Prensesime Kavuştuğum Gün (bol bol resimli:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi TBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin,hakkımızda hayırlısı.

canım benım ya okurken gözlerim doldu .. Allah analı babalı büyütsün bnmde doğumum çok zor geçti Allah hepimzin yardımcısı olsun şimdi ikinciye gebeyim ve tekrar etmesinden çok korkuyorum.. bu arada hangi hastaneydi orası

atlattk çok şükür.afiyet hastanesi nejla hnmda doğum yaptm cnm

canım maşallah çok güzel bi annesin bebeğinde çok tatlı ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin benim anlamadığım o doktorların tavrı oldu...bizimde bi akraba sigara kullanıyor ve 105 kiloyla hamile kaldı 110 kiloyla sezeryana girdi ve ertesi gün merdivenleri koşarak çıkıyordum ben ameliyattan bişey anlamadım dedi..senin bukadar psikolojini bozan doktorlar olmuş bence...spinal sezeryan oluyosun sonuçta ne vardı güle oynaya muhabbet ede ede yapsalardı işlemi sanki ne biçim doktormuş onlar öyle anlamadım çok geçmiş olsun düşünme artık bunları...

Maşaallah bebişiniz size çok benziyor onun havada duran burnnu yesinler sağlıklı güzel bir omür olsun çok şekersinizö

dogum hikayen beni cok etkiledi cok gecmis olsun ikinizde cok guzel gorunuyorsunuz gule gule buyutun
anneye benziyo :))

sanırım öyle olmuş ya.
herkese iltifatları ve güzel dilekleri için teşk.ederim.
Allah herkesi mutlu etsn,mutlu olanalrın multluğunu da daim etsn inş.

maşallah rabbim esirgesin bende çok geçirdim sezaryanı anestezinin etkisiyle getirmeyin götürün çöpe atın demişim ama çok kötüydüm ben 20gün kalkamadım yerimden öksürük mahfetmişti beni şimdi kızım 23 aylık inşallah sende büyüdüğünü görürsün yavrunun çok harika günler hergün bir hareketiyle tanışıyorsun muhteşem

çok tatlı yaa allah analı babalı büyütsün banada nasip etsin inşallah

ALLAH YAVRUNU SANA BAĞIŞLASIN kilolu olabılırsın ama çok güzel bi yuzun var ikinizde çok tatlısınz mmaşallah size bu arada bende kıloluyum

güle güle büyütün bebişinizi maşşallah çook tatlı

Ne olursa olsun saglikla bitmis canim.masallah cok guzelsiniz anali kizli:)

Aynı annesi bebiş aynı ya kopya valla baba çatlıyordur heheh
Doğurasım geldi yine başıma iş açacaksınız böyle güzel güzel anlatan annelerr:18:

allah uzun ömürler versin canım maşallah kızına :))

verdiğin tepkiler cok normal canım...

off gozlerım doldu okurken.. ne mutlu size.. maşallahh.. mutlu olun hep..
kara kızında dünyalar güzeli annesi.. maşallah

maaşallah çok tatlı kızın tıpkıda sana benziyor bahtıda kendi gibi güzel olsun inş.

söylemeden geçemiycem....evet sen gerçekten çok güzelsin....maşallah....ama kızın var ya kızın...maşallah binlerce kezzz RABBİM KORUSUN SİZİ....ÇOKKK ÇOKKK GÜZEL YAAAA...GERÇEKTENN MAŞALLAH....BİR DE ALLAHIM YARABBİM tıpkı sen yaaaa....

Son düzenleme:
çok güzelsiniz ikinizde maşşallah ne güzel erken yaşta anne olmuşun çok özendim doğrusu çok etkilendim yazınızdan Allah hepimize nasip etsin böyle duyguları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…