini.
nurcancım iyiyiz çok şükür ağırlaştık baya ne oturabiliyoruz ne ayakta kalabiliyoruz.sürekli bir değişiklik istiyor kızım.içerden ittirip duruyor :)) sen neler yapıyosun cimcimemiz nasıl?
bikaç hafta sonra bebeğin yukarı çıkınca rahat edersin cnm.benim kız da hep aşağıdaydı sonradan çıktı yukarılara.zaten o yüzden kanamam olmuştu benim.
aysecim çok sevindim cnm yaa :) keyfini çıkarmaya bak kızınla bol bol konuş müzik dinleyin annesi ikinize de iyi gelir :) senin ablanda geliyodu ne güzel muhabbet edersiniz bol bol.36.haftadan sonrası baya bir ağır geçiyormuş ben artık salondan mutfağa tutunarak gider oldum.
tekrar hoşgeldiin senin de epey ilerlemiş ne güzel biz hala buralardayız gel sen de sık sık.. ne durumda hazırlıklar?selam kızlar bilmem beni hatırladınızmı.antalyaya atandığım için internetim yoktu kaç aydır giremiyorum.inşallah hepiniz iyisinizdir.izne ayrıldım.interneti bağlattım.doğumu az kalanlara hayırlı kolay doğumlar diliyorum.
ohh be iyiki ayrılmışsın bakma sen dinlenmekle alakası yok falan demelerine doktorların insanın enazından beyni dinleniyo evde..
doğumdan sonrada gitmiyo malesef heyheyler bi süre haberin olsun..::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?