- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
-
pekıı kaçıncı haftada yakalndınız preeklemsiye bende 24 haftalık yakalandım ve bebeğimi kaybettım karnımda tekrar hamileyım şuan herşey ıyı gııdyor deneyımlerınızı paylaşırmısınız
merhaba arkadaşlar.
bende 2006 yılında preeklampsi geçirdim ve kızımı malesef 28.haftada almak zorunda kaldılar.
o zamanları hatırlamak bile istemiyorum ya.off çok kötü günlerdi.
15 gün hastanede kalmıştım.tansiyonum bir türlü düşmüyordu.
derken eklampsi nöbetide geçiirdim.
kızım ancak 20 gün dayanabildi.vefat etti.
doktorlar ucuz atlattığımı söylemişlerdi o zamanlar.
neyseki o kötü günler geride kaldı.şimdi 2 yaşında sağlıklı bir oğluşum var.
bu hastalığı geçiripte 2.gebeliği düşünenler çok sıkı takip altında olmalılar arkdaşlar.
hepinize geçmiş olsun.
yavrularınızı sağlıkla büyütün:)
mecbue merhaba...bu konuyu uzman hekimin bilinçli bir şekilde takip etmesi çok önemli...bir de stres olmayacak ilk bebeğin sağlıklı umarım ne kadar oldu benim oğlum 12 yaşında bak bursadan bi arkadaiş var gebeliği sorunsuzatlattı tabiii dikkat ederek....onunla görüşebilirsin adı tuba bu topikte yazıyor yeni doğum yaptı
arkadaşım sen de haklısın...bende yaşadım 12 yıl önce dedim ya başka bir hastanede sayılan 4 doktor başımda hiç bir teşhis koyamadılar ege üniversitesinde akşam 6 da ordaydım o gece müdahale yapıldı ertesi gün suni sancı 4 te doğum yaptım bende hayal meyal hatırlıyorum kanı üreten madde trombosit bitmiş bende...kan tahlilinde hiç mi anlaşılmaz diğer kendini hekim sananlara diyorum...her hekime güvenmemek gerek...ben de 2. gebeliğe karar verdim şu anda olumlu düşünüyorum fakat geb kaldığımda ne olur bilmiyorum...birde prof. la görüştüm korkulacak birşey yok preeklampsi gelişirse yapacak birşey yok bebeği alırız senin hayatını kurtarırız dedi uzattım kusura bakma ama ben hamile kalırsam diğer arkadaşlardan edindiğim bilgiler doğrultusunda tuzsuz diyet yapacağım birde bebe aspirini kanı sulandırarak biraz olsun engelliyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?