Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

evocum valla sürekli istirahat halindeyim:) insallah 1-2 hafta daha dursalar canım ya. Dua edin bana ve ogluslarimiza nolur/)

ay canım benim valla eğer doğacaklarsa da yapacak bisey yok. Hem artık eskisi gibi diil ki hafta hesabına göre alıyorlar okula falan :) o yiDen napiiim yani hayırlısı olsun da...
Canım anlar tabi sancı olsa. Sen bile anlayabilirsin aslında. Dijitalse makine yazıyor ya kalp atışının yanında o rakamlar 30 dan yüksek olursa sancı oluyor...

merhaba kızlarrr nasılsınızız ???? artıkk doğumlarımız yaklaştı hepimizin heyecanlar son safhadaa inş. hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli zamanında dünyaya gözlerini açarlarrrr

ay demek en geç haftaya geliyo oğlanlarr..ben bile çok heycanlandımm allahın izniyle al gel evine 2 küçük sıpayı:)

Selam kizlar
Bugun sağdaki yavrusumuzun hareketlerinde azlık hissettim e biraz da sancı hissedince hastaneye gidip nst ye girdim. Tabi ki sancı çıktı. Doktr yarın sabaha yine gel dedi. Bakalım yarın ne cikicak? Dua edin bize lütfen..

ne zaman başım sıkışsa sizi şişiriyorum biliyorum ama,napim kimseye anlatamıyorum.bi kaç gündür kasık sancım vardı,2 gündürde alt tarafa baskı hissedince yakındaki hst ye gittim.dr.bebeğinde şuan problem yok,keyfi yerinde görünüyo kızının dedi ama bana kesin istirahat verdi çünkü bebeğim rahim ağzına yakın görünüyo dedi.bişi söylemek için erken ama dikkat ediceksin dedi.ne zaman hst ye gitsem bi aksilik oluyo,Rabbim evladımı bağışlar inşallah ya çok korkuyorum.bize dua edermisiniz nolur.

canımm inş. beklerlerr bebişlerinnn henüz erkenn dinlennn bol boll sancıların geçsin inş.. bebişler zamanında gelsinlerrr annesineee.....

güzelim dinleneceksin yormayacaksın kendini sakin oll inş. bebişine birşey olmayacak dualarımız sizinle ama iş güç bırak yavruna odaklann gerisi boşş çünki inş. herşey yoluna girecek göreceksin stres yapma bebişinide üzme emiii

ah canım benim hakkında hayırlısı olsun artık çok çok az zamanımız kaldı hele senin iki yaramazın var çok zor olmalı allah yardımcın olsun ben bile hem tek hem de küçük olmasına rağmen 2-3 gündür çok zorlanıyorum
inşallah evlatlarımız dayanır birkaç hafta daha ama dayanamayacaklarsa bile artık içimiz rahat olabilir çünkü allahın izniyle hem haftaları hem de kiloları hayata tutunmaya yetecek kadar oldu çok şükür
yine de rabbim gayret versin hem bize hem onlara

korkma canım allaha emanet et evladını bol bol uzan dinlen hepimiz birbirimize duacıyız zaten allah senin de yardımcın olsun..

kızlaaaaaar nabersiniz? ben nihayet izne çıktım iyiki de çıktım çünkü 3 gündür çok zorum var.. canım azıcık kaldı akşamları kasık ağrısından hiç yürüyemiyorum, fiziksel şikayetlerim bir yana psikolojim altüst sanırım artık hormonlarım tavan yaptı sanki hergün adetimin ilk günü gibi heyheylerim üstümde dün işyerinde son dakika bir kavga çıkarttım ki sormayın..dokunsalar ağlıyorum üfffff...

