- Konu Sahibi Ferda Kaplan CANDAN
-
Gerçekten bende amiinn… bu kadar zor olduğunu hiç bilmiyordum2 gün iyiydim yine kötü oluyorum hakkımızda hayırlısı olsun artık şaşırdım kaldim valla
Benimde belim agriyor canim, arada akintimda oluyo sizlerdede oluyormu ?Kızlar ne durumdasiniz bugün benim belim ağrıyor çok sizde de varmı evham yaptim
Bnde oluyo işte bel kasik ama bugün çok olmaya basladiBenimde belim agriyor canim, arada akintimda oluyo sizlerdede oluyormu ?
Dinlen canim ismi yaptin ? Agri oldugunda bol bol dinleniyorum o zaman haififliyo agrimB
Bnde oluyo işte bel kasik ama bugün çok olmaya basladi
Ay rutin ev işi ev biraz büyük yaparken yoruldum ama bilemedim canimDinlen canim ismi yaptin ? Agri oldugunda bol bol dinleniyorum o zaman haififliyo agrim
Ondandir bende canim aynilarini bende yasiyorumAy rutin ev işi ev biraz büyük yaparken yoruldum ama bilemedim canim
Sanada geçmiş olsun canımOndandir bende canim aynilarini bende yasiyorum
Valla benimde kasıktan sol bacağa vuran bir ağrı var şimdi fazla oldu sürekli oturur yada uzanır vaziyetteyim ve benim 3 kızım var onlarla uğraşıyorum sürekli kalkıp düzgün iş yapamıyorum çok aşırı takatsizimKızlar ne durumdasiniz bugün benim belim ağrıyor çok sizde de varmı evham yaptim
Sanada geçmiş olsunOndandir bende canim aynilarini bende yasiyorum
Aynen ya ev çocuk iyice kötü oldukValla benimde kasıktan sol bacağa vuran bir ağrı var şimdi fazla oldu sürekli oturur yada uzanır vaziyetteyim ve benim 3 kızım var onlarla uğraşıyorum sürekli kalkıp düzgün iş yapamıyorum çok aşırı takatsizim
Bence havalara gir canım bende 6. Haftada vajinal duydum kalp atışını çookk az da olsaYa kimi 6.haftada vajinal ultrasonda duyuldu yazmiz o yuzden bi havalara girdim
Saol canim sanadaSanada geçmiş olsun canım
Benimdee ben çok aşırı halsizim ya başımı kaldıramıyorum mide bulantısı da var ay bı garip geçiyor benimkiN’aptınız kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikbenim çarşamba kontrolüm var çok heyecanlıyım
Bende aynı durumdayım papatya halsizlik sabah uyandığım da bulantı umarım 3 aylık olunca bebişler bulantı geçer çok zor oluyorBenimdee ben çok aşırı halsizim ya başımı kaldıramıyorum mide bulantısı da var ay bı garip geçiyor benimki
Ay inşallah sağlıkla tutunurlarda bizde 7+4 olduk bakalım ultrasonda ne çıkacak benim ilk kontrol olcakBende aynı durumdayım papatya halsizlik sabah uyandığım da bulantı umarım 3 aylık olunca bebişler bulantı geçer çok zor oluyor9+4 olduk bugün
İnşallah canım inşallahhhAy inşallah sağlıkla tutunurlarda bizde 7+4 olduk bakalım ultrasonda ne çıkacak benim ilk kontrol olcak
Üzülme canımm beslenmene dikkat et çok dikkat et hemde farkı kapatırsın ama aklıma kötü şeyleri getirme bol bol oku Rabbime emaneti inşallahKızlar ben gittim kontrole bebeğin kalp atışını yavaş buldu doktor haftasına göre de bir hafta geride gözüküyor
12 haftalık olduk biz sağ Salim kucağımıza alalım inşallahMerhaba canim bende iki aylik hamileyim ve bi oglum var 6 yasinda, senin ayniyiz resmen :) iyi oldu valla böyle konu acman. Rabbim sag saglim kucagimiza alsin insallah bende cok heycanliyim, tam kac haftaliksin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?