gözlerim doldu umarım birgün bende yazarım senin gibi hikayemi rabbim analı babalı büyütsün nazar değmesin size cok tatlısınız
Minik kız :)
Maşşallah ona.
Birlikte uzun ömürler dilerim
Allah analı babalı büyütsün
Maşallah çok tatlı
Hikayeni okuyunca ağladım,
Minik kızınla resimlerinizi görünce gülümsedim.
Allahım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Çok tatlı maşallah
rabbim analı babalı büyütsün.. gözlerim dolu dolu oldu okurken..
cnm bnm sağolasın,hem de ne zor..ama unutuyor insan.hatta 1 tane daha evlat sahibi olmak isterim.oğluşum olsa mesela =)) bir de onun duygusunu tatmak mükemmel olurdu.maddi durumum çok çok iyi olsa bir düzine yapardım =))))))))) tabi ameliyatla nereye kadar :/ o da ayrı bir konu tabimaşallah çok güzel bir kızın var allah bağışlasın, zormuş ama geçmiş olsun :)
aynı anneciği maaşşallahrabbim evladına sağlıklı uzun ömürler versin nazarlara hiç gelmesin inşallah fotoğraflarınızın hepsi çok tatlı
maşallah, allah analı babalı büyütsün;
kızınız aynı size benziyor,tıp demiş annesinin burnundan düşmüşş =)
allah analı babalı büyütsün insallah hayırlısıyla hep mutlu olun :) masallah cok tatlı ve güzel bi bebeginiz var :) siz kac yasındasınız bu arada cok genc duruyorsunuz ve bi arkadasıma cok benzettim :)
maaşallah minik böcüğe çok şirin benim kızım gibi de saçlı doğmuş.
Allah analı babalı büyütsün
ağlatmak istemezdm hiçbirinizi.ama bnde hep duygulanır,ağlardm bazı hikayeleri okuyunca =))
teşk.ederim,Allah bi avazda kurtarsn sizleri de.sağlkla kavuştursun evlatlarınıza.
cnm bnm sağolasın,hem de ne zor..ama unutuyor insan.hatta 1 tane daha evlat sahibi olmak isterim.oğluşum olsa mesela =)) bir de onun duygusunu tatmak mükemmel olurdu.maddi durumum çok çok iyi olsa bir düzine yapardım =))))))))) tabi ameliyatla nereye kadar :/ o da ayrı bir konu tabiçünkü bambaşka bir mutluluk.aşık oldum,böyle mutlu olmadm yani.Allah kmseye evlat acısı vermesn.evladı ile sınamasın.
Sonunda mutluluk gözyaşlarına dönüştü canım...
Allahım bizede bu güzel günleri görmeyi nasip etsin inşallah.
Benimde oğlum olucak kısmetse,şimdi ikinciyi aklımın ucundan bile geçiremiyorum ama,eğer dediğin gibi unutuluyorsa böyle tatlı bir kızım olsun isterim.
Maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?