Gebeliğe Hazırlık 🤰🏼(2 Aylık hamilelik)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merak etme kuzum bende de var aşırı halsizlik sabah uyandığım da bulantım oluyor ama Allah’a şükür kusacak kadar değil dışarıdan yeme kuzum ya sağlıklı değil bebiş için kendini zorla geçecek inş bu günlerimiz 3 ay dan sonra (öyle Ümit ediyorum yani)

Ya umarım Öyle zorluyorum ki kendimi ortalıgı toplamak için akşama yemek yapmak için umarım öyle olur dışardan yemezsem evde hayatta yapamıyorum . Eşim erken gelirse yardımcı oluyor ama oda çok nadır erken geliyor zaten 10+5 olduk 2 hafta kaldı herkes 3 aydan sonra geçecek diyor bende o 3. Ayı öyle bekliyorum ki anlatamam sağlıkla kucağına al

Hm ilçede kalmışsınız biz merkezde oturuyoruz cnm ama ben çocukken akcakalede yaşıyorduk babam elektrik teknisyeni akçakale tedasta çalışıyordu 2006 ya kadar akcakaledeydik
Bende gitmiştim eşim o zamn urfadaydi 2-3 ay kaldim Harran ve akcakalede

Hm ilçede kalmışsınız biz merkezde oturuyoruz cnm ama ben çocukken akcakalede yaşıyorduk babam elektrik teknisyeni akçakale tedasta çalışıyordu 2006 ya kadar akcakaledeydik
Açıkçası çok bılmıyorum canm zaten kısa süre kaldım eşimde askerdi iste o gelmeden pek çıkmıyordm en fazla gittiğimiz yer marketti ama sürekli merkeze halfetiye falan gitmiştik güzeldi
Hoş yanyana olsak yine gitmeye raziyim

Allah kavuştursun sizi cnm evet güzeldir buralar tv de gösterildiği gibi değil çoğu kişi hep tv deki harran evlerini falan görüyor öyle sanıyorlar burayı ama güzel bir sehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…