canım gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba şükür bugün bebişlerin kalp atışlarını duydum içim nasıl rahtladı anlatamam kanamam olunca panik olmuştum biliyosun bugünde hep korkarak gitmiştim doktora ama şükür her şey normalmiş.RABBİM olamayanlarada bu duyguyu tattırsın inşallah.
merhaba arkadaslar.
Dün aksam bizde doktora gittik ultrason yoktu sadece muayeneyinede bebislerimin kalp atisini duyabildik. Simdilik hersey yolunda allah sonuna kadar böyle sürdürür insallah.
Sağol canım çok teşekkür ederim.GÖZÜNAYDIN ..
merhaba arkadaslar.
Dün aksam bizde doktora gittik ultrason yoktu sadece muayeneyinede bebislerimin kalp atisini duyabildik. Simdilik hersey yolunda allah sonuna kadar böyle sürdürür insallah.
GÖZÜNAYDIN ..
canım gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin
bi ara hastaneni ve haftanı bildirirsen lidteye yazalım
ay benim bitanlerim seninkiler onların maaşallahı var bişi olmaz inşallah annesi onlar gösterdi nekadar sıkı tutunduklarını hem onlar bizim ilk ikiz lerimiz nazar boncuklarımız Allahım korur onları
teşekkür ederim ...Canım seninde tahlil sonuncun temiz çıkmış gözünaydın
Nurcancım iyi dileklerin için teşekkür ederim.7 haftalık olmuşuz teyzesi benim ikiz olduğu için yaklaşık doğum tarihini verdi muhtemeleen ağustosun 10-15 arası alırız dedi.
Nurcancım iyi dileklerin için teşekkür ederim.7 haftalık olmuşuz teyzesi benim ikiz olduğu için yaklaşık doğum tarihini verdi muhtemeleen ağustosun 10-15 arası alırız dedi.
Canım 36 haftalık olacakmış.teşekkür ederim ...
ağustosta 10gibi kaç haftalık olacak bebişler
Canım ben dondurulmuşlarımla denedim son adet tarihimi hatırlamıyorumda transfer tarihim 22 aralık ama bana transfer edildiği günü değil 23 aralıktan hesaplayacaksınız dediler bende bugün gidene kadar bebişlerin 1 ay 2 günlük olduğunu düşünüyodum ama hastaneye gidince öyle olmadığını gördüm doktor 7 haftalık deyince şaşırdım o arada kalp atışlarını duyunca heyecan yaptım o yüzden neye göre hesapladıklarını sormayı unuttum canım.nilu mrb.Allah hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah..benim bu haftalar konusunda kafam karıştı..doktorumun söylediği hafta ile internette hesaplanan farklı..ama sanırım biz de 7. haftamızdayız..o yüzden senin son adet tarihini öğrenebilir miyim? bu hafta doktora gidicem kesin olarak öğrenirim...
Nilu gözün aydın çok sevindim...
gözünaydın allah tamamına erdirsin
amin Allahım herkezin yavrusunu korusun :))))))sagol arkadasim.
Allah hepimizin bebeklerini korusun. Onlar bize tutundukça bizde onlara simsiki tutunuyoruz.
evet sen 2. ,k,z annemizsin bu arada hangi hastanede oldu transferinNurcancım iyi dileklerin için teşekkür ederim.7 haftalık olmuşuz teyzesi benim ikiz olduğu için yaklaşık doğum tarihini verdi muhtemeleen ağustosun 10-15 arası alırız dedi.
canım bazı bebekler annelerinin güzelliklerini alır benimde saçlarım hep yağlı yağlı yıkanıyom çıkıyom kuruyo bi bakıyom yağlı yağlı kufaförde doktorda hamilelik hormonlarından dedi seninde cildinde yağlanma oluyodur olumdada sivilce bended eolmuştuslm kızlaar nasılsınız...
sorum olacak sizlere benim göğüslerimde sivilcelenmeler başladı aynı zamanda yüzümdede başladı
hiç çıkmazdı bende böyle iltihaplı sivilce
anlamadım gitti...
sizdede böyle olanlar varmı
inş olmazda
amin Allahım herkezin yavrusunu korusun :))))))
evet sen 2. ,k,z annemizsin bu arada hangi hastanede oldu transferin
canım bazı bebekler annelerinin güzelliklerini alır benimde saçlarım hep yağlı yağlı yıkanıyom çıkıyom kuruyo bi bakıyom yağlı yağlı kufaförde doktorda hamilelik hormonlarından dedi seninde cildinde yağlanma oluyodur olumdada sivilce bended eolmuştu
bende çirkinleşecem desene aman o güzel olsunda sağlıklı olsunda sorun değil ama ben ergenlikte bile sivilce yaşamadım bu 2 gündür kendimi bi acaip hissediyorum...araştırdım sivilce çıkması kıza işaret falan diyolar ben cinsiyete takmıyorumda bak sen oğlumda bendede çıkmıştı diyosun...inş uzun sürmez sivilcelerim..
slm kızlaar nasılsınız...
sorum olacak sizlere benim göğüslerimde sivilcelenmeler başladı aynı zamanda yüzümdede başladı
anlamadım gitti...
inş olmazda
slm kızlaar nasılsınız...
anlamadım gitti...
inş olmazda
amin Allahım herkezin yavrusunu korusun :))))))
evet sen 2. ,k,z annemizsin bu arada hangi hastanede oldu transferin
Canım maya tüp bebek merkezinde transferim oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?