merhaba anneler ve tatlı kuzuları..
ben düşükler yaşadım en son kızımı erken doğumla kaybettim...şimdi de oğlumu bekliyorum ama erken doğum riskim var...korkuyorum...
sizlerin yavruları
kaç haftalık doğdu?
kaç gr yada kilo doğdu?
ne kadar küvezde kaldı?
erken doğum riski olan hamişlere belki umut olur...
öncelikle Allah şifa versin inşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız sizde mı izmirlisiniz bende izmirde doğum yaptım erken doğum ve çok sıkıntı çektim doktor konusunda hala da çekmekteyim siz hangi hastanede doğum yaptınız
öncelikle Allah şifa versin inşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız sizde mı izmirlisiniz bende izmirde doğum yaptım erken doğum ve çok sıkıntı çektim doktor konusunda hala da çekmekteyim siz hangi hastanede doğum yaptınız
bende 30 haftalık doğum yaptım arkadaşlar 16 martta oğlum bir yaşına girecek yardımcı olacağım her konuda burdayım büyük bir zekle bildiklerimi paylaşırımmm
canım ne mutlu sana... darısı başımıza inşallah... benim oğlum da 28 haftalık doğdu bu gün 19. gün küvezde. şuan burnundan destekle solunum alıyor. 8 cc mama veriyorlarmış. 1100gr doğmuştu şuan 1200 olmuş. ne zaman kendi nefes alıp ne zaman ağızdan beslenecek çok merak ediyorum. daha çok uzun kalır mı hastahanede. senin oğluşun kaç gün kalmıştı? 2 hafta bile çok önemli, keşke benim oğluşum da biraz daha bekleyebilseydi... rabbimden hayırlısı böyleymiş,dua ediyorum şimdi... Allah bütün annelere sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.
bu arada oğlunun herhangi sağlık sorunu oldu mu hastahaneden çıkınca. ben şimdi onu da kafaya takmaya başladım. inşallah sağlıklı bir şekilde çıkar hastahaneden...
evet canım izmirde doğum yaptım. medikal parkta zekeriya beydi doktorum. hastahaneden ve özellikle bebeğimin küvezdeki bakımından oldukça memnunum. zekeriya bey de iyi bir doktor. benim ilk zamanlar sermet sağol du doktorum hatta rahim dikişimi de o yaptı ve heyet raporu filan verdi ege ünv.den. ama sonra benim kasılmalarım başladı 23. hafta gibi sermet bey beni ege ünv. yönlendirdi ben de daha önceki bebeğimi orada kaybettiğim için kesinlikle oraya gitmek istemedim ve medikale başvurdum küvezi olduğu için. zaten başka hiçbir özel hastahane onların hastası olmadığım için kabul etmedi beni. medikalde kaldım 6 gün. kasılmamaı durdurdular sonra çıktım. 10 gün sonra tekrar kasılma olunca 3 daha yattım. işte en son 28+4 de kasılma oldu bu kez çok fazlaydı ve durdurulamadı ve doğum yaptım. işte böyle canım.
