Preesed jel kullananlar

kızlar şimdi sipariş geçtim netten hadi hayırlısı.. dualarınızı bekliyorum ben de hepimize dua ediyorum..

slm hanımlarrr bende 10 yıllık evliyim ve 8 yaşında bir kızım var. kardeşe ihtiyacımızın olduğunu düşündük ve 1 yılı geçti hamile kalamadım. burada pre-seed jeli okudum ve aynı gün sipariş ettim. 10 kasım 2016 itibari ile 3 gün geçti. test yaptım bugün c koyu t silik çıktı ... haydi hayırlısı bakalım..:) olabilirim !!

tamam canım yapıcam haber veririm, #sinefel inşaallah keseyi de görüceksin bebişin kalp atışlarını da duyacaksın Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin, tatlı bekleyişler bunlar ne güzel tadını çıkar #-Anastasia canım çok iyi yapmışsın inşaallah güzel haberler verirsin.

ben de hamile kaldığım ay bu jeli kullandım :)) ve oldu şükür kiiiiiiiiiiiiiii
dikkatli kullanın faydası olsun hanımlar

Ayyy cok sevindim. Bence kesin var. Benim de 8 yasinda bi kizim var ve tekrar istiyoruz ancak spermlerde sıkıntı varmis. Ben de bugun siparis verdim. Hakkinda hayirlisi. Bize yaz mutlaka. Ee sen nasil kullandin? Adetlerin duzenli mi olur hangi zamanda kullandin?yumurta takibiyle mi yaptin? Yaz lütfen hepimize moral olur..

evet benim adetlerim düzenli ve yumurtlama dönemlerimi sıkı takip edip o dönemlerde kullanılması uygundur fakat, daha doğrusu bu ay yani jelle birlikte ne zaman müsait olduysak o zaman kullandık. kullanma talimatı var zaten çok basit ve de rahat ... herkes için hayırlısı olsun.

hamişler çoğalsın inşlhhh burada artık gebeliğin aşamalarını konuşalım hep beraber inşlhhh dualarım sizinle bekleyen herkese rabbim nasip etsin hayırlısıyla

hamişler çoğalsın inşlhhh burada artık gebeliğin aşamalarını konuşalım hep beraber inşlhhh dualarım sizinle bekleyen herkese rabbim nasip etsin hayırlısıyla

idrar testi yaptım canım after 10 negatif çıktı yine hüsran

idrar testi yaptım canım after 10 negatif çıktı yine hüsran

Amin dualarına canım inşaallah o aşamaları birlikte konuşacağımız günler gelir..

canım ben kan testinde çıktığı gün idrar testi yapmıştım çıkmadı daha iki günün var idararda çıkmayabilir inşlh kanda çıkar umudunu kırma hayırlısıyla olur inşlh

inşaAllah canım, herşeyin hayırlısı desekte kalp işte istiyor, yine öyle moralim bozuldu ki dayanamadım ağladım. adet olacakmışım gibi ağrım var başım çok ağrıyor iyice strese girdim, sen adet günümü öğrenmiştin canım

canım ben kan testinde çıktığı gün idrar testi yapmıştım çıkmadı daha iki günün var idararda çıkmayabilir inşlh kanda çıkar umudunu kırma hayırlısıyla olur inşlh

desteğin için teşekkür ederim canım

Bence de,oyle bile olsa tekrar denersin onumuzdeki ay,sakin moral bozmak yok canim

aslında yapı olarak güçlü biriyim ama bu konu beni biraz hassaslaştırdı, haklısın moral bozmak yok :) teşekkür ederim canım, güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka yaz gelişmeleri.

canım moralini bozma hayırlısı olsun sonuç negatif bile olsa kendine yüklenme zamanı varmış demekki deriz bi dahaki ayı bekleriz üzülme (gerçi üzülmemek elde değil ama yinede en iyi sen kendini motive edersin) inşlh sonuç pozitif olur, ben hastalanmam gereken gün kan testi yaptım üstelik benim mens döneminden önce hem ağrım olur hemde lekelenme olur ikiside oldu benimde hiç umudum yoktu başka bi tetkik için kan verecektim zaten tetkiki isterken beta hcg de istedim nasılsa kan veriyom bakiyim dedim en azından negatifse ilaç kullanrım dedim ağrımdan dolayı, yani bana süpriz oldu inşlha sanada olur bugun doktora gidecem bakalım ne durumdayız.

inşaallah canım teşekkür ederim güzel dileklerine , haber ver dr den gelince yaz merakta bırakma. Bebişinin güzel haberlerini paylaş bizimle. Maşaallah size

regl oldum bugün kızlar ... umutlar önümüzdeki aya inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…