hadi bekliyoruz topiğ snideallah kısmet ederse 2-3 şubat
tatlım değerin ççççççççççooooooooooooooooookkkk iyi iki embromu kondubüyük ihtimalikizarkadaşlar merhaba iyi ve hayırlı haberlerle dolu bir hafta diliyorum.
13.01'de transferim yapılmıştı. 11.gün beta hcg değerim 514. sizce nasıl :) Rabbim sonuna kadar hayırlısını versin inşallah.
canım sağol ya benim diğerindede aynı sorun oldu sonucunu biliyorum ondan korkuyorum ama birazdaha iyiyim sankiCanım geçmiş olsun kaç gündür internet girememiştim.İnşallah kullandığın antibiyotikler işe yarar.Hemen kötü şeyler düşünme sen bize diyodun şimdi kendine bak.Allahın izniyle her şey yoluna girer sen merak etme.
Canım gerçekten güzelmiş fiyatıda uygunmuş.Ankaradan yakın ben gelirim oraya:))))
Güzel duaların için teşekkürler.AMİN.Sende aramıza hoşgeldin.
Nurcan cım idrar kültürü sonucum çıktı
Üreme olmadı yazıyor sanırım bu iyi bir şey değilmi ,?
slm arkadaşlar
bişey sorucam ebriyo kalitesi:6/2 ne dedmek
başarısız oldu zaten ama merak ettim adana başkentte yaptırmıştım
burdaki butun guzel hamisler...lutfen benim icinde dua edin..insallah bende birgun bu topige yazarim...
arkadaşlar merhaba iyi ve hayırlı haberlerle dolu bir hafta diliyorum.
13.01'de transferim yapılmıştı. 11.gün beta hcg değerim 514. sizce nasıl :) Rabbim sonuna kadar hayırlısını versin inşallah.
burdaki butun guzel hamisler...lutfen benim icinde dua edin..insallah bende birgun bu topige yazarim...
gerçekten rüya gibi bir topik :))) ciğerci kedisi gibi bakıyorum.. allah hepinizi biran önce kurtarsın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. inşallah tez zamanda biz de aranıza katılalım..
gerçekten rüya gibi bir topik :))) ciğerci kedisi gibi bakıyorum.. allah hepinizi biran önce kurtarsın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. inşallah tez zamanda biz de aranıza katılalım..
Darisi size arkadaslar. Umudunuzu yitirmeyin burdaki listedeki arkadaslar basardiysa sizde basaracaksiniz ve listede olacaksiniz.
Allah yardimciniz olsun.
Günaydın kızlar nasılsınız biz bebeğimle iyiyiz Allah şükürumarım sizlerde iyisinizdir.
nurcancım biz 15 haftalık olduk çok şükür güncellersen sevinirim canım teşekkürler.
Kızlar merhaba şükür bugün bebişlerin kalp atışlarını duydum içim nasıl rahtladı anlatamam kanamam olunca panik olmuştum biliyosun bugünde hep korkarak gitmiştim doktora ama şükür her şey normalmiş.RABBİM olamayanlarada bu duyguyu tattırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?