Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

bizimde perşembe randavumuz akşam 5 te kabız bende var ama bir ilaç vermişti şahinbey çok zorlanıcak olursam yarım ölçek ondan içiyorum zorlanmaktan olmuştur korkma,

Ultrason ölçümümüz normal canım birde kan alıyorlar kanda bakıyorlar bebekle ilgili ondan bir değer yüksek çıkmış o yüzden bizde panik olduk.
Ama senin durumun tamamen doktorun gereksiz yere konuşmasından olmuş ben ultrosonda ölçüm yaptırdığımda 12+2 haftalıktık yani 13. hafta onda bile doktor ense kalınlığını ölçücem diye ne kadar uğraştı senin bebeğin bu ölçüm için daha çok küçük böyle konuşması doktorun hatası gereksiz yere seni üzmüş ve hala atamadın üzerinden
Bizdede doktorumuz bir laborant gibi konuştu şu değer bu iyi bu iyi bu az yüksek ne olur doktor bey yüksekse risk taşır dedi ne yapılabilir aminosentez yapılabilir çok tehlikeli değil mi evet riskleri var siz bunu göze almayı uygun buluyormusunuz sonuçlara göre dediğimde siz bilirsiniz sizin bebeğiniz dedi ve beni şoklara senin gibi o an dipsiz kuyulara attı ikimizinde doktor yorumlarıyla ilgili sorunları var bence canım ben başka doktora gittim rahatladım sende git aklında kalmasın rahat et.

slm anne adaylarıı nasılsınız??? artık geceleri uyuyamaz oldum. sağa sola dönerken o kadar zorlanıyorumki zaten 5 kere felan tuvalete kalkıyorum gelde uyu.. bugün doktora gidicez tatlı kızım bu kez yüzünü gösterir inşlh..

kızlar okudum hep yazılarınızı.... değerde bir anormallik varsa ya başka bir doktora tekrar görünün yada testi başka bir cihazda deneyin.. niye derseniz benim eşim bu cihazlara bakıyor.. kansayım vihazlarının teknik servisi devamlı laboratuvarlardadır.. yani en az 9 10 cihazı var bölgede.. anlattıklarını duysanız...
mesela burdaki devlet hastanesinde adamın biri doktora gitmiş doktor tahlil sonuçlarına göre ömrünün az olduğunu söylemiş. adam mahfolmuş varını yoğunu satmış istanbulda tedaviye gitmiş... aynı tahlil ordada yapılmış ama hiç bişi yok... adam zaten ruhsal bunalıma girmiş başta... milyarlarca masraf yapıyor. bunun için.. sağlam olduğu ortaya çıkınca.. adam hastaneye tazminat davası açıyor.. ayriyetende ruhsal sağlığı bozulduğu için dava açıyor.. ve devam ediyor hala dava.. yüksek ihtimallede kazanır fiyor eşim.
yani tahlilde bir problem olması ordaki laborantın hatası yada cihazın hatası olabilir. çünkü her hastane kaliteli cihaz yada kaliteli cihaz malzemelri kit yada solüsyon kullanmıyor.bazen tarihi geçmiş malzeme bile kullanabiliyorlar.
benim tavsiyem bir tahlili ayrı iki cihazda denemenizdir inşlh sağlıklı zeki evlatlar doğururuz..

biz iyiyiz.. ay kıyamam yaaa .. sonlara doğru idrar torbasına da iyice bakı yapıyor tabi ...
doğum yapacağın tarih belli oldumu tam olarak ... ne diyor doktor .. sezeryanmı

biz iyiyiz.. ay kıyamam yaaa .. sonlara doğru idrar torbasına da iyice bakı yapıyor tabi ...
doğum yapacağın tarih belli oldumu tam olarak ... ne diyor doktor .. sezeryanmı

ultaron 21 mart gösteriyor.. ama doktor tüp bebek olunca sezeryan yapıuoruz dedi.. bende noraml doğum olmazmı dedim... doktorda doğum yaklaşınca hazne açılırsa herşer yolunda giderse normal doğum için normal yaptırrım ama riske atmamak için sezeryan tavsiye diyorum dedi...bende heralde sezeryan olurum diye düşünüyorum.. eşimde o hastanede ameliyat olmuştu ertesi gün ayağa kalktı. onuda karnından kestiler varikosel ameliyatıydı. şimdi dikiş izleri bile kalmamış nerdeyse.. bende kaynayan iple dikmelerini istiycem bakalım

ay nezaman gircen doğuma kız girmiyonmu artık 40 haftayımı beklicen doğur artıkda bi bebişimiz olsun şu topicde

yarın randevum var dr. da canım kesin belli olur sanırım 11 olsun diye istiyorum ben yani haftaya cuma bakalım ne diyecek dr. amcamız o da ne kadar durursa o kadar iyi diyorr ama ben çıksın istiyom artıkkkk

yarın randevum var dr. da canım kesin belli olur sanırım 11 olsun diye istiyorum ben yani haftaya cuma bakalım ne diyecek dr. amcamız o da ne kadar durursa o kadar iyi diyorr ama ben çıksın istiyom artıkkkk