benimde bugün son günüm artık izne ayrılıyorumm dediğin gibi akşama kadar ölüm çıkıyor eve gidince hal kalmıyorum yok oram ağrıyor yok buram tutmuyor bebişlerde büyüdükce ben taşıyamıyorum artık evde yatıp dinlenecegim bol bol eksiklerimiz varsa yavaş yavaş onları halledecegim.. sende iyi ettin ayrıldın canımm dinlen evinde sakin sakin stresten uzak bebişinle ilgilenirsin iştee hakkımızda hayılrısı olsun inş...

eli kulağında gelecek seninkiler artık sanırım cnm.rabbim kolay doğumlar versin inş.merakla bekliyorum haberlerini.

slm hamişler inşallah herkezler iyidir

evocum canım nasılsın görüşemioruz bayağıdır öptük senide bebişinide :)))))))))

nurcancım iyiyiz çok şükür ağırlaştık baya ne oturabiliyoruz ne ayakta kalabiliyoruz.sürekli bir değişiklik istiyor kızım.içerden ittirip duruyor :)) sen neler yapıyosun cimcimemiz nasıl?

bikaç hafta sonra bebeğin yukarı çıkınca rahat edersin cnm.benim kız da hep aşağıdaydı sonradan çıktı yukarılara.zaten o yüzden kanamam olmuştu benim.

aysecim çok sevindim cnm yaa :) keyfini çıkarmaya bak kızınla bol bol konuş müzik dinleyin annesi ikinize de iyi gelir :) senin ablanda geliyodu ne güzel muhabbet edersiniz bol bol.36.haftadan sonrası baya bir ağır geçiyormuş ben artık salondan mutfağa tutunarak gider oldum.

uhdecim sana da hayırlı olsun iznin cnm.evde olmak gibisi yok son zamanlarda insanın canı dışarı çıkmayı bile istemiyo nefes nefese kalıyosun zaten.
hepimiz sağlıkla kavuşalım inş.yavrularımıza :)

selam kızlar bilmem beni hatırladınızmı.antalyaya atandığım için internetim yoktu kaç aydır giremiyorum.inşallah hepiniz iyisinizdir.izne ayrıldım.interneti bağlattım.doğumu az kalanlara hayırlı kolay doğumlar diliyorum.

canım ya demek baya zorlanıyosun ben senin haftalarına gelemedim ama sonlar baya zorluydu.neyse çok az kaldı bakalım 3 ocağı bekliycekmi cadı :))kızlar pek beklemeyi sevmiyo :)

ohh be iyiki ayrılmışsın bakma sen dinlenmekle alakası yok falan demelerine doktorların insanın enazından beyni dinleniyo evde..
doğumdan sonrada gitmiyo malesef heyheyler bi süre haberin olsun..::)

erken ayrıldığım için biraz vicdanım rahatsız oldu aslında ama doktor önümüzdeki haftadan itibaren en fazla dört haftamız var onu da tamamlayabilir miyiz bilmiyorum diyince yapacak çok da bişey yok.. sizde nasıl bilmiyorum bizde doğum erken bile olsa kullanamadığın kadar izni sonuna ekliyorlar yani yarın bile doğursam yanacak iznim yok her şartta 16 hafta kullanıcam izin
ablam bizimle kalıyor zaten uzun zamandır sağolsun hem can yoldaşı oluyor hem de her işimi yapıyor yoksa artık hiçiş yapacak halim kalmadı ama bugün bile dünden iyiyim evde olmak bambaşkaymış..
tekrar hoşgeldiin senin de epey ilerlemiş ne güzel biz hala buralardayız gel sen de sık sık.. ne durumda hazırlıklar?
ohh be iyiki ayrılmışsın bakma sen dinlenmekle alakası yok falan demelerine doktorların insanın enazından beyni dinleniyo evde..
doğumdan sonrada gitmiyo malesef heyheyler bi süre haberin olsun..::)

aman o sağlıkla gelsin de heyheylere razıyım ben ama çalışacak gibi değilim en ufak lafa bile alınıyorum iş hayatı böyle hassasiyetleri kaldırmaz yani..
burcum sen kaçıncı haftada doğum yaptın kızçen kaç kiloydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…