Kızlar imtihanım bitmemiş..Geçen sefer bebeğimi kaybedince rabbime dualar ettim bir daha beni sınamasın die ama bitmemiş..Haftaya kadar düzelebilirmiş...Direk amniyosentez randevum alındı...Atıl Yüksel varmış Çapa nın profösörü...Acil dediler ve randevum ayarlandı..Ağlamaktan yoruldum..
Dualarınıza çok ihtiyacım var...Ne yapsak kızlar?? Ayetel kürsü mü okusak??
ayyyy allah korusun inşlhhh bişey olmaz inşlhhh
gün yaklaştıkça tırsmaya başladım :18::18::18:daha önceleri epidural anestezi istiyordum şimdi genele döndüm uyuyum kalkıyım herşey bitmiş olsun gerçi kızımın ilk ağlamasını da duymak istiyorum ama genel anestezi yine de ağır basıyor şimdilik
Kızlar imtihanım bitmemiş..Geçen sefer bebeğimi kaybedince rabbime dualar ettim bir daha beni sınamasın die ama bitmemiş..Haftaya kadar düzelebilirmiş...Direk amniyosentez randevum alındı...Atıl Yüksel varmış Çapa nın profösörü...Acil dediler ve randevum ayarlandı..Ağlamaktan yoruldum..
Dualarınıza çok ihtiyacım var...Ne yapsak kızlar?? Ayetel kürsü mü okusak??
canım ileri derece anemi dediler ama bütün testler yapıldı ne bende ne eşimde bişi çıkmadı o yüzden başka doktorlarda doktor hatası doğumun gecikmiş dedi kim doğru sölüyo orasını Allah biliyo
neyse gelmiş geçmiş olsun canm kızına bişey olmaz inşlhhh sağ salim kucağına alırsın
amin canım inşallah Allahım hiç birimizi evladımızla sınamasın
allah kolaylıklar versin canım okuyalım tabiii istersen yasin de okuyabiliriz ama yanlış anlamzsan sana bi şey sorucam eğer aminiosentez olumsuz çıkarsa aldırcanmı bebişi aldırmıyacaksan hiç yaptırma derim ben onun da bir sürü tehlikesi var sonuçta
Canım benim çok büyük anomalilerde böyle oluyomuş..Yani doğsa bile....Ayy düşünmek istemiyorum şu anda...Haftaya daha da netleşir..Belki atar ödemi..Bu sorun ancak çok yakın akraba evliliklerinde oluyomuş..Eşimle yakından uzaktan ilgimiz yok...Bilmiyorum ama ikili test bile yaptırma direk amniyosentez dediler düşünün artık...Benim bebeğim bi mucize belki bi mucize daha olur..Yüzde 20 düzelebilirmiş..Adım Gülşah bu arada dua ederseniz....
açıkçası doktor banada bebeğinden kan alıp hasta olup olmadığına bakabiliriz ama yüksek oranla bebeği düşürme olasılığın var dedi nasılsa özürlü olsada aldıra bilceğimi sanmıyorum bende kabul etmedim cuma günü bayağı konuştuk hocayla dedim yani ya özürlü değilse benim artık rabbim ne verirse kabulüm
nese canlarım ben çıkayım arkadaşım gelir şimdi kendinize iyi bakın nazım bize haber ver canım yarın gidip gelince :)
gözdemsende üzme kendini dua et hep rabbim belki geri çevirmez hepimiz duacınız
Günaydin kizlar nasilsiniz?
Biz bugün geç uyandik kahvalti derken yeni geçtim ekranin basina.
Ben halen annemlerdeyim dinleniyorum.
Burda havalar soguk sisli disariya çikmiyorum hasta olurum diye.
Bende 14 subatti bekliyorum o gün belki cinsiytlerini ögreniriz diye o gün bizim için en güzel sevgililer gunü olur.
iyiyiz canım yuvarlanıyoruz bu aralar bu tabir sanki bnm için çok uygun oluyorrr
hadi hayırlısı cinsiyetlerini merak ediyorsun tabiii bnm rüyalarımın tersi çıktı hep erkek görüyordum kız mışşşş sn rüyalar da ne görüyorsun
Sadece merak allah içimi biliyor ne erkek olsun ne de kiz olsun diyorum allah saglikli ve hayirlisi neyse onu versin.
Rüyalarda kiz gördüm esim erkek gördüBizimki ikiz artik hayirlis olsun diyorum 14 subat büyük sürpriz olucak.
kendinize iyi bakın kızlar
sizler ve bebişleriniz allaha emanet olunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?