Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

gözdemmm Allah yardımcın olsun canım inşallah sende bebeğinde sağlıklı bir şekilde geçersiniz bu sınavdan bende senin için 41 tane ayetel kürsü okucam canım Rabbim hepimize güzel yazı yazsın sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza

merhaba ... iyiyiz sen nasılsın .. beişlerde iyi inş ...
hade bakalım bizde merak ediyoruz cinsiyetlerini .. artık belli olur canım 2 hafta daha var ..
tabi saklamazlarsa :))))
kendinize iyi bakın kızlar
sizler ve bebişleriniz allaha emanet olunnn

saolasın görüşürüz..

Gözdemm canım bu AtılYÜKSEL i ben çok duydum çapada .. işinin ehli imiş ... bizim topikteki amniuosentez problemli gebelik yaşayanların hepsi ona gittiler .. çokta memnun kaldılar ... inan hiçbiri çocuğum özürlüymüş falan diye bir sonuçta almadı .. inşallah seninde sonuçların yi çıkar ..
sendeki probl ne idi ? ense kalınlığımı?

bende sana 41 tane ayetel kürsi okuyacağım canım merak etme .. sende oku ...
hatta yasin de okuyabilirsen oku .. bebeğine karnına üfle okuduklarını ... şükür namazını kıl ....
Allah yardımcımız olsun bu yolculukta

iyiyiz canım sağol olsun yat sen kalkma bana millet çokm yatma diyodu bugün sağlık ocağına gittim tetenoz aşısı yaptılar doktora sordum uyuynca zararlımı kim uydurdu dedi yatın tadını çıkarın diyo ben 9 ay yattım diyo :)))))))))) sende yat canım sen bide ikiz annesi olcan daaha çok yorulcan bencede 14 üne belli olur
bende yani hani sağlam dese nolckaki öbür bebeğime 9 ay sağlam dediler ama Allahım nasip etsin vala o önemli inşallah arkadaşımızında bebişi sğlıklı gelir
kendinize iyi bakın kızlar
sizler ve bebişleriniz allaha emanet olunnn

sende Allaha emanet ol canım güzel haberlerle gel

merhaba kızlar aranıza yenikatıldım benim 3 cü tüp bebek denemem sonıunda oldu hamileyim 7 şubatta doktor konturale çağırdı keseleri görmeye inşallah görürüz 12.gün değerim 395 çıktı sizce iiyimi ne olur cvp verin beklemedeyim.

Hayırlı olsun .. değerin güzel . maşallah .. 1 haftaya 1000 i geçer değerin .. dediğin tarihtede kese gözükür tahmin ediyorum .... Allah kucağında nasip etsin ...
hangi tüp bebek merkezinde yaptırdın ??

Yok canım ense kalınlığı değil..Başının etrafında anlaşılamayan bir halka var...Su toplaması olabilirmiş...O da çok ciddi bi anomali belirtisiymiş...Pazartesi günü belli olacak..

Allah hepinizden razı olsun...Şifa ayetleri varmış bi de hangileri acaba??

canım gözün aydın hayırlı olsun haftanı öğrenip keseni görünce yazarsan listeye elklrim

canım tanıdığın bi hoca vasa sor okuyalım benim var ama şuan ulaşma olasılığım yok

canım çok sağol ben bursada acı bademde yaptırdım

anladım cnm ... su toplaması beyin etrafında bu bizim topikte görülmüştü birinde geçmiş haftalarda ..
ona demişlerdiki kendi kendine anne karnında düzelebiliyormuş ...
sonra amniyosentez yapıldı... temiz çıktı ...
dur bakalım seninde öyledir belki ...
canım bende tam dua kitabı var .. ordan bakar yazarım sana .. bir iki işim var onları halledeyim yazıcam ....

Hayirli olsun. Degerin gayet güzel insallah hep devam eder.

canım benim bence hiç kötü bişey olmuyacak ama ayrıntılı oalrak konuş bakalım hem benim görümcemin hepsi kötü çıkmıştı amniosentez de yaptırdı ve çok sağlıklı bebeği var. ben de endişeliyim canım zaten yarın randevu saatinde işi varmış şahin beyin aradılar ertelediler.ben çok endişeliyim umarım bebeğim iyidir canım. bence senin bebeğin çok iyi sen iyi düşün canım... iyi haberlerini bekliyorum...

inşallah gözdemmmm herşey yoluna girecek içini ferah tut dualarımızdasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…