Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

allah kolaylıklar versin canım okuyalım tabiii istersen yasin de okuyabiliriz ama yanlış anlamzsan sana bi şey sorucam eğer aminiosentez olumsuz çıkarsa aldırcanmı bebişi aldırmıyacaksan hiç yaptırma derim ben onun da bir sürü tehlikesi var sonuçta

canım bence genel yaptır zaten epural anestezide doğumdan korkarsın sonra tansiyon felan çıkar boşver sadece doktouna de sana narkozdan ayılmadan önce bebeğini sorarsın mutlaka ozaman desinler bebeğin iyidiye o insana güç verir
korkma senin doktorun çok ilgili

canım okuyalım istediğini ama genede bir umut karamsar olma

neyse gelmiş geçmiş olsun canm kızına bişey olmaz inşlhhh sağ salim kucağına alırsın

nevraya katılıyorum benim arkadaşım sakinleştirici kullanırken hamile kalmış 2.5 aylık oldu çocuk ozaman ben anladım hamile olduğunu gittim test alıp zorla yaptırdım doktorlar dedi sakinleştirici kullandığın için özürlü yada sakat olurdedi onada amniyosentez önerdiler yaptırmadı bebişi 5 aylık topaç gibi hatta birazdan bana gelecekler oturmaya tek sorun hiç uyumuyo bizi öldürüyo arkadaşlada hemen hemen hergün birlikteyiz benim bile isyanları oynamama sebep :))))

Canım benim çok büyük anomalilerde böyle oluyomuş..Yani doğsa bile....Ayy düşünmek istemiyorum şu anda...Haftaya daha da netleşir..Belki atar ödemi..Bu sorun ancak çok yakın akraba evliliklerinde oluyomuş..Eşimle yakından uzaktan ilgimiz yok...Bilmiyorum ama ikili test bile yaptırma direk amniyosentez dediler düşünün artık...Benim bebeğim bi mucize belki bi mucize daha olur..Yüzde 20 düzelebilirmiş..Adım Gülşah bu arada dua ederseniz....

açıkçası doktor banada bebeğinden kan alıp hasta olup olmadığına bakabiliriz ama yüksek oranla bebeği düşürme olasılığın var dedi nasılsa özürlü olsada aldıra bilceğimi sanmıyorum bende kabul etmedim cuma günü bayağı konuştuk hocayla dedim yani ya özürlü değilse benim artık rabbim ne verirse kabulüm

Son düzenleme:

canım Allahtan ümit kesilmez inşallah haftaya iyi haberler alırız bende 41 ayetel kürsü okurum sana

nese canlarım ben çıkayım arkadaşım gelir şimdi kendinize iyi bakın nazım bize haber ver canım yarın gidip gelince :)

gözdemsende üzme kendini dua et hep rabbim belki geri çevirmez hepimiz duacınız

Günaydin kizlar nasilsiniz?
Biz bugün geç uyandik kahvalti derken yeni geçtim ekranin basina.
Ben halen annemlerdeyim dinleniyorum.
Burda havalar soguk sisli disariya çikmiyorum hasta olurum diye.
Bende 14 subatti bekliyorum o gün belki cinsiytlerini ögreniriz diye o gün bizim için en güzel sevgililer gunü olur.

aynen bende böyle düşündüm ne ikili ne üçlü hiç test yaptırmadım ne olursa olsun doğacağı için kafamı bulandırmak istemedim bu testlerde yanılma payı çok büyük çünkü kuzenime de engelli senn bebeğin dediler kızycağız hamileliğini ne kadar stresli geçirdi bir doğdu sapasağlam turp gibi mşllhhh oğlu o yüzden takmayın fazla herşey allahın elinde o ne derse o olacak ondan isteyelimm özürlü olsa bile bütün sonuçlar onu da gösterse rabbim senn kucağına isterse hasta çocuğu sapasağlam verir buna inandıkmı gerisi boş arkadaşlar sadece ona güveip ondan isteyelim yeterkii

nese canlarım ben çıkayım arkadaşım gelir şimdi kendinize iyi bakın nazım bize haber ver canım yarın gidip gelince :)

gözdemsende üzme kendini dua et hep rabbim belki geri çevirmez hepimiz duacınız

tamam canım inşllh haber ederim bende çıkıcam eşim gelecekmiş markete gitcez
hoşcakal

iyiyiz canım yuvarlanıyoruz bu aralar bu tabir sanki bnm için çok uygun oluyorrr
hadi hayırlısı cinsiyetlerini merak ediyorsun tabiii bnm rüyalarımın tersi çıktı hep erkek görüyordum kız mışşşş sn rüyalar da ne görüyorsun

Sadece merak allah içimi biliyor ne erkek olsun ne de kiz olsun diyorum allah saglikli ve hayirlisi neyse onu versin.
Rüyalarda kiz gördüm esim erkek gördü Bizimki ikiz artik hayirlis olsun diyorum 14 subat büyük sürpriz olucak.

biri kız biri erkek olur belkiii dediğin gibi hiç önemli değil ne oldukları sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi önemli değil tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…