Gebeliğe Hazırlık 🤰🏼(2 Aylık hamilelik)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ne durumdasiniz bugün benim belim ağrıyor çok sizde de varmı evham yaptim
Valla benimde kasıktan sol bacağa vuran bir ağrı var şimdi fazla oldu sürekli oturur yada uzanır vaziyetteyim ve benim 3 kızım var onlarla uğraşıyorum sürekli kalkıp düzgün iş yapamıyorum çok aşırı takatsizim

Ya kimi 6.haftada vajinal ultrasonda duyuldu yazmiz o yuzden bi havalara girdim
Bence havalara gir canım bende 6. Haftada vajinal duydum kalp atışını çookk az da olsa yeni oluşuyor kalp atışı dedi doktor 1 hafta sonrasında daha net duyduk şimdi 10+3 olduk çok şükür

Kızlar ben gittim kontrole bebeğin kalp atışını yavaş buldu doktor haftasına göre de bir hafta geride gözüküyor

Merhaba canim bende iki aylik hamileyim ve bi oglum var 6 yasinda, senin ayniyiz resmen :) iyi oldu valla böyle konu acman. Rabbim sag saglim kucagimiza alsin insallah bende cok heycanliyim, tam kac haftaliksin ?
12 haftalık olduk biz sağ Salim kucağımıza alalım inşallah ne hissediyorsun canım ilk hamileliğinle fark var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…