F
forga
Ziyaretçi
- Konu Sahibi forga
-
ıspanagı yıkamadan önce bir kabın içinde ıslat
ve içine bir kaç damla sirke koy..
emin ol çok faydasını göreceksin..
bütün kumunu döküyor..
arkadasım dogramadan once yıkamanı yap.sadece kökünü alın.yapraklarını dogramadan yıkayın.ben 2-3 defadır boyle yapıoyrum.cok kolay oluyor.hem vıtamınlerı kaybolmuyor.bır de yıkama suyuna (tabı ben 5 dakıka fılan suda bekletıyorum.)bolca tuz atıyorum.kumlarını dibe çökertiyormuş.sakın dograyarak yıkama.zor oluyor.kolay gelsın.
Hepinize teşekkür ederim kızlar önerilerinizi dikakte alarak yıkadım ama öldüm bittim bütün öğleden sonra uğraştım yani, bi kiloydu çünkü ama gene de çamurlu yapraklar vardı. Bide bulaşık makinesinde yıkayanlar varmış, nasıl yıkıyolarmış, bilmiyorum mantıklı bi yöntemse tercih ederim valla
Aslında ıspanakta o kadarda demir yokmuş biliyomusunuz, temel reis falan yalan yani, ıspanak bi şehir efsanesi bence :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
bulaşık makinesinde bende yıkadım sonuç pekde iyi değil yapraklar heryerden dökülüo bide makineyi temizliycem diye uğraş ohooooo . valla ben hazır yıkanmış alıyorum artık onu temizleyeceğim diye akıttığım suyun parasınıda koyarsak eşitleniyor diye düşünüyorum .yorgunluğuda cabası en az 4 kere yıkayayım derken sırılsıklam oluyorum .
Ben su masrafını hiç düşünmemiştim. Hazır ıspanak almak için iyi bir bahane oldu bana.. Eşimin tek yediği sebze olduğu için sıkça alıyorum ıspanağı. Bundan sonra hazırı alıp, aradaki farkı da su tasarrufu olarak düşünmek, kendimi müsriflikle suçlamamak adına çok yararlı oldu. Teşekkür ederim :)):jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?