- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
-
slm arkadaslar bende ara ara sınek ucusması,mıde bulantısı,karın agrısı,bas agrısı yasıyorum doktora sordum tansıyonun 13.8 gectıgınde gel dedı nerdeyse hergun tansıyonumu ölcturuyorum en dusuk 9 en yuksek 12.7 cıkıyor ama yınede ıcım rahat degıl dıger belırtılerıde hafıfe almak ıstemıyorum bu hastalıkta en onemlı tansıyonmu yoksa dıger belırtılerde onemlımı ıcım rahat etmedıgı ıcın ahstaneye gıtmeyı dusunuyorum tahlıllerı yaptırsam temız cıksa ki inş temız cıkar daha sonra yıne tahlıl yaptırmam gerekırmı ?
cok saolun kızlar cevreme anlatıyorum korkma her hamılelıkte olur dıyorlar mıde agrısıda oluyor arada bende aclıktan sanıyorum persembe gunu gıdıcem inş bişey olmaz bebegıme kendımı dusunmuyorum ınanın bebegımı dusunuyorum allah korusun bısey olursa dayanamam ayrıca ıdrarımda 15mg proteın cıktı onemlı degıl dedıler yınede bu benı ıkna etmedı aklımda supheyle kalcaksa gıderım tahlıllerımı yaptırırım altı ustu 2 tup kan vs. gıdıcek yaptırdıgımda sıze burdan yazarım ne oldugunu tekrar tşk...
cok saolun kızlar cevreme anlatıyorum korkma her hamılelıkte olur dıyorlar mıde agrısıda oluyor arada bende aclıktan sanıyorum persembe gunu gıdıcem inş bişey olmaz bebegıme kendımı dusunmuyorum ınanın bebegımı dusunuyorum allah korusun bısey olursa dayanamam ayrıca ıdrarımda 15mg proteın cıktı onemlı degıl dedıler yınede bu benı ıkna etmedı aklımda supheyle kalcaksa gıderım tahlıllerımı yaptırırım altı ustu 2 tup kan vs. gıdıcek yaptırdıgımda sıze burdan yazarım ne oldugunu tekrar tşk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?