- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
-
mecbue merhaba...bu konuyu uzman hekimin bilinçli bir şekilde takip etmesi çok önemli...bir de stres olmayacak ilk bebeğin sağlıklı umarım ne kadar oldu benim oğlum 12 yaşında bak bursadan bi arkadaiş var gebeliği sorunsuzatlattı tabiii dikkat ederek....onunla görüşebilirsin adı tuba bu topikte yazıyor yeni doğum yaptı
merhaba herkese preaklampsi geçirip 32 haftalık doğum yapanlar diye açılan sayfada benm uzun bir yazım var daha önceki hamileliğim ve şu anda 32 haftalık giden hamileliğim hakkında bilgi verdim merak edenler okuyabilir.şu an perinatoloji profosorunde kontrol altındayım ultrasonda her gitmemde preaklampsi riskime bakıyor.yani anlayacağınız eğer yaşanacaksa çok öncelerden evet preaklampsi olacaksın diyebiliyorlarmış.16 haftadan söylenebiliyormuş yani.şu an hamileyim korkuyorum bana dua edin bebeğimi bu sefer hiç bir sorun yaşamadan kucağıma alabileyim ve sizlerde beni görerek korkusuzca hamile kalın inşallah.
ben bebeğimi 24 haftalaık kaybettım karnımda maleseff
sitede sorun var galiba giremiyorum bugünden beri okudum ordaki yazını inan bana çok isterim ki bebeyini sorunsuz al kucağına ALLAHIM bu sefer senin kucağını boş bırakmaz rabbim senin dualarını boş çevirmez inş evet erken farkediliyomuş bende ondan sinirleniyorumya doktora
canım sağol iyi dileklerin için umarım hiç bir sorun yaşamam çünkü panik atak oldum hastaneye dahi gidemez oldum.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende 23hafta 1 günlük hamileyim doktorum preeklamsi teshisi koydu çok korkuyorum bebegimi kaybetmekten ...böyle bi durumda bide yalnız olmak insanı psikolojik olarak çökertiyor ..keşke annem yanımda olsaydı:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende 23hafta 1 günlük hamileyim doktorum preeklamsi teshisi koydu çok korkuyorum bebegimi kaybetmekten ...böyle bi durumda bide yalnız olmak insanı psikolojik olarak çökertiyor ..keşke annem yanımda olsaydı:çok üzgünüm:
merhaba herkese preaklampsi geçirip 32 haftalık doğum yapanlar diye açılan sayfada benm uzun bir yazım var daha önceki hamileliğim ve şu anda 32 haftalık giden hamileliğim hakkında bilgi verdim merak edenler okuyabilir.şu an perinatoloji profosorunde kontrol altındayım ultrasonda her gitmemde preaklampsi riskime bakıyor.yani anlayacağınız eğer yaşanacaksa çok öncelerden evet preaklampsi olacaksın diyebiliyorlarmış.16 haftadan söylenebiliyormuş yani.şu an hamileyim korkuyorum bana dua edin bebeğimi bu sefer hiç bir sorun yaşamadan kucağıma alabileyim ve sizlerde beni görerek korkusuzca hamile kalın inşallah.
inşallah saglıkla dogar bebeklerimiz...tek dilegim bu...minnacık dogacaklar ama olsun büyüycekler inşallah...
benim 20 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda belli oldu şuan 23 hafta 1 günlük hamileyim kan testleri yapıldı tansiyonum hergün ölçülüyor takipteyim şuanda hayırlısı olur inşallah....10 gün son ra tansiyon ilacına başlıycaz...senin ne kadarlık şimdi?
geçmiş olsun kızlar bende 19 haftalık hamişim benimde bazen tansiyonum 15 e kadar çıkıyo bende korkuyorum.sizinki nasıl anlaşıldı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?