nazım hoşgeldin .. maşallah ele avuca gelir kiloya gelmiş bebiş ... Allah sağlıkla kucağına versin inşallah ..
nasıl hissediyorsun kendini ? karnın düştümü iyicene ... rahatsızlığın yoktur inş.
hayırlı haberlerle gelirsin inşallaaaahhhkizlar yarın kontrolüm var..Dua edin..Çok heyecanlıyım...
ultrasonda ölçülende 150-200 gr. eksik doğuyorlar ..hoşbuldukk canımcım inşllhh dr. dediğine göre normal bir şekilde doğacak ama yanılma payıda oluyormuş 200 300 gr aman önemli değil sağlıkla olsun da
valla çok heycanlıyım ve aşırı duygusalımmm herşeye daha bir ağlar oldum sürekli doğumu kızımı nasıl olacağını kucağıma alacağım ilk anı düşünüyorum bir de ağlıyorum üstüne karnım düşmedi top gibi yukarda halen zaten bebek de dönmedi ters poposu aşağıda allaha şükür rahatsızlık yok sıkıntılar oluyor tabi ağırlaştığım için ama hiç umrumda değil şu an tek istediğim sağlıkla kızımı kucağıma alabilmek canım inşlhhh hepimiz o günleri görücez sizler için de zaman su gibi aksın gitsin bir an önce ama zamanında tabiii kavuşun bebeklerinize
selam kızlar biz geldik
4-5 gündür yoktuk
kalp atışlarını duyan arkadaşlar gözünüz aydın
bilgemm ve gelincik sizlerdee allahtan sabır diliyorum
biz iyiyiz çok şükür bugün dr. daydık kızım 3 kilo olmuşşş teyzeleri bu arada 37 haftadayız biz listeyi
güncellerken bizide yazarsan nurcancım mutlu olucaaazz
hoşbuldukk canımcım inşllhh dr. dediğine göre normal bir şekilde doğacak ama yanılma payıda oluyormuş 200 300 gr aman önemli değil sağlıkla olsun da
valla çok heycanlıyım ve aşırı duygusalımmm herşeye daha bir ağlar oldum sürekli doğumu kızımı nasıl olacağını kucağıma alacağım ilk anı düşünüyorum bir de ağlıyorum üstüne karnım düşmedi top gibi yukarda halen zaten bebek de dönmedi ters poposu aşağıda allaha şükür rahatsızlık yok sıkıntılar oluyor tabi ağırlaştığım için ama hiç umrumda değil şu an tek istediğim sağlıkla kızımı kucağıma alabilmek canım inşlhhh hepimiz o günleri görücez sizler için de zaman su gibi aksın gitsin bir an önce ama zamanında tabiii kavuşun bebeklerinize
selam kızlar benim transfer tarihim 8 ocak ayın 20sinde test yaptırdım yani 12.gün değerim 2334 çıktı 11.günde 500 çıkana ikiz diyosanız benimki dördüz heralde:)) bu arada tek embriyo
selam kızlar benim transfer tarihim 8 ocak ayın 20sinde test yaptırdım yani 12.gün değerim 2334 çıktı 11.günde 500 çıkana ikiz diyosanız benimki dördüz heralde:)) bu arada tek embriyo
nurcan sen listeyi guncelle..1-2 ay sonrada beni ekleyecenya hamis olarak:)))) ha tabi bide ayseyi:)))
hayırlı haberlerle gelirsin inşallaaaahhh
ultrasonda ölçülende 150-200 gr. eksik doğuyorlar ..
dediğin -gibi onlar önemli değil .. annede bebekte sağlıklı olsun önemli olan bu ..
son günlerin daha uzamıştır sana .. canım Allah yardımcın olsun .. aklımızdasın hep ..
habersiz bırakma olurmu .
.sonra bizde senin tecrübelerinden faydalanırız
yazarım tabi bu aradamaaşalleh kız bebeğe göre3 kilo çoooook iyi genelde kızlar doğduğunda bile anca 3 kilo olur sen tahminen 3.5 ta doğurursun nazardeğmesin
Güzel haberler gelirisn inşallah canım:)))kizlar yarın kontrolüm var..Dua edin..Çok heyecanlıyım...
Hoşgeldin canım RABBİM sağ salim bebişi kucağına almayı nasip etsin ay negüzel az kaldı senin ya bakalım bizim 9 ay nasıl geçecek.hoşbuldukk canımcım inşllhh dr. dediğine göre normal bir şekilde doğacak ama yanılma payıda oluyormuş 200 300 gr aman önemli değil sağlıkla olsun da
Gözünaydın canım hoşgeldin aramıza benimde sonuçlarım yüksek çıkmıştı muhtemelen seninde bebişler ikiz canım:)))selam kızlar benim transfer tarihim 8 ocak ayın 20sinde test yaptırdım yani 12.gün değerim 2334 çıktı 11.günde 500 çıkana ikiz diyosanız benimki dördüz heralde:)) bu arada tek embriyo
Günaydin arkadaslar. Nasilsiniz bugün ?
Nurcancim dün unuttum söylemeye biz 15 hafta olduk.
hayırlı olsun.. değerin çok güzel maşallah .. kese gözükür sanırım .... kardeşiminde tek embiryoydu .. 12.değeri 2990 çıkmıştı .. tek bebekti ...selam kızlar benim transfer tarihim 8 ocak ayın 20sinde test yaptırdım yani 12.gün değerim 2334 çıktı 11.günde 500 çıkana ikiz diyosanız benimki dördüz heralde:)) bu arada tek embriyo
Günaydin arkadaslar. Nasilsiniz bugün ?
Nurcancim dün unuttum söylemeye biz 15 hafta olduk.
Sanada tünaydın canım ,
Mide bulantılarım haricinde iyiyiz sen nasılsın?
ay sen yeterki kal kız hamile ben kızımın kardeşine yeni özel liste oluştururum tabi ayşenin sıpayada kızımın kardeşleri olcaklar onlar yeterki bize gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?