- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
- Konu Sahibi Ferda Kaplan CANDAN
-
Hayırlı sağlıklı olsun gönlündeki olsun canım inşallahEvet cnm Rabbime şükürler olsun biri tek birde ikiz kızlarım var Rabbim nasip etse eger bu defakinin hayirli saglikli erkek evlat istiyoruz ama kısmet Rabbim hakkımızda neyi hayırlı kıldıysa o
Sağol cnm Allah razı olsun cnm Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insAllahHayırlı sağlıklı olsun gönlündeki olsun canım inşallah
Bulantı kusma da var maalesefÜç kızın var heralde canım seninde maşallah
Bnde bulantı kusma yoksa aşırı halsizlik yorgunluk uyku hali var oda çok zor
Bulantı kusma da var maalesefgünde 3 saat uyanık kalıyorum heralde ne zaman geçecek acaucun
16.haftda bitiyor genelde inşallah çabuk geçer canım benim ki 8.9. haftalarda başlıyorBulantı kusma da var maalesefgünde 3 saat uyanık kalıyorum heralde ne zaman geçecek acaba
Doğru söylüyorsun aaa sende yaşlı hissetme daha evlatlarımızla göreceğimiz çok güzel günlerimiz olacak inş enerjimiz bol olsunBende memnun oldum cnmöyle deme kız insanın ruh yasi önemlidir mesela ben kendimi daha yaşlı hissediyorum
Merak etme kuzum bende de var aşırı halsizlik sabah uyandığım da bulantım oluyor ama Allah’a şükür kusacak kadar değil dışarıdan yeme kuzum ya sağlıklı değil bebiş için kendini zorla geçecek inş bu günlerimiz 3 ay dan sonra (öyle Ümit ediyorum yani)Herkes aşagı yukarı 2 aylık sanırım . Kızlar ben tükendim sanırım Allah aşkına normal diyor herkes ama ben kabul edemiyorum. Kalkamıyorum yerimden kendime kahvaltı hazırlayacak halim yok gücüm yok isteğim yok bir salonda bir yatak odasında uzanıyorum. Arada lavabo için kalkıyorum. En son zorluyorum kendimi bebiş için ye diye onda da hazırlayamadıgım için en son dışardan yiyorumAllah aşkına sizin nasıl geçiyor siz ne yapıyorsunuz
InsAllah cnm öyleDoğru söylüyorsun aaa sende yaşlı hissetme daha evlatlarımızla göreceğimiz çok güzel günlerimiz olacak inş enerjimiz bol olsun
Ya umarımMerak etme kuzum bende de var aşırı halsizlik sabah uyandığım da bulantım oluyor ama Allah’a şükür kusacak kadar değil dışarıdan yeme kuzum ya sağlıklı değil bebiş için kendini zorla geçecek inş bu günlerimiz 3 ay dan sonra (öyle Ümit ediyorum yani)
Daha 10+5 deli gibi 1 ayın geçmesini bekliyorum ne yapalım sabır16.haftda bitiyor genelde inşallah çabuk geçer canım benim ki 8.9. haftalarda başlıyor
Ben normal karından ultrasonda duydum (5+5di) yani doktor kalp sesi dedi pek anlayamamistim ama perşembe günü gittiğimde daha netti bu sefer belliydi (7+3du)Ya kimi 6.haftada vajinal ultrasonda duyuldu yazmiz o yuzden bi havalara girdim
Merkezde misin cnmŞanliurfa'dayı cnm ismim tuba yasim25
Canm bnde öyleydim 8 haftalık oldu azaldi gibi şükürBulantı kusma da var maalesefgünde 3 saat uyanık kalıyorum heralde ne zaman geçecek acaba
Evet cnmMerkezde misin cnm
Bende gitmiştim eşim o zamn urfadaydi 2-3 ay kaldim Harran ve akcakaledeEvet cnm
Bende gitmiştim eşim o zamn urfadaydi 2-3 ay kaldim Harran ve akcakalede
Açıkçası çok bılmıyorum canm zaten kısa süre kaldım eşimde askerdi iste o gelmeden pek çıkmıyordm en fazla gittiğimiz yer markettiHm ilçede kalmışsınız biz merkezde oturuyoruz cnm ama ben çocukken akcakalede yaşıyorduk babam elektrik teknisyeni akçakale tedasta çalışıyordu 2006 ya kadar akcakaledeydik
Allah kavuştursun sizi cnmAçıkçası çok bılmıyorum canm zaten kısa süre kaldım eşimde askerdi iste o gelmeden pek çıkmıyordm en fazla gittiğimiz yer markettiama sürekli merkeze halfetiye falan gitmiştik güzeldi
Hoş yanyana olsak yine gitmeye raziyim
Biz 10+5 iz gittikçe artıyor gibiCanm bnde öyleydim 8 haftalık oldu azaldi gibi şükür
2 gün iyiydim yine kötü oluyorum hakkımızda hayırlısı olsun artık şaşırdım kaldim vallaBiz 10+5 iz gittikçe artıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?