- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi BirGunesDoguyor
-
En fazla 100 lirandan olursunbişey kaybetmem heralde ya napayım alıyım gitsin
Bu yolda ne 100 Liralardan oldukEn fazla 100 lirandan olursun
Ay inşallah canım benimBu yolda ne 100 Liralardan oldukyeter ki gelsin annesinin meleği
Ay inşallah canım benimama burda bi arkadaş perfert değilde babystar al dedi. Sanırım yazılışı böyleydi. Benim aldığımda sadece 4 şırınga var. Yani 4 defa kullanabilirim tam ovu denk getirmem lazım. Bide bunların merhem gibi olanı var sanırım. Aa etiket yapamadım. Eneaciz yardımcı olur musunuz dicektm
Babystart Fertilsafe Plus Multi Paket Hamilelik Jeli - GittiGidiyor
BABYSTART FERTİLSAFE PLUS MULTİ PAKET HAMİLELİK JELİ en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer kayganlaştırıcı, masaj jeli modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!urun.gittigidiyor.com
Bu linktekini alın kızlar ☺
Canım sen bununla mı hamile kaldınBabystart Fertilsafe Plus Multi Paket Hamilelik Jeli - GittiGidiyor
BABYSTART FERTİLSAFE PLUS MULTİ PAKET HAMİLELİK JELİ en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer kayganlaştırıcı, masaj jeli modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!urun.gittigidiyor.com
Bu linktekini alın kızlar ☺
Canım bjnun preseedden farkı ne acabaSemaknc bak kuzumm
Perfertte isim değişikliği diye biliyorum. Ama bu baybstar da galiba merhem şeklinde var 4 kullanımlık falan değil yaniCanım bjnun preseedden farkı ne acaba
Anladım canım daha fazla kullanılır diyosun içeriğini araştırıyım ben bi teşekkür ederimPerfertte isim değişikliği diye biliyorum. Ama bu baybstar da galiba merhem şeklinde var 4 kullanımlık falan değil yani
Rica ederim kuzum. Bi bak bakalımAnladım canım daha fazla kullanılır diyosun içeriğini araştırıyım ben bi teşekkür ederim
Canım sen bununla mı hamile kaldın
Kaç ay olmamıştı canım senin her hangi bir problem var mıydı . Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahBen çörekotu kürü ve bu jel ile kaldım canım. Kür ile kaliteli yumurtalar oluşması sağlanırken, bu jel ile de spermin ölmeden yumurtaya ulaşması sağlanmış oldu ALLAH'IN İZNİYLE.
Pko falan var mı sizde ovülasyon takibiyle mi yaptınız . Ya nasip bu işler biz ne yaparsak yapalım Allah’ın dediği olur bakalım bizlere ne zaman kısmet olacakBen de bu jel dem aldım iki ay kullandım ama olmadı
Evet ovülasyon takibi ile yaptım Pko yok değerlerimde normal çıktı ama o kadar çok şey denememe rağmen olmuyorPko falan var mı sizde ovülasyon takibiyle mi yaