Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ayşecim...
canım evet çok haklısın okadar bekledin doğacak ama kucağına alamayacaksın
ama emin olki annesi o gelişiminin tamamalanması için senden kısa bi süre uzakta kalacak
lütfen stres yapma cnm bak belki bu hafta bu stresi çok yaptın bebeğinde etkilendi kilo almadı
inş 2 kilo bari olsada hiiç sorunu olmasa elifimizin
sen kalbini ferah tut denede cnm dualarımız sizinle
şizofren
eşin gelmiş oh ne güzel
sana gitme demiştim ya ben hep hatırlıonmu işte bu yüzden dedim eşini özleyeceğini tahmin ettin çünkü anne ablada olsa eşin çeker nazını
hadi güzel hbrlerle gel yarın bize

ayşecimmm canım üzülme bu kadar en azından dışarıda küvettede olsa göreceksin bebişini inş. orda daha iyi olacak şimdi tıp gelişti Allahın izniyle bebişin sağlıklı kilolu bir şekilde yanında olacak canım...

gözün aydın olsun canım eşinde yanında inş. bebişlerinide sağlıklı sıhhatli laırsınıız kucagınızaa ne mutlu sizeee darısı bizlere olsun iş....

tüp bebek yaptırıpta normal doğum ypacak olan var mı aranızda? Bana dr.um tabi size kalmış ama biz riske atmıyoruz dedi.siz ne düşünüyorsunuz?Dr.unuz ne diyo...Sezeryan olmak daha mı mantıklı bilmiyorum...

aysecim senin kız belkide stresten etkileniyodur cnm benim.sen bu hafta evde temizlik falan da yapmıştın.şöle biraz moralini yüksek tutacak şeylerle uğraşsan kendini yormasan güzel güzel yemene içmene dikkat etsen cnm.artık gerisi rabbime kalmış.bu zamana kadar geldiniz çok şükür.arkadaşlarında dediği gibi 6 aylık bebekleri yaşatıyolar artık tıp çok ilerledi.ben eminim bizim kız bu hafta alacak annesi kiloları yüzünü güldürecek.sen yeterki rahat ol.

Kizlar saat 3 ren sonra ameliyata alacaklar beni dua edin nolur

cnm benim yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.dua ediyorum bol bol.sen de isteyip de olmayan kaderdaşlarımız için bol dua et emi?
güzel haberlerle gel inş.yeni listeye yazmak için sabırsızlanıyorum :))

normal doğum olabiliyor cnm.sadece doktorlar bebişlerimiz geç geldiği için riske atmak istemiyolar sezeryan diyebiliyolar.
ben tedavilerden sonra kendiliğinden hamile kaldığım halde sezeryan istedim gerçi bende bel fıtığı da var.

cnm sakın öyle düşünme bebeğin kalp atışları başladığı an normal hamile kalanlarla eş değer oluyosun
sezeryanmiş normalmiş hiç önemli değil tabi son zaman bebiş ona karar veriyo bazen riskli oluyo normal doğum ondan sezeryan yapabiliyolar(yani fazla kilolu solunumunda sıkıntı falan olursa)
-ki ben normal doğumla başladım doğum işine 8 cm e kadar sorun yoktu son anda sıkıntı oldu sezeryane döndüm..
kader kısmet

cnm sakın öyle düşünme bebeğin kalp atışları başladığı an normal hamile kalanlarla eş değer oluyosun
sezeryanmiş normalmiş hiç önemli değil tabi son zaman bebiş ona karar veriyo bazen riskli oluyo normal doğum ondan sezeryan yapabiliyolar(yani fazla kilolu solunumunda sıkıntı falan olursa)
-ki ben normal doğumla başladım doğum işine 8 cm e kadar sorun yoktu son anda sıkıntı oldu sezeryane döndüm..
kader kısmet

demirburç
cnm hoşgeldin nerelerdesin sen???bana özelden msj atsana

Son düzenleme:
Sizi bulduğum için o kadar mutluyum ki kızlar kimseye bişey anlatamıyorum soramıyorum deneyimlerinizle bana yardımcı olursunuz dimi:)10 aralıkta 12.gün testim 317 çıktı 15.gün 1140 çıktı doktorum çok memnundu fakat 19.gün birden inanılmaz bir kanamam oldu kesin kaybettim dedim o kadar üzüldüm ki doktorum korkma dedi iğne verdi iğneden sonra kanamam durdu ertesi gün değerim 6600 çıktı doktor çok iyi dedi ama emin olmak için 2 gün sonra tekrar test yaptır dedi o test te 14.000 çıktı fakat benim ara ara yine kanamalarım oluyor jelle birlikte toprak gibi gri renkte bişiler geliyor doktor endişelenmememi söylüyor ama o kadar emekten sonra mümkün olmuyor tabi bu cuma keseleri görmek için gidicez sizde de böyle şeyler oldu mu o kadar çok merak ediyorum ki??????

