tedaviyi bıraktık doğal yolla hamile kaldım
yarın 33. haftamıza giriyoruz nurcan teyzesi
evet 33 haftadayım.. 33 haftada tahlil yapacaz dedi ama ne tahlli bilmiyorum inan... şeker tahlilinde tok gitmiştim bundada öyle yapmim dedim bende
bebeğim kız.. ama hiç durmuyo yaramaz gece gündüz devamlı depikliyo özellikle geceleri.. bu kadar haraketli olması normalmi yaa . normalde kız çocukları pek oynamaz derler ama bilmiyorum.. bide geceleri parmaklarım şişiyo parmöaklarımı kapatamıyorum acıyo.. sizdede böyle şeyler varmı?
canım bak doğumda tansiyon sorunun çıkabilir lütfen tuzu kes hiç iyi değil sein son haftaların ödem olucak heryerinbenimde acıyor parmaklarım malesef canım aynen dediğin gibi gece başlıyor sabah da bir süre devam ediyor dr. sordum sıfır tuz dedi ama ben aksine daha bir tuzlu yemeye başladım bu aralar inşlhh bişey olmaz
Nurcancim cok sukur evdeyim yatiyorum bakalim 14 haftamiz bugun bitti ins 40 haftayi allah hepimize hayirlisiyla nasip eder
Aminosentez mi yaptıtacaksın şimdi??
Hayır canım üçlü ve dörtlü testleri yaptıracağız ve üç boyutlu ultrosonla bakarız dedi yeni doktorumuz ne bebeğimi nede kendimi ufak ihtimaller için tehlikeye atamam ben Allah sığındım Rabbim en hayırlısını kararlamıştır.
Canım kaç çıktı ense kalınlığınız?? Ben haftaya gidicem bekliyorum..Umarım hakkımızda hayırlısı olsun...
ense kalınlığı 1.60 çıktı canım ikibuçuğun üzerindeki değerleri yüksek buluyorlar.
ense kalınlığı 1.60 çıktı canım ikibuçuğun üzerindeki değerleri yüksek buluyorlar.
canım bak doğumda tansiyon sorunun çıkabilir lütfen tuzu kes hiç iyi değil sein son haftaların ödem olucak heryerin
biliyorum canım yaaa allahtan tansiyonum hep düşük 9-5
hatta 4 bile düşüyor bazen ama dikkat etmem lazımmm yinede
neyse bugün itibariyle yemiycem artık söz veriyorum burdan buarada biz 38 haftaya girdikkk
canım gayet iyi çıkmış sen neden endişelendin ki? rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kaç gündür kabızdım sol karın bölgemde bir ağrı var hayrolsun bakalım perşembe doktor randevum var bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?