- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
- Konu Sahibi BirGunesDoguyor
-
İnşallah canım, hepimize :)haydi bakalim canim umarim faydasini görürsün. ve vesile olur sana bu jel. benimde 2. ayım presedle.
Kullandım ama bakalım.. Bat 4 mart...umarim canim. yumurtlama dönemlerinde kullanmayi ihmal etme sakın.
Kullandım ama bakalım.. Bat 4 mart...
Uc gün önce test yaptım negatif çıktı, tekrar yapmadım canım.. Merakla bekliyorum...hamile kaldın mı?
Ben de çok düşünmüştüm ama almadım acaba o mu geçiştirdi sırtımızı o kadar gecikir miydi hic6 gün gecikmeyle bu sabah adet oldum, ilk ay karavana...
ah canim umarım öbür ay tutunur bebişlerimiz. bnimde umudum yok bu ayda 4 gün var daha adete. belki stresten falan gecikmistir adetin.6 gün gecikmeyle bu sabah adet oldum, ilk ay karavana...
ben itebildigim yere kadar itiyorum canim yani çok az bi kısmı dısarda kaliyorPreseed in enjektoru tamamen içeri giriyor mu?
haydi bakalım canım insallah ilk denemende hamile kalırsin. benim bu ikınci ayım.bende sipariş verdim bugün gelecek elime
amin cnm inşallahhaydi bakalım canım insallah ilk denemende hamile kalırsin. benim bu ikınci ayım.
canım tedaviyle beraber mi kullandın preseedi yoksa yumurtlama günlerini kendin mi takip ettin.. bende bu ay ilk defa kullandım canımCanım bende görünce hemen yazayım dedim. İlk bebeğinde 3. Kullanımda 2. Bebeğinde 2. Kullanımda hamile kaldım.
Sizede vesile olsun inşallah
Ovulasyon testleri ile birlikte kullandım . çift çizgi öncesi -çift çizginin olduğu gün ve çizginin siliklestiği gün olmak üzere 3 gün ilişki öneriliyor ama bizim misafirimiz vardı tek ilişki ile oldu . çift çizgi olduğu gün ilişki oldu...canım tedaviyle beraber mi kullandın preseedi yoksa yumurtlama günlerini kendin mi takip ettin.. bende bu ay ilk defa kullandım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?