Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------38.hafta------KIZ------------Öykü
2-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------38.hafta------KIZ
3-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------35.hafta------KIZ------------Elif Meryem
4-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--29.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
5-)uhde----------------Konya Eurofertil------29.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
6-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------21.hafta------ERKEK
7-)mavi86--------------umut tüp bebek -----17.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----15.hafta------İKİZ
9-)ayzan-------------Ege üniversitesi--------15.hafta-------TEK GEBELİK
10-)hayalimmm--------Umut tüp bebek--------6.hafta-------
11-)carmennn---------Adana Başkent --------6.hafta-------- TEK GEBELİK

Son düzenleme:

Ay masallahDuyunca hüngür hüngür agladim nasil duygulandim anlatamam... Allah ogularina saglikli uzun ömürler versin canim...Hep birlikte güzel günler gecirin insallahUmarim tez zamanda agrilarinda gecer...

Son düzenleme:
mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------38.hafta------KIZ------------Öykü
2-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------38.hafta------KIZ
3-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------35.hafta------KIZ------------Elif Meryem
4-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--29.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
5-)uhde----------------Konya Eurofertil------29.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
6-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------24.hafta------ERKEK
7-)mavi86--------------umut tüp bebek -----21.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----17.hafta------İKİZ
9-)ayzan-------------Ege üniversitesi--------15.hafta-------TEK GEBELİK
10-)hayalimmm--------Umut tüp bebek--------6.hafta-------
11-)carmennn---------Adana Başkent --------6.hafta-------- TEK GEBELİK

Çoooook teşekkür ederim resmen içime su serptiniz kızlar bu gece rahat uyurum artık.Demek o şeyler jelden kaynaklanıyor o kadar korkuyordum ki.Sürekli yatıyorum zaten sadece wc ve yemek dışında kalmıyorum günlerdir insan yüzü görmedim desem yeridir işe de gitmiyorum sağlıklı olsunlar da hiçbiri önemli değil tabi inşallah dediğiniz gibi olurda kesilir kanama ay inşallahhh

çok güzelallah analı babalı büyütsün. bir ömür boyu saglık ve huzur içinde ailece birlikte olun....

Son düzenleme:

o kadar çok ağlıyorum ki şimdi.. bişey yazamıyorum Allah ayırmasın allah hiç kötü günlerini göstermesin.. darısı çiroz kızımla başımıza çok ama çok ağlıyorum..

çok tebriklerrr. ne kadar güzel, hemen yanına getirriz akşama demeleri. demekki hiç sıkıntı yok, maşallah.

o kadar çok ağlıyorum ki şimdi.. bişey yazamıyorum Allah ayırmasın allah hiç kötü günlerini göstermesin.. darısı çiroz kızımla başımıza çok ama çok ağlıyorum..

ayşe, sen kendini ve bebişini çok üzüyosun bak kızıcam sana, sen de çiroz manken kızın da zamanı geldiğinde kavuşacaksınız bak emin ol. Darısı başımıza artık. bizim o günleri görmemize çookkkk var.
önce tüpe gidilecek, bebiş tutunacak, pıt pıtları duyacağız daa ohooooo....

ayyy kıyamam canım maşallah bebeklerinede sana daaaaa.allahım analı babalı adlarıyla yaşatsın inşallah.

canımm neden bu kadar üzülüyosun bak yavrunuda çok üzüyosun inş. sağlıklı sıhhatli kucagına aldıgın günleride göreceksin Allahın izniyleee

canımm neden bu kadar üzülüyosun bak yavrunuda çok üzüyosun inş. sağlıklı sıhhatli kucagına aldıgın günleride göreceksin Allahın izniyleee

üzülmüyorum desem yalan olur tabi de bugünkü ağlamalarım üzüntüden değil sizofrenle haftamız falan aynı ya duygulandım :)))

hayatgüneşim sen de bir bakacaksın daha çoook var dediğin o günler gelmiş çatıvermiş sen de benim gibi mızırdanıyor olacaksın yok doğdu doğacak hazırlığım tamamdı değildi zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile..

