Normal çıkmış işte..Bunada mı risk diyolar??
Ben de oturup kafayı yiyeceğime az sonra başka doktora gidicem...Ense ölçülmeyecek ama bi tuhaflık var mı sormam lazım..Heyecandan mıdır nedir..kasıklarım ağrıyo...işimiz çok zor valla..Bide stres yok derler........
ay nevracım çizelgen çok tatlı olmuş :)))))))))
slm anne adaylarıı nasılsınız??? artık geceleri uyuyamaz oldum. sağa sola dönerken o kadar zorlanıyorumki zaten 5 kere felan tuvalete kalkıyorum gelde uyu.. bugün doktora gidicez tatlı kızım bu kez yüzünü gösterir inşlh..
biz iyiyiz.. ay kıyamam yaaa .. sonlara doğru idrar torbasına da iyice bakı yapıyor tabi ...
doğum yapacağın tarih belli oldumu tam olarak ... ne diyor doktor .. sezeryanmı
ay nezaman gircen doğuma kız girmiyonmu artık 40 haftayımı beklicen doğur artıkda bi bebişimiz olsun şu topicde
canım saolasın .... sat tarihini ver sana da yapayım bi tane afilli bişi :.
sat tarihi ne oluyo ben 3 eylülde adet oldum 4 eylülde ilaçlara başladım 17 eylülde yumurtalar toplandı 20 eylülde transfer oldu hayatım sat ne hiç bilmiyom :)
yarın randevum var dr. da canım kesin belli olur sanırım 11 olsun diye istiyorum ben yani haftaya cuma bakalım ne diyecek dr. amcamız o da ne kadar durursa o kadar iyi diyorr ama ben çıksın istiyom artıkkkk
son adetinin ilk günü oluyor canım yani 3 eylül
:)))))))) niye kız 11 inde özel bi günlemi denk düşecek aman valla sağlıklıysa tamam ama sık git doktora bi hafta hiç gitmemezlik etme 11 inde yaptıracaksan ortada 1 gün ayarla bidaha muayeneye git canım ay bende sizofren ooldum korkuma :)))))))) benide büyük ihtimal 30 haftayı doldurunca alacaklar tabi durum değişmezse bi değişiklik olursa daha erkende alabilirler
canım 11 olmasının bir kaç neden i var been tedaviye 11 mayısda başladım sonra 11 haziranda cuma günü hamile olduğumu öğrendim 11 şubat cuma da doğsun istiyorum daha önemlisi eşim 4-5 gün tatilde olacak 11 de olursa dr. dediği de 15 şubat 4 gün sonrası zaten gelişiminde sıkıntı yok diye bende ısrar ediyorm bir de annemin rahatsızlığı vardı onun sonucu 14 şubatta çıkacak allah korusun kötü bir hastalık olma riski var o yüzden de sonuçtan önce doğum olsun istiyorum işte böyle nurcancım bakalım artık hayırlısı ne zaman sa o zaman olsun senin niye 30 haftada alacaklar erken değilmiii
bu arada bnm dr bu haftadan itibaren 3-4 güne çağırıyor beniiii
dr. mu çokk seviyommm inşlhh elide hafifdir ameliyat iyi geçer
ooooooooo senin herşey 11 e gelmiş güzel olur öle eğer bi sıkıntı yoksa alır doktor ozaman :))))) canım erken ama benim oğlumun doğumunu yaptıran doktor girdi bu hafta muayeneme ve çooooooook olumsuz konuştu bebeğin hareketlerinde birazcık bile azalma olsun gel alalımdedi buda oğlunun hastalığına yakalana bilir dedi o yüzden beklemiceklermiş en gerekli uygun zamanda alacaklarmı tabi otuzu doldurur doldurmaz hemen almıcak izlicek en ufak bi şüphede veya yavaşlamada hemen alıcaz dedi şuan bile olsa alacaklar ama en azından 30 una kadar dayansın diyo diğer bebeğim doğduğunda çok hasarlıydı eğer yakalansa bile hastalığa belki hasar görmeden anlınırsa yaşar diyolar ama biz umutluyuz ben kızımın yakalancağını hiç düşünmüyorum allah için hareketleri çoğu gebeye nazaran yavaş hala daha oynamadığı gün oluyor bazı mesela dün bütüngün oynadı bugün tık yok ama genede umutluyum inşallah bişi olmıcak kızıma
valla gerçekten senin doktor süper bak tam yapması gerekeni yapıyor ne desem o sana çoktan sölemiş oluyo bi çoğu doktor bunu önemsemiyo nasılsa bişi olmaz 1 haftada diyo ama öle değil işte yaşayan biliyo valla doktorun harika biriymiş :)
valla sezeryan da doktor çokönemli ufacık bir hata bile bütün hayatın boyuncca seninle geliyo mesela ablamın doktoru dikerken safrakesesinide dikmiş yanlışlıkla 2. bebeğini doğurtan doktor allahtan anlamış eğer anlamasa kesse ablam elinde sondayla gezecekti ömür boyu
ah canım inşlhh bişey olmaz ben bilmiyordum böyle olduğunu ne hastalığı peki??
adı bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?