Kızlar imtihanım bitmemiş..Geçen sefer bebeğimi kaybedince rabbime dualar ettim bir daha beni sınamasın die ama bitmemiş..Haftaya kadar düzelebilirmiş...Direk amniyosentez randevum alındı...Atıl Yüksel varmış Çapa nın profösörü...Acil dediler ve randevum ayarlandı..Ağlamaktan yoruldum..
Dualarınıza çok ihtiyacım var...Ne yapsak kızlar?? Ayetel kürsü mü okusak??
merhaba ... iyiyiz sen nasılsın .. beişlerde iyi inş ...Günaydin kizlar nasilsiniz?
Biz bugün geç uyandik kahvalti derken yeni geçtim ekranin basina.
Ben halen annemlerdeyim dinleniyorum.
Burda havalar soguk sisli disariya çikmiyorum hasta olurum diye.
Bende 14 subatti bekliyorum o gün belki cinsiytlerini ögreniriz diye o gün bizim için en güzel sevgililer gunü olur.
kendinize iyi bakın kızlar
sizler ve bebişleriniz allaha emanet olunnn
iyiyiz canım sağol olsun yat sen kalkma bana millet çokm yatma diyodu bugün sağlık ocağına gittim tetenoz aşısı yaptılar doktora sordum uyuynca zararlımı kim uydurdu dedi yatın tadını çıkarın diyo ben 9 ay yattım diyo :)))))))))) sende yat canım sen bide ikiz annesi olcan daaha çok yorulcan bencede 14 üne belli olurGünaydin kizlar nasilsiniz?
Biz bugün geç uyandik kahvalti derken yeni geçtim ekranin basina.
Ben halen annemlerdeyim dinleniyorum.
Burda havalar soguk sisli disariya çikmiyorum hasta olurum diye.
Bende 14 subatti bekliyorum o gün belki cinsiytlerini ögreniriz diye o gün bizim için en güzel sevgililer gunü olur.
bende yani hani sağlam dese nolckaki öbür bebeğime 9 ay sağlam dediler ama Allahım nasip etsin vala o önemli inşallah arkadaşımızında bebişi sğlıklı geliraynen bende böyle düşündüm ne ikili ne üçlü hiç test yaptırmadım ne olursa olsun doğacağı için kafamı bulandırmak istemedim bu testlerde yanılma payı çok büyük çünkü kuzenime de engelli senn bebeğin dediler kızycağız hamileliğini ne kadar stresli geçirdi bir doğdu sapasağlam turp gibi mşllhhh oğlu o yüzden takmayın fazla herşey allahın elinde o ne derse o olacak ondan isteyelimm özürlü olsa bile bütün sonuçlar onu da gösterse rabbim senn kucağına isterse hasta çocuğu sapasağlam verir buna inandıkmı gerisi boş arkadaşlar sadece ona güveip ondan isteyelim yeterkii
kendinize iyi bakın kızlar
sizler ve bebişleriniz allaha emanet olunnn
merhaba kızlar aranıza yenikatıldım benim 3 cü tüp bebek denemem sonıunda oldu hamileyim 7 şubatta doktor konturale çağırdı keseleri görmeye inşallah görürüz 12.gün değerim 395 çıktı sizce iiyimi ne olur cvp verin beklemedeyim.
Gözdemm canım bu AtılYÜKSEL i ben çok duydum çapada .. işinin ehli imiş ... bizim topikteki amniuosentez problemli gebelik yaşayanların hepsi ona gittiler .. çokta memnun kaldılar ... inan hiçbiri çocuğum özürlüymüş falan diye bir sonuçta almadı .. inşallah seninde sonuçların yi çıkar ..
sendeki probl ne idi ? ense kalınlığımı?
bende sana 41 tane ayetel kürsi okuyacağım canım merak etme .. sende oku ...
hatta yasin de okuyabilirsen oku .. bebeğine karnına üfle okuduklarını ... şükür namazını kıl ....
Allah yardımcımız olsun bu yolculukta
canım gözün aydın hayırlı olsun haftanı öğrenip keseni görünce yazarsan listeye elklrimmerhaba kızlar aranıza yenikatıldım benim 3 cü tüp bebek denemem sonıunda oldu hamileyim 7 şubatta doktor konturale çağırdı keseleri görmeye inşallah görürüz 12.gün değerim 395 çıktı sizce iiyimi ne olur cvp verin beklemedeyim.
Yok canım ense kalınlığı değil..Başının etrafında anlaşılamayan bir halka var...Su toplaması olabilirmiş...O da çok ciddi bi anomali belirtisiymiş...Pazartesi günü belli olacak..
Allah hepinizden razı olsun...Şifa ayetleri varmış bi de hangileri acaba??
Hayırlı olsun .. değerin güzel . maşallah .. 1 haftaya 1000 i geçer değerin .. dediğin tarihtede kese gözükür tahmin ediyorum .... Allah kucağında nasip etsin ...
hangi tüp bebek merkezinde yaptırdın ??
canım gözün aydın hayırlı olsun haftanı öğrenip keseni görünce yazarsan listeye elklrim
canım tanıdığın bi hoca vasa sor okuyalım benim var ama şuan ulaşma olasılığım yok
Yok canım ense kalınlığı değil..Başının etrafında anlaşılamayan bir halka var...Su toplaması olabilirmiş...O da çok ciddi bi anomali belirtisiymiş...Pazartesi günü belli olacak..
