hazır gıda taraftarı değilim sonuçta yıkanmış sebzeler hemen bozuluyor içine mutlaka bişeyler koyuyorlardır doğranmışların besin değeri kayboluyor.
baş tarafları keserim tek tek acılır yapraklar ilk suyunda çamurları yumuşasın diye bekletirim sonrada sirkeli suda bekletirim yıkarım bol suyla misssss sonrada sebze kurutucuda kuruturum
hazır gıda taraftarı değilim sonuçta yıkanmış sebzeler hemen bozuluyor içine mutlaka bişeyler koyuyorlardır doğranmışların besin değeri kayboluyor.
baş tarafları keserim tek tek acılır yapraklar ilk suyunda çamurları yumuşasın diye bekletirim sonrada sirkeli suda bekletirim yıkarım bol suyla misssss sonrada sebze kurutucuda kuruturum
pratik ıspanak yıkama yöntemini acıklıyorum...
yıkanacak ıspanakları sabah işe giderken bakıcıya veriyorum cocuklar okuldan gelinceye kadar bi güzel yıkıyor. bende akşam eve gelince kontrol edip bir kere daha sudan geçirip pişiryorum..
walla benim için bundan daha pratik bir yöntem olacagını zannetmiyorum..
yıka yıka bitmiyor yoksa walla.. sinir oluyorum..
pratik ıspanak yıkama yöntemini acıklıyorum...
yıkanacak ıspanakları sabah işe giderken bakıcıya veriyorum cocuklar okuldan gelinceye kadar bi güzel yıkıyor. bende akşam eve gelince kontrol edip bir kere daha sudan geçirip pişiryorum..
walla benim için bundan daha pratik bir yöntem olacagını zannetmiyorum..
yıka yıka bitmiyor yoksa walla.. sinir oluyorum..
işte o tarım ilaçları için sirke konuyor zaten. paketlilerde yokmu sanki
klor dedigin çamasır suyu
bizim bi tanıdığımız bulaşık makinesinde yıkamış her biri tek dal halinde çıkmış yani yaprak maprak erimiş gitmiş
bende ıspanak konusunda dertlilerdenim iki gün önce pişirdim yemin ediyorum saat 2 de yıkamayabaşladım akşam 7 ye zor yetiştirdim
bende bundan sonra migros tan almayı düşünüyorum oranın sebzelerinin daha temiz olduğunu söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?