ben aslen istanbulluyum orda mesela semiha şakır hastanesinde prematüre bebek olarak doğan bebekleri iki yıla kadar takip eden prematüre bölümü var ama malesef izmirde öyle bir hastanede bulamadım senin bildiğin varmı öyle bir hastane bende bebeğimi özel bir doktora götürüyorum fatih tepe ye canım kilosu boyu gelişimi çok iyi ama genede kafam biraz karışık çok hereketli bir bebek aç kalınca dilini çıkartıyor ellerini emmeye çalışıyor ayakları da çok hereketli ama göz teması pek yok aslında var ama tam yok doktor sorun yok diyor ama ben endişe ediyorum
merhaba canımmm önceliklee hiç merak etme 15 gün kaldı benim oğlum küvezde ve Ağrıda görev yapıyorduk acil hastaneye kaldırıldım 4 gün dayanabildi kuzum karnımda sonra acil doğum çok şükür hiççç hastalık falan olmadan verdiler kucağımıza ve 1 yaşına girecek cuma günü hiç hastalanmadı (maşallah)nerde ise çok şükür bakım çok önemli 7 ay zorla emzirdim emmedi çok üzüldüm ama olsun şükür büyüdü fotoğraflarını görsen inanamazsın şuan kilo olarak 50 persentili yakaladı boyu geçti bileee hiç merak etme bende giredim nisan gibi buraya bi umut medet umardım banada teselli ediyorlar benim oğlum onlar kadar büyüyemez derdim inan öyle büyüyorlarki birde erken doğan çocuk daha çabuk toparlıyorkendini buna inan şimdi emekliyor tutunup kalkıyor sıralıyor ayşegül anne mama dede diyor yakındada yürüyecek inş hiç merak etme hele bir gelsin eve al kucağına sonra nasıl büyüdüğünr sende inanamayacaksın kimseyi takma sakın benim oğluma portakal kadar kafası var deyip gülen bile oldu geçen tekrar gördü inanamadı sevecekti valla müsade edesim gelmedi inannnn hiçç üzülme hertürlü sorun içi ben burdayım benim yaramazdan fırsat buldukça girer yazarım.Kendi kendine nefes almak çocuktan çocuğa değişiyor canım bol bol dua et sütün varsa sağ bol bol sakla dolaba mama prematil verdik ama biz geç öğrendik acayip kilo aldırıyor.anne sütüne katılan birde euprotin var biraz pahalı ama bazı üniv hastaneler karşılıyormuymuş neymiş çok bilmiyorum bunlar toparlamasına yardım ediyor
birde facede acetin2008@hotmail.com tanıtıp eklersen kabul ederim orda bir sürü arkadaşımız var senle doğum yapanlar çocukları 4-5 yaşında olan mı arasın ben gruplara ekletirim seni ok öptüm byeeeee
merhaba canımmm önceliklee hiç merak etme 15 gün kaldı benim oğlum küvezde ve Ağrıda görev yapıyorduk acil hastaneye kaldırıldım 4 gün dayanabildi kuzum karnımda sonra acil doğum çok şükür hiççç hastalık falan olmadan verdiler kucağımıza ve 1 yaşına girecek cuma günü hiç hastalanmadı (maşallah)nerde ise çok şükür bakım çok önemli 7 ay zorla emzirdim emmedi çok üzüldüm ama olsun şükür büyüdü fotoğraflarını görsen inanamazsın şuan kilo olarak 50 persentili yakaladı boyu geçti bileee hiç merak etme bende giredim nisan gibi buraya bi umut medet umardım banada teselli ediyorlar benim oğlum onlar kadar büyüyemez derdim inan öyle büyüyorlarki birde erken doğan çocuk daha çabuk toparlıyorkendini buna inan şimdi emekliyor tutunup kalkıyor sıralıyor ayşegül anne mama dede diyor yakındada yürüyecek inş hiç merak etme hele bir gelsin eve al kucağına sonra nasıl büyüdüğünr sende inanamayacaksın kimseyi takma sakın benim oğluma portakal kadar kafası var deyip gülen bile oldu geçen tekrar gördü inanamadı sevecekti valla müsade edesim gelmedi inannnn hiçç üzülme hertürlü sorun içi ben burdayım benim yaramazdan fırsat buldukça girer yazarım.Kendi kendine nefes almak çocuktan çocuğa değişiyor canım bol bol dua et sütün varsa sağ bol bol sakla dolaba mama prematil verdik ama biz geç öğrendik acayip kilo aldırıyor.anne sütüne katılan birde euprotin var biraz pahalı ama bazı üniv hastaneler karşılıyormuymuş neymiş çok bilmiyorum bunlar toparlamasına yardım ediyor
birde facede acetin2008@hotmail.com tanıtıp eklersen kabul ederim orda bir sürü arkadaşımız var senle doğum yapanlar çocukları 4-5 yaşında olan mı arasın ben gruplara ekletirim seni ok öptüm byeeeee
sen msj at özelden istersen bek ekleyim seni gruplaracanım bu arada face adresinden ulaşamadım sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?