Allah hepinizden razı olsun...Şifa ayetleri varmış bi de hangileri acaba??
iyiyiz canım sağol olsun yat sen kalkma bana millet çokm yatma diyodu bugün sağlık ocağına gittim tetenoz aşısı yaptılar doktora sordum uyuynca zararlımı kim uydurdu dedi yatın tadını çıkarın diyo ben 9 ay yattım diyo :)))))))))) sende yat canım sen bide ikiz annesi olcan daaha çok yorulcan bencede 14 üne belli olur
Günaydin canim iyiz. Ben bütün gün yatmiyorum hatta gündüzleri hiç yatmiyorum sadece gece geç yatip sabah geç saatte kalkiyorum onun disinda gündüz uyumam.
Ben çalismiyorum bütün gün evde oldugum halde hasta oldum. Bugün uyandigimda bogazim agriyor, gözlerim yaniyor, basim agriyor birde öksürük ilaçsiz nasil geçecek bilmiyorum((((((
merhaba ... iyiyiz sen nasılsın .. beişlerde iyi inş ...
hade bakalım bizde merak ediyoruz cinsiyetlerini .. artık belli olur canım 2 hafta daha var ..
tabi saklamazlarsa :))))
Bakalim 14 subat kendilerini gösterirler mi göstermezler mi. hayirlisi olsun önce saglik, hayirli evlat olsunlar gerisi bos.
Tabii ki merak ediyoruz cinsiyetini.
merhaba kızlar aranıza yenikatıldım benim 3 cü tüp bebek denemem sonıunda oldu hamileyim 7 şubatta doktor konturale çağırdı keseleri görmeye inşallah görürüz 12.gün değerim 395 çıktı sizce iiyimi ne olur cvp verin beklemedeyim.
zeynepcim ultrosonda ölçümümüz iyi çıktı birde kan alıyorlar biliyorsun orda bir oran beklenenden az daha yüksek çıktı şahin bey telefonda bildirdi bütün sonuçlar içinde biri biraz yüksek dedi bende çok önemlimi dikkate alınması gerekirmi dedim aminosentez yapabiliriz siz isterseniz sizin bebeğiniz dedi ve beni o akşam çok korkuttu olur böyle sonuçlar çıkabiliyor biraz yüksek bile demedi ve çok üzüldüm eşim sabah köründe hastanede doktoru bekledi ne olduğunu açıklasın diye onada daha ılımlı konuşmuş olur çok daha yüksek sonuçlarda sağlıklı bebekler dünyaya geldi falan demiş bizi panik içersinde bıraktı bizde yeni bir doktora gitmeye başlamıştık zaten ona gittik o bizi sakinleştirdi sağolsun bu perşembe şahin beyde randavumuz var bu konuyuda uzun uzun konuşuruz doktor beyle,
anladım cnm ... su toplaması beyin etrafında bu bizim topikte görülmüştü birinde geçmiş haftalarda ..
ona demişlerdiki kendi kendine anne karnında düzelebiliyormuş ...
sonra amniyosentez yapıldı... temiz çıktı ...
dur bakalım seninde öyledir belki ...
canım bende tam dua kitabı var .. ordan bakar yazarım sana .. bir iki işim var onları halledeyim yazıcam ....
merhaba ... iyiyiz sen nasılsın .. beişlerde iyi inş ...
hade bakalım bizde merak ediyoruz cinsiyetlerini .. artık belli olur canım 2 hafta daha var ..
tabi saklamazlarsa :))))
Bakalim 14 subat kendilerini gösterirler mi göstermezler mi. hayirlisi olsun önce saglik, hayirli evlat olsunlar gerisi bos.
Tabii ki merak ediyoruz cinsiyetini.
geçmiş olsun .. çok öksürüğün varsa mutlaka doktoruna bildir... öksürük rahim kasılmalarına sebep oluyor ...
iyiyiz canım sağol olsun yat sen kalkma bana millet çokm yatma diyodu bugün sağlık ocağına gittim tetenoz aşısı yaptılar doktora sordum uyuynca zararlımı kim uydurdu dedi yatın tadını çıkarın diyo ben 9 ay yattım diyo :)))))))))) sende yat canım sen bide ikiz annesi olcan daaha çok yorulcan bencede 14 üne belli olur
Günaydin canim iyiz. Ben bütün gün yatmiyorum hatta gündüzleri hiç yatmiyorum sadece gece geç yatip sabah geç saatte kalkiyorum onun disinda gündüz uyumam.
Ben çalismiyorum bütün gün evde oldugum halde hasta oldum. Bugün uyandigimda bogazim agriyor, gözlerim yaniyor, basim agriyor birde öksürük ilaçsiz nasil geçecek bilmiyorum((((((
ay canım ben yatıyom valla ne yalan diyim daha şimdi kalktım bende ev hanımıyım bütüngün evde pinekliyom ama genede hasta oluyom doktırum bizim gibi tüp bebek annelerinin daha kolay hasta olduğunu bişi olmıcanı sölüyor bünyemiz zayıf düşüyormuş geçer canım dinlen sen sürekli
geçmiş olsun .. çok öksürüğün varsa mutlaka doktoruna bildir... öksürük rahim kasılmalarına sebep oluyor ...
sagol canim daha çok öksürügüm yok. Bugün basladi rahatsizligim.
Insallah daha fazla yogunlasmaz. Bende nefes darligi var hamileligim ilk 2 haftasinda bronsite yakalanmistim korkuyorum bir daha olur diye.
Ben nasil önlem alabilrim su an ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?