- 31 Ağustos 2016
- 256
- 157
- 103
- 35
hadi inşlhh hepinizden güzel haberler gelir hopealways kan testinde çıkar gebelik varsa en yakın tıp merkezinden bile yapabilirsin çok merak ediyorum inşlhhh hamilesindir -Anastasia canım gelişmelerden haberdar et inşlh bu ay güzel haberler alırsın, bende yarın doktora gidecem keseyi görmek kalp atışı için erken olabilir bakalım duruma yaa böyle gebeliği çok erken öğrenincede zaman geçmiyo
hadi inşlhh hepinizden güzel haberler gelir hopealways kan testinde çıkar gebelik varsa en yakın tıp merkezinden bile yapabilirsin çok merak ediyorum inşlhhh hamilesindir -Anastasia canım gelişmelerden haberdar et inşlh bu ay güzel haberler alırsın, bende yarın doktora gidecem keseyi görmek kalp atışı için erken olabilir bakalım duruma yaa böyle gebeliği çok erken öğrenincede zaman geçmiyo
Ayyy cok sevindim. Bence kesin var. Benim de 8 yasinda bi kizim var ve tekrar istiyoruz ancak spermlerde sıkıntı varmis. Ben de bugun siparis verdim. Hakkinda hayirlisi. Bize yaz mutlaka. Ee sen nasil kullandin? Adetlerin duzenli mi olur hangi zamanda kullandin?yumurta takibiyle mi yaptin? Yaz lütfen hepimize moral olur..slm hanımlarrr bende 10 yıllık evliyim ve 8 yaşında bir kızım var. kardeşe ihtiyacımızın olduğunu düşündük ve 1 yılı geçti hamile kalamadım. burada pre-seed jeli okudum ve aynı gün sipariş ettim. 10 kasım 2016 itibari ile 3 gün geçti. test yaptım bugün c koyu t silik çıktı ... haydi hayırlısı bakalım..:)olabilirim !!
Ayyy cok sevindim. Bence kesin var. Benim de 8 yasinda bi kizim var ve tekrar istiyoruz ancak spermlerde sıkıntı varmis. Ben de bugun siparis verdim. Hakkinda hayirlisi. Bize yaz mutlaka. Ee sen nasil kullandin? Adetlerin duzenli mi olur hangi zamanda kullandin?yumurta takibiyle mi yaptin? Yaz lütfen hepimize moral olur..
hamişler çoğalsın inşlhhh burada artık gebeliğin aşamalarını konuşalım hep beraber inşlhhh dualarım sizinle bekleyen herkese rabbim nasip etsin hayırlısıyla
idrar testi yaptım canım after 10negatif çıktı yine hüsran
hamişler çoğalsın inşlhhh burada artık gebeliğin aşamalarını konuşalım hep beraber inşlhhh dualarım sizinle bekleyen herkese rabbim nasip etsin hayırlısıyla
Amin dualarına canım inşaallah o aşamaları birlikte konuşacağımız günler gelir..
canım ben kan testinde çıktığı gün idrar testi yapmıştım çıkmadı daha iki günün var idararda çıkmayabilir inşlh kanda çıkar umudunu kırma hayırlısıyla olur inşlh
canım ben kan testinde çıktığı gün idrar testi yapmıştım çıkmadı daha iki günün var idararda çıkmayabilir inşlh kanda çıkar umudunu kırma hayırlısıyla olur inşlh
Bence de,oyle bile olsa tekrar denersin onumuzdeki ay,sakin moral bozmak yok canim
inşaAllah canım, herşeyin hayırlısı desekte kalp işte istiyor, yine öyle moralim bozuldu ki dayanamadım ağladım. adet olacakmışım gibi ağrım var başım çok ağrıyor iyice strese girdim, sen adet günümü öğrenmiştin canım
canım moralini bozma hayırlısı olsun sonuç negatif bile olsa kendine yüklenme zamanı varmış demekki deriz bi dahaki ayı bekleriz üzülme (gerçi üzülmemek elde değil ama yinede en iyi sen kendini motive edersin) inşlh sonuç pozitif olur, ben hastalanmam gereken gün kan testi yaptım üstelik benim mens döneminden önce hem ağrım olur hemde lekelenme olur ikiside oldu benimde hiç umudum yoktu başka bi tetkik için kan verecektim zaten tetkiki isterken beta hcg de istedim nasılsa kan veriyom bakiyim dedim en azından negatifse ilaç kullanrım dedim ağrımdan dolayı, yani bana süpriz oldu inşlha sanada olur bugun doktora gidecem bakalım ne durumdayız.
Yılmak yok seker calismalara devam!!
regl oldum bugün kızlar... umutlar önümüzdeki aya inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?