:)))))))) niye kız 11 inde özel bi günlemi denk düşecek aman valla sağlıklıysa tamam ama sık git doktora bi hafta hiç gitmemezlik etme 11 inde yaptıracaksan ortada 1 gün ayarla bidaha muayeneye git canım ay bende sizofren ooldum korkuma :)))))))) benide büyük ihtimal 30 haftayı doldurunca alacaklar tabi durum değişmezse bi değişiklik olursa daha erkende alabilirler

canım 11 olmasının bir kaç neden i var been tedaviye 11 mayısda başladım sonra 11 haziranda cuma günü hamile olduğumu öğrendim 11 şubat cuma da doğsun istiyorum daha önemlisi eşim 4-5 gün tatilde olacak 11 de olursa dr. dediği de 15 şubat 4 gün sonrası zaten gelişiminde sıkıntı yok diye bende ısrar ediyorm bir de annemin rahatsızlığı vardı onun sonucu 14 şubatta çıkacak allah korusun kötü bir hastalık olma riski var o yüzden de sonuçtan önce doğum olsun istiyorum işte böyle nurcancım bakalım artık hayırlısı ne zaman sa o zaman olsun senin niye 30 haftada alacaklar erken değilmiii

Son düzenleme:

ooooooooo senin herşey 11 e gelmiş güzel olur öle eğer bi sıkıntı yoksa alır doktor ozaman :))))) canım erken ama benim oğlumun doğumunu yaptıran doktor girdi bu hafta muayeneme ve çooooooook olumsuz konuştu bebeğin hareketlerinde birazcık bile azalma olsun gel alalımdedi buda oğlunun hastalığına yakalana bilir dedi o yüzden beklemiceklermiş en gerekli uygun zamanda alacaklarmı tabi otuzu doldurur doldurmaz hemen almıcak izlicek en ufak bi şüphede veya yavaşlamada hemen alıcaz dedi şuan bile olsa alacaklar ama en azından 30 una kadar dayansın diyo diğer bebeğim doğduğunda çok hasarlıydı eğer yakalansa bile hastalığa belki hasar görmeden anlınırsa yaşar diyolar ama biz umutluyuz ben kızımın yakalancağını hiç düşünmüyorum allah için hareketleri çoğu gebeye nazaran yavaş hala daha oynamadığı gün oluyor bazı mesela dün bütüngün oynadı bugün tık yok ama genede umutluyum inşallah bişi olmıcak kızıma

bu arada bnm dr bu haftadan itibaren 3-4 güne çağırıyor beniiii
dr. mu çokk seviyommm inşlhh elide hafifdir ameliyat iyi geçer

bu arada bnm dr bu haftadan itibaren 3-4 güne çağırıyor beniiii
dr. mu çokk seviyommm inşlhh elide hafifdir ameliyat iyi geçer

valla gerçekten senin doktor süper bak tam yapması gerekeni yapıyor ne desem o sana çoktan sölemiş oluyo bi çoğu doktor bunu önemsemiyo nasılsa bişi olmaz 1 haftada diyo ama öle değil işte yaşayan biliyo valla doktorun harika biriymiş :)
valla sezeryan da doktor çokönemli ufacık bir hata bile bütün hayatın boyuncca seninle geliyo mesela ablamın doktoru dikerken safrakesesinide dikmiş yanlışlıkla 2. bebeğini doğurtan doktor allahtan anlamış eğer anlamasa kesse ablam elinde sondayla gezecekti ömür boyu

ah canım inşlhh bişey olmaz ben bilmiyordum böyle olduğunu ne hastalığı peki??
adı bellimi

ayyyy allah korusun inşlhhh bişey olmaz inşlhhh
gün yaklaştıkça tırsmaya başladım :18::18::18:daha önceleri epidural anestezi istiyordum şimdi genele döndüm uyuyum kalkıyım herşey bitmiş olsun gerçi kızımın ilk ağlamasını da duymak istiyorum ama genel anestezi yine de ağır basıyor şimdilik

ah canım inşlhh bişey olmaz ben bilmiyordum böyle olduğunu ne hastalığı peki??
adı bellimi

canım ileri derece anemi dediler ama bütün testler yapıldı ne bende ne eşimde bişi çıkmadı o yüzden başka doktorlarda doktor hatası doğumun gecikmiş dedi kim doğru sölüyo orasını Allah biliyo

Kızlar imtihanım bitmemiş..Geçen sefer bebeğimi kaybedince rabbime dualar ettim bir daha beni sınamasın die ama bitmemiş..Haftaya kadar düzelebilirmiş...Direk amniyosentez randevum alındı...Atıl Yüksel varmış Çapa nın profösörü...Acil dediler ve randevum ayarlandı..Ağlamaktan yoruldum..

Dualarınıza çok ihtiyacım var...Ne yapsak kızlar?? Ayetel kürsü mü okusak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…