ayşecimmm canım üzülme bu kadar en azından dışarıda küvettede olsa göreceksin bebişini inş. orda daha iyi olacak şimdi tıp gelişti Allahın izniyle bebişin sağlıklı kilolu bir şekilde yanında olacak canım...doktordan geliyorum ne desem bilmiyorum... kızım bu hafta neredeyse hiç kilo almamış hala sadece 1850 gr. ctesi ve salı tekrar kontrole gidicez eğer salıya kadar tekrar kilo almamış olursa sanırım haftaya doğumum olacak.. yumruk gibi oturdu içime( eğer kilo almış olsa bile 37. haftada alacak tansiyon hastası kadınlarda 37. haftayı geçirmek risklidir dedi.. bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim hiç.. çok korkuyorum hem de çoook. ağzım dilim kilitlendi sanki..
Bitanem geldi kavuştuk cok şükür. Tabi ben onu görünce daha fazla tutamadım kendimi. Ağla ağla icim çıktıama şimdi cok daha iyi hissediyorum. Kim olursa olsun ister anne ister abla insanın eşi gibisi yok. İnsallah yarın sabah kahvaltıdan sonra doktora gidicez. Bakalım hemen alalım mı dicek, yoksa Perşembe-cumaya bırakacak mı? Hayırlısı insallah ama beklemekte daha fazla geriyor insanı. İnsallah hayirli zamanda kavuşuruz sag salim kavuşuruz evlatlarımıza...
Kizlar saat 3 ren sonra ameliyata alacaklar beni dua edin nolur
doktordan geliyorum ne desem bilmiyorum... kızım bu hafta neredeyse hiç kilo almamış hala sadece 1850 gr. ctesi ve salı tekrar kontrole gidicez eğer salıya kadar tekrar kilo almamış olursa sanırım haftaya doğumum olacak.. yumruk gibi oturdu içime( eğer kilo almış olsa bile 37. haftada alacak tansiyon hastası kadınlarda 37. haftayı geçirmek risklidir dedi.. bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim hiç.. çok korkuyorum hem de çoook. ağzım dilim kilitlendi sanki..
tüp bebek yaptırıpta normal doğum ypacak olan var mı aranızda? Bana dr.um tabi size kalmış ama biz riske atmıyoruz dedi.siz ne düşünüyorsunuz?Dr.unuz ne diyo...Sezeryan olmak daha mı mantıklı bilmiyorum...
tüp bebek yaptırıpta normal doğum ypacak olan var mı aranızda? Bana dr.um tabi size kalmış ama biz riske atmıyoruz dedi.siz ne düşünüyorsunuz?Dr.unuz ne diyo...Sezeryan olmak daha mı mantıklı bilmiyorum...
Kizlar dogum cok şükür sıkintisiz gecti. Spinal oldum. Bebeklerimiz şimdi yenidogam yogun bakimindalar. Ama uzman aksama yanınıza getiririz insallah herseyleri yolunda şimdilik dedi. Öyle gayretli agliyorlardi ki :) henüz kucağımıza alamadık ama sağlıklı olduklarını bilmek bile cok iyi. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. Cok ağrılarım var su an..,
Sizi bulduğum için o kadar mutluyum ki kızlar kimseye bişey anlatamıyorum soramıyorum deneyimlerinizle bana yardımcı olursunuz dimi:)10 aralıkta 12.gün testim 317 çıktı 15.gün 1140 çıktı doktorum çok memnundu fakat 19.gün birden inanılmaz bir kanamam oldu kesin kaybettim dedim o kadar üzüldüm ki doktorum korkma dedi iğne verdi iğneden sonra kanamam durdu ertesi gün değerim 6600 çıktı doktor çok iyi dedi ama emin olmak için 2 gün sonra tekrar test yaptır dedi o test te 14.000 çıktı fakat benim ara ara yine kanamalarım oluyor jelle birlikte toprak gibi gri renkte bişiler geliyor doktor endişelenmememi söylüyor ama o kadar emekten sonra mümkün olmuyor tabi bu cuma keseleri görmek için gidicez sizde de böyle şeyler oldu mu o kadar çok merak ediyorum ki??????
gözün aydın olsun canım sağlıklı sıhhatli alırsın bebişlerini kucagına inş....dualarımız seninleee...Kizlar saat 3 ren sonra ameliyata alacaklar beni dua edin nolur
bendede olmuştu kanama çok korkmuştum ama dr. endişelenmemi söylemişti bol bol yatıp dinlenmem gerektiğini söylemişti sonrasında geçti zaten birkaç gün sürdü kanamam sende endişelenme bol bol yat dinlenn ağır birşeyler kaldırma inş. geçecekti canım...Sizi bulduğum için o kadar mutluyum ki kızlar kimseye bişey anlatamıyorum soramıyorum deneyimlerinizle bana yardımcı olursunuz dimi:)10 aralıkta 12.gün testim 317 çıktı 15.gün 1140 çıktı doktorum çok memnundu fakat 19.gün birden inanılmaz bir kanamam oldu kesin kaybettim dedim o kadar üzüldüm ki doktorum korkma dedi iğne verdi iğneden sonra kanamam durdu ertesi gün değerim 6600 çıktı doktor çok iyi dedi ama emin olmak için 2 gün sonra tekrar test yaptır dedi o test te 14.000 çıktı fakat benim ara ara yine kanamalarım oluyor jelle birlikte toprak gibi gri renkte bişiler geliyor doktor endişelenmememi söylüyor ama o kadar emekten sonra mümkün olmuyor tabi bu cuma keseleri görmek için gidicez sizde de böyle şeyler oldu mu o kadar çok merak ediyorum ki??????
Kizlar dogum cok şükür sıkintisiz gecti. Spinal oldum. Bebeklerimiz şimdi yenidogam yogun bakimindalar. Ama uzman aksama yanınıza getiririz insallah herseyleri yolunda şimdilik dedi. Öyle gayretli agliyorlardi ki :) henüz kucağımıza alamadık ama sağlıklı olduklarını bilmek bile cok iyi. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. Cok ağrılarım var su an..,
Sizi bulduğum için o kadar mutluyum ki kızlar kimseye bişey anlatamıyorum soramıyorum deneyimlerinizle bana yardımcı olursunuz dimi:)10 aralıkta 12.gün testim 317 çıktı 15.gün 1140 çıktı doktorum çok memnundu fakat 19.gün birden inanılmaz bir kanamam oldu kesin kaybettim dedim o kadar üzüldüm ki doktorum korkma dedi iğne verdi iğneden sonra kanamam durdu ertesi gün değerim 6600 çıktı doktor çok iyi dedi ama emin olmak için 2 gün sonra tekrar test yaptır dedi o test te 14.000 çıktı fakat benim ara ara yine kanamalarım oluyor jelle birlikte toprak gibi gri renkte bişiler geliyor doktor endişelenmememi söylüyor ama o kadar emekten sonra mümkün olmuyor tabi bu cuma keseleri görmek için gidicez sizde de böyle şeyler oldu mu o kadar çok merak ediyorum ki??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?