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.çok mutlu oldum insan çok heyecanlanıyor.ben şimdiden o güzel günün gelmesini heyecanla bekliyorum.

inşallah ayşeciğim, o günleri bi görsem kurban kesicem:))

Kizlar merhaba! Hepinize ayrı ayrı cooook teşekkürler...
Doğumun olduğu aksam bebeklerimizden birini yanımıza verdiler. Ama digeri hala kuvezde en azından yanımda bir tesellim var ama, digeri yanımda olmayınca öyle eksilmisim gibi hissediorum... Solunum problemi varmış ve henüz ne kadar kalacağı belli diil. İnsallah en kısa zamanda toparlanip yanıma gelir dua bekliyorum hepinizden. Doktor bugun taburcu olabilirsiniz dedi. Ben de kuvezdeki bebeğimizi almadan gitmek istemiyorum dedim ama malesef ne kadar kalacağı belli olmadıgı icin mecbur kabul ettim. Öğleden sonra cikicaz. İnsallah hergün gelip diğer kuzumuzu da gorucez. İnsallah uzun sürmez
Hala sütüm gelmedi. Hem stres üzüntü hem haftalarının erken olması hepsi bir sebep. Biraz sağıyorum biraz da mama verioruz. İnsallah en kısa zamanda sütüm de gelir de...
Dualarınızda eksik etmeyin bizi nolur...

cnm hayırlısıyla sağ salim doğurdun ya ona çok şkür,solunum için kalıyosa geçicidir cnm burcunun kide solunumdan kalmıştı sanırım
demek diğeri ynında ne güzel
sütün için humana iç süt arttıran
göğsünü devamlı sağ ve devamlı bebeğine göğsnü tuttur
inş herşey güzel olacak diğer bebeğinde en kısa zamanda çıkar inş....

maşallah size cnm çok şükür herşey yolunda.diğer oğluşunda çıkar fazla kalmaz merak etme tedbir amaçlı tutuyolardır onu da.sen şimdi bol bol emzirmeye çalış ki sütün artsın.aslında sütün geliyodur rengi beyaz da olsa çok faydalı o ilk gelen sıvı.ne kadar sık emerse o kadar sütün gelir cnm aklında olsun.darısı başımıza inş.bizde sağ salim kavuşuruz.

gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün..

canım benimde zeynep solunum sorunuyla 8 gün kaldı nası ciğerim yandı alamadım kucağıma diye ama çok iyi bakıldı ben öyle bakamazdım belki anne karnında haftasına tamamladı resmen senin bıcırda orda mutludur tabi kardeşini özler minicikk:)nasıl tatlılardır kimbilir maşallahh
canım gelmesede emzir ya da sağ mutlaka gelir merak etme su iç bol bol göğüslerinin şiştiğini görüceksin...
isimler bellimi??

evocum öykü bekliycek 3 nü hiç yokluyomu:))

ayşe geçen eşmi diyodum bi arkadaşım var bebği kilo çok almıyo diye o hatırlattı ben çok kırmızı et yiyodum doktorum demişti haftanın 4 günü mangala gidiyoduk gerçektende bebeğim güzel kilo alıyodu zamanında doğsa tosuncuk olurdu demişti dodktorlar.

ağlamaların çok normal ben yetenek sizsinizde oskar diye bi köpek çıkmıştı bakıp bakıp ağlamıştım :) dediğin gibi durduramıyo insan kendini.

evocum öykü bekliycek 3 nü hiç yokluyomu:))

sanırım henüz sancımız yok ama öykü çıkmak için elinden gelen her çabayı sarfediyo :))) dün çok halsizlik vardı bütün gün yattım.bugün de enerjikim baya :))
salı günü nstmiz var bakalım nasıl çıkacak.önümüzdeki haftayı da atlatsaydık kzvuşuyoruz hayırlısıyla :)

ay bişi kalmadı seninde valla ben bayağı zorlanıyorum inşallah senin kız uslu olur gerçi benim kızla adaşlar ama bilmiyorum :)))) he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…