- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
-
ben bugün itibariyle 34 haftalık oldum.hala korkularım var.
teşekkür ederim üç doktora birden gidiyorum iyi takip ediyorlar 10 gün sonra tekrar ayrıntılı ultrasonum var bebegi besleyen rahim damarlarımdan birinden kan çok az gidiyormuş bebegimin kafası normal haftasından 1.5 hafta geri çıktı doktor zeka geriliğinden şüpheleniyor şuanda preeklampsiye baglı rahim içi gelişme geriliğide varmış çok tecrübesizim daha 23 yaşındayım ilk hamileliğim bebegim olmasını çok istiyorum böyle birşeyle karşılasınca soka girdim güçlü olmaya çalışıyorum ama en fazla 1gün sürüyor sonra yine dagılıyorum ...umarım saglıklı gelir kayrammm bana ona çok baglandım çok....
geçmiş olsun kızlar bende 19 haftalık hamişim benimde bazen tansiyonum 15 e kadar çıkıyo bende korkuyorum.sizinki nasıl anlaşıldı acaba.
merhaba arkadaşlar benim 4 yaşında bir kızım var.bende çok sorunlu bir hamilelik geçirmiştim.
7.ayımdan itibaren ellerim ayaklarım inanılmaz derecede şişmişti.son ayımda dr.mu değiştirmiştim.
iyikide değiştirmişim.dr.doğuma iki hafta vardı beni hastaneye yatırdı iki gün eklampsi odasında
kaldıktan sonra sezaryanla kızımı dünyaya getirdim.2.850 doğmuştu perkalampsiden dolayı fazla
gelişememişti.ama şimdi boy ve kilo olarak gelişimi yaşıtlarından önde.bu arada benim tansiyonumda
yükseliyordu.dr .çok,çok önemli eğer dr.fazla ilgili değilse mutlaka değiştirin.hepiniz bebeklerinizi sağlıkla
kucağınaza alırısnız inşallah...
sabırlı olup beklemekten başka çaremiz yok galiba elimizden birşey gelmiyor malesef...tek istedigim saglıkla dogsun kucagımda evime getirebileyim...herkes 2 hafta öncesine kadar ne kadar rahat hamilelik geçirdin diyordu 5buçuk aylık hamile olmama ragmen 8 aylık gibi karnım vardı imreniyordu karnı küçük hamişler ama şuan benim bizlerin yerinde olmak istemezler galiba nazar degdi
Kizlar bugun 36. Haftam doldu vede dun geceden beri tansiyonum 15-16 kucukte 9-10 larda dolasiyo az once uyandim cok kotu bas agrisiyla... Tansiyonum simdi 8-4 dr uma gidicem vakit gecsin die bekliorum...bacaklarimda odemde var salak gibiyimm dua edin
Kizlar bugun 36. Haftam doldu vede dun geceden beri tansiyonum 15-16 kucukte 9-10 larda dolasiyo az once uyandim cok kotu bas agrisiyla... Tansiyonum simdi 8-4 dr uma gidicem vakit gecsin die bekliorum...bacaklarimda odemde var salak gibiyimm dua edin
kendim sordum kendim cevaplıyayım :) nidilat kullanıyorum ben erken doğum tedavisinde kullanılıyormuş rahim kasılmalarını önlemek için tansiyon için değilmiş benimki.allah böyle problemi olanlara şifa versin bebişlerini de sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inş.
kendim sordum kendim cevaplıyayım :) nidilat kullanıyorum ben erken doğum tedavisinde kullanılıyormuş rahim kasılmalarını önlemek için tansiyon için değilmiş benimki.allah böyle problemi olanlara şifa versin bebişlerini de sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inş.
kıslar nasıl fark ettiniz ben çok korkuyorum bundan
bende sanırım şeker var o zaman buna yakalanma sanırım ihtişmali yükseliyormuş 25 haftalık hamileyim
birde kasılmalar demişsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...rkasilmami-bebek-hareketimilutfen-yardim.html
bana bu konuda yardıme edermisiniz çok tecr,besizim
teşekkür ederim üç doktora birden gidiyorum iyi takip ediyorlar 10 gün sonra tekrar ayrıntılı ultrasonum var bebegi besleyen rahim damarlarımdan birinden kan çok az gidiyormuş bebegimin kafası normal haftasından 1.5 hafta geri çıktı doktor zeka geriliğinden şüpheleniyor şuanda preeklampsiye baglı rahim içi gelişme geriliğide varmış çok tecrübesizim daha 23 yaşındayım ilk hamileliğim bebegim olmasını çok istiyorum böyle birşeyle karşılasınca soka girdim güçlü olmaya çalışıyorum ama en fazla 1gün sürüyor sonra yine dagılıyorum ...umarım saglıklı gelir kayrammm bana ona çok baglandım çok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?