Kizlar dogum cok şükür sıkintisiz gecti. Spinal oldum. Bebeklerimiz şimdi yenidogam yogun bakimindalar. Ama uzman aksama yanınıza getiririz insallah herseyleri yolunda şimdilik dedi. Öyle gayretli agliyorlardi ki :) henüz kucağımıza alamadık ama sağlıklı olduklarını bilmek bile cok iyi. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. Cok ağrılarım var su an..,

çok şkür yavrularının dnyaya getirdin,Allah analı babalı büyütsün inş...ağrılarda zamanla geçecek hatta unutacaksın bile..hadi tekrardan gözünaydın

cnm geçmiş olsun öncelikle bende senin gibi kese görülmeden kanama geçirdim
hiç merak etme değerinde yükseliyosa sorun yoktıur annesi
yanlızca bol bol dinlen ve ayakta kalma
o toprak gibi şey jelden kaynaklı cnm o jeli kullandığın sürece hep gelecektir ceviz büüklüğünde bile geliyodu benim
vücut kullandığını kullanıyo geri kalanını vajinacan atıyo bekledikçede rengi koyulaşıyo sakın korkma ve dinlen emi cnm

Kizlar saat 3 ren sonra ameliyata alacaklar beni dua edin nolur
gözün aydın olsun canım sağlıklı sıhhatli alırsın bebişlerini kucagına inş....dualarımız seninleee...
bendede olmuştu kanama çok korkmuştum ama dr. endişelenmemi söylemişti bol bol yatıp dinlenmem gerektiğini söylemişti sonrasında geçti zaten birkaç gün sürdü kanamam sende endişelenme bol bol yat dinlenn ağır birşeyler kaldırma inş. geçecekti canım...

canımm gözün aydınnn maşallahhh bebişlerine kavuştun inş. küvezdende çıkarlar hemen kucagına alırsın yavrularını dualarımız seninlee darısı bizlerin başına olsun inş...

maşallah şükür yavruların geldi dünyaya bu ağrılar onları kucağına aldığın an hafifliycek bizim içinde kokla..öpüyorum seni.

korkma cnm bak ne güzel değerin katlayarak artıyomuş sürekli.şuan en sıkıntılı evre yaşadığımız için biliyoruz hepimiz ama için rahat olsun o kanamayı bende yaşadım hemde çok yoğun şekilde.mümkün olduğunca rahat olmaya çalışki sağlıklı geçsin günlerin.

ah cnm benim çok şükür çok sevindim inanki.maşallah size Allah analı babalı uzun ömürler versin inş.
hemen listeye yazmam gerek.isimleri senin dediğin gibi yazıyorum sonra değiştiririz cnm.

DOĞUM LİSTESİ

anne ADI BEBİŞİMİZİN ADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83--------------NİHAL EDA-----11/02/2011---------saat 10:00
2-)firstNimbus-----------YAHYA ALP-----02/03/2011---------saat 09:10
3-)Ah_kalBiM------------RANA-----------08/03/2011---------saat 00:00
4-)derviş----------------MERİÇ----------22/03/2011---------saat 15:53
5-)NEVRA----------------Nevra----------10/05/2011---------saat 10:15
6-)nurcan306------------Öykü nisa-------23/05/2011--------saat 10:40
7-)espoir_fr--------------Emir ve Rana----28/06/2011--------saat 17:58
ceydda----------------Ceyda----------23/06/2011--------saat 13:10
9-)sabriya----------------Ecrin Asmin-----15/06/2011--------saat 10:15
10-)lila-----------------------------------19/07/2011--------saat 12:50
11-)gözdemmmm----------Buğra Efe-------09/08/2011------- saat 10.40
12-)herzaman_seninle-----Ceyda----------12/08/2011--------saat 01:12
13-)burcusafak08---------Zeynep Ece-----27/08/2011--------saat 11:00
14-)prizeprize-------------Berk----------- 05.09.2011 --------saat 03.52
15-)MiHRiMaH24----------Muhammed Enes-30.09.2011--------saat 15:30
16-)mersinli42------------Elif Gökçe-------26.10.2011--------saat 09:00
17-)bella_83 -------------AZRA-----------30.11.2011 -------saat 11:00
1sizofren_ev_kedisi----BÜLENT ve LEVENT---21.12.2011-----saat 15.00

HOŞGELDİNİZ BÜLENT VE LEVENT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…