Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlar bugün doktora gittim..Moralim çok bozuldu...Bugün tam 10.00 olmuşuz..SAT la uyumlu,hareketli,kalbi normal ama doktor ensesi biraz kalın gibi geldi dedi..Sonra da 12. haftada ikili teste kadar bişey diyemem.. Bebek 31 mm olmuş..En az 45mm olması lazım anlamak için dedi...Ama aklımı bulandırdı bi kere..Arkadaşım var doktor onu aradım bu densiz doktoru hemen bırak,ikili test sonucunda bile bişey diyemyiz dedi...Napıcam ben şimdi.....

Canım hemen moralini bozma.Sen hangi şehirdesin?

Sen hangi şehir olduğunu söyle eğer Ankaradaysan eğer burda çok iyi bir ultrasoncu va radı Eyüp EKİCİ bütün bebiş bekleyenler bilir onu eğer aklın çok takılıyosa ona muane ol burdaki bütün doktorlor eğer ikili ve üçlü tarama testinte bir problem varsa ona gönderiyolar benim kardeşiminde 2. gebeliğinde testlerde down sendromlu olabilir diye çıktı biz ona gittik bebiş gayet normal şimdi 1 yaşında maşallah turp gibi onun için hemen kendini üzme canım.

istanbul dayım..Geldiğimden beri ağlıyorum..10. haftada madem belli olmuyo neden böyle bişey söyledi anlamıyorum...

Canim hemen üzülme. Baska bir doktora görün aradan bir iki hafta geçsin daha belirgin olur.
Hemen üzülme canim insallah bebegin iyidir.

gözdemmmm canım daha çok erken dur bakalım 45 mm olmadan ense ölçümü doğru abile değil baş ayrımı bile çok az. sen içini rahat tut 2li testin yapılsın. hem görümcemin kızının hem 2li hem 3lü kötü çıktı ama süper zeki güzel bir bebeği var. sen mucizenle mutlu ol bunların sınavın canım bak benim de tsh yüksek çıktı zeka geriliği olabilir dedi ama rabbim ol demeden ne olabilir ki rahat ol sen bebeğini üzme lütfen

istanbul dayım..Geldiğimden beri ağlıyorum..10. haftada madem belli olmuyo neden böyle bişey söyledi anlamıyorum...

oyle bakmakla anlasilmaz o
ikili test yapan doktor hem ultrosonda hemde kan sonuclarina gore sadece yorum yapabilirki onuda perintolog yapabilir normal kadin dogumcular yapamaz

sen 11. haftadan sonra zaten 2 li test yapacaksin ondan once soyleneni dikkate alma

Cevap veren,destek olan arkadaşlarıma teşeekkür ediyorum..Ben daha önca haziran ayında tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ve kaybettim..Bu bebek bana bi mucize......Doktorun densizliği üzdü beni..Daha bu haftada bişey belli olmaz diyen siz tanımadığım arkadaşlarım kadar olamadı doktorum..Alıp beni dipsiz bi kuyuya fırlattı..Umarım sağlıkla alırız meleklerimizi kucağımıza...

canım ; üzülme çok erken daha .. hem 2li testte 2. düzey bir ultrason cihazı ile yapıyorlar .... birde kan tahlili var .. ikisi beraber değerlendiriliyor ....
ben 12+3 yane 13. haftada yaptırmıştım ...senin erken daha ....
bizim topikte ense kalın çıkıpta amniyosentezi temiz çıkan 5-6 kişi var ...
kim bu doktor yaaa ... hangi hastane bende istanbuldayım

Son düzenleme:
gözdemmm üzme kendini canım bende iki hafta önce ikili test yaptırdım 12+2 de çok erken yorum yapmış doktor senin için bizimde zeka geriliği aminosentez falan dedi doktor kendime gelemedim ertesi gün başka doktora gittik kesin konuşamayız dedi üzülecek birşey yok dedi sonuçları bakıp hadi bizim elimizde sonuç falan vardı sizin için hem çok erken ve dayanaksız konuşmuş doktorun canım üzülme Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alıcağız bebeklerimizi inşallah.

slm kızlar nasılsınız gör

şmeyeli. tüp bebek yasptıran arkadaşlar naptınız durumlar nasıl?
kızlar 33 haftada ne testi yapılıyor.. aç karna felanmı gitmem gerek bilginiz varmı?*

nurcancım nasılsın ... senin kız nasıl ... üzüyormu annesini .... hareket etmiyormu hala

bizde 25. haftamıza girdik bilgin olsun ...
sezaryan önerdi doktorumuz ..

slm kızlar nasılsınız gör

şmeyeli. tüp bebek yasptıran arkadaşlar naptınız durumlar nasıl?
kızlar 33 haftada ne testi yapılıyor.. aç karna felanmı gitmem gerek bilginiz varmı?*

sen 33. hafta damısın cnm ...maşallah
O haftalarda NST ler başlıyor ..

Son düzenleme:
sen 33. hafta damısın cnm ...maşallah
O haftalarda NST ler başlıyor ..

evet 33 haftadayım.. 33 haftada tahlil yapacaz dedi ama ne tahlli bilmiyorum inan... şeker tahlilinde tok gitmiştim bundada öyle yapmim dedim bende

bebeğim kız.. ama hiç durmuyo yaramaz gece gündüz devamlı depikliyo özellikle geceleri.. bu kadar haraketli olması normalmi yaa . normalde kız çocukları pek oynamaz derler ama bilmiyorum.. bide geceleri parmaklarım şişiyo parmöaklarımı kapatamıyorum acıyo.. sizdede böyle şeyler varmı?

canım daha 10.haftandasın bole bı sonuca karar vermek ıcın cok erken ıkılı test sonuclarına gore bıle kesın bıse dıyemıyolar uzulme bos yere ınsallh bebısının hıc bıse yoktur allah sag salım kucagna almayı nasıp etsın

senin bebeğindemi tüp bebek niye sezeryanki? brn,mk,ide mecburen sezeryan olucak

maşallah...... benimki de kız ... hareketli ... şimdi kıza erkeğe bakmıyor valla .. yediğimiz besinlerle vitaminlerle onların gelişimi ile ilgili ...
şişlikler bende yok ...belki ileriki haftalarda olurmu bilmiyorum ... olursa da tuzu azaltmamı söylemişti doktorum ...

burada hepimizin tüp bebek ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…