Kizlar dogum cok şükür sıkintisiz gecti. Spinal oldum. Bebeklerimiz şimdi yenidogam yogun bakimindalar. Ama uzman aksama yanınıza getiririz insallah herseyleri yolunda şimdilik dedi. Öyle gayretli agliyorlardi ki :) henüz kucağımıza alamadık ama sağlıklı olduklarını bilmek bile cok iyi. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. Cok ağrılarım var su an..,
cnm geçmiş olsun öncelikle bende senin gibi kese görülmeden kanama geçirdim
hiç merak etme değerinde yükseliyosa sorun yoktıur annesi
yanlızca bol bol dinlen ve ayakta kalma
o toprak gibi şey jelden kaynaklı cnm o jeli kullandığın sürece hep gelecektir ceviz büüklüğünde bile geliyodu benim
vücut kullandığını kullanıyo geri kalanını vajinacan atıyo bekledikçede rengi koyulaşıyo sakın korkma ve dinlen emi cnm
bendede olmuştu kanama çok korkmuştum ama dr. endişelenmemi söylemişti bol bol yatıp dinlenmem gerektiğini söylemişti sonrasında geçti zaten birkaç gün sürdü kanamam sende endişelenme bol bol yat dinlenn ağır birşeyler kaldırma inş. geçecekti canım...
korkma cnm bak ne güzel değerin katlayarak artıyomuş sürekli.şuan en sıkıntılı evre yaşadığımız için biliyoruz hepimiz ama için rahat olsun o kanamayı bende yaşadım hemde çok yoğun şekilde.mümkün olduğunca rahat olmaya çalışki sağlıklı geçsin günlerin.
Kizlar dogum cok şükür sıkintisiz gecti. Spinal oldum. Bebeklerimiz şimdi yenidogam yogun bakimindalar. Ama uzman aksama yanınıza getiririz insallah herseyleri yolunda şimdilik dedi. Öyle gayretli agliyorlardi ki :) henüz kucağımıza alamadık ama sağlıklı olduklarını bilmek bile cok iyi. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. Cok ağrılarım var su an..,
o kadar çok ağlıyorum ki şimdi.. bişey yazamıyorum Allah ayırmasın allah hiç kötü günlerini göstermesin.. darısı çiroz kızımla başımıza çok ama çok ağlıyorum..
o kadar çok ağlıyorum ki şimdi.. bişey yazamıyorum Allah ayırmasın allah hiç kötü günlerini göstermesin.. darısı çiroz kızımla başımıza çok ama çok ağlıyorum..
ayşe, sen kendini ve bebişini çok üzüyosun bak kızıcam sana, sen de çiroz manken kızın da zamanı geldiğinde kavuşacaksınız bak emin ol. Darısı başımıza artık. bizim o günleri görmemize çookkkk var.
önce tüpe gidilecek, bebiş tutunacak, pıt pıtları duyacağız daa ohooooo....
canımm neden bu kadar üzülüyosun bak yavrunuda çok üzüyosun inş. sağlıklı sıhhatli kucagına aldıgın günleride göreceksin Allahın izniyleee
üzülmüyorum desem yalan olur tabi de bugünkü ağlamalarım üzüntüden değil sizofrenle haftamız falan aynı ya duygulandım :)))
hayatgüneşim sen de bir bakacaksın daha çoook var dediğin o günler gelmiş çatıvermiş sen de benim gibi mızırdanıyor olacaksın yok doğdu doğacak hazırlığım tamamdı değildi zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile..
Kizlar merhaba! Hepinize ayrı ayrı cooook teşekkürler...
Doğumun olduğu aksam bebeklerimizden birini yanımıza verdiler. Ama digeri hala kuvezdeen azından yanımda bir tesellim var ama, digeri yanımda olmayınca öyle eksilmisim gibi hissediorum... Solunum problemi varmış ve henüz ne kadar kalacağı belli diil. İnsallah en kısa zamanda toparlanip yanıma gelir dua bekliyorum hepinizden. Doktor bugun taburcu olabilirsiniz dedi. Ben de kuvezdeki bebeğimizi almadan gitmek istemiyorum dedim ama malesef ne kadar kalacağı belli olmadıgı icin mecbur kabul ettim. Öğleden sonra cikicaz. İnsallah hergün gelip diğer kuzumuzu da gorucez. İnsallah uzun sürmez
Hala sütüm gelmedi. Hem stres üzüntü hem haftalarının erken olması hepsi bir sebep. Biraz sağıyorum biraz da mama verioruz. İnsallah en kısa zamanda sütüm de gelir de...
Dualarınızda eksik etmeyin bizi nolur...
Doğumun olduğu aksam bebeklerimizden birini yanımıza verdiler. Ama digeri hala kuvezdeen azından yanımda bir tesellim var ama, digeri yanımda olmayınca öyle eksilmisim gibi hissediorum... Solunum problemi varmış ve henüz ne kadar kalacağı belli diil. İnsallah en kısa zamanda toparlanip yanıma gelir dua bekliyorum hepinizden. Doktor bugun taburcu olabilirsiniz dedi. Ben de kuvezdeki bebeğimizi almadan gitmek istemiyorum dedim ama malesef ne kadar kalacağı belli olmadıgı icin mecbur kabul ettim. Öğleden sonra cikicaz. İnsallah hergün gelip diğer kuzumuzu da gorucez. İnsallah uzun sürmez
Hala sütüm gelmedi. Hem stres üzüntü hem haftalarının erken olması hepsi bir sebep. Biraz sağıyorum biraz da mama verioruz. İnsallah en kısa zamanda sütüm de gelir de...
maşallah size cnm çok şükür herşey yolunda.diğer oğluşunda çıkar fazla kalmaz merak etme tedbir amaçlı tutuyolardır onu da.sen şimdi bol bol emzirmeye çalış ki sütün artsın.aslında sütün geliyodur rengi beyaz da olsa çok faydalı o ilk gelen sıvı.ne kadar sık emerse o kadar sütün gelir cnm aklında olsun.darısı başımıza inş.bizde sağ salim kavuşuruz.
evocum öykü bekliycek 3 nü hiç yokluyomu:))
eli kulağında gelecek seninkiler artık sanırım cnm.rabbim kolay doğumlar versin inş.merakla bekliyorum haberlerini.
nurcancım iyiyiz çok şükür ağırlaştık baya ne oturabiliyoruz ne ayakta kalabiliyoruz.sürekli bir değişiklik istiyor kızım.içerden ittirip duruyor :)) sen neler yapıyosun cimcimemiz nasıl?
bikaç hafta sonra bebeğin yukarı çıkınca rahat edersin cnm.benim kız da hep aşağıdaydı sonradan çıktı yukarılara.zaten o yüzden kanamam olmuştu benim.
aysecim çok sevindim cnm yaa :) keyfini çıkarmaya bak kızınla bol bol konuş müzik dinleyin annesi ikinize de iyi gelir :) senin ablanda geliyodu ne güzel muhabbet edersiniz bol bol.36.haftadan sonrası baya bir ağır geçiyormuş ben artık salondan mutfağa tutunarak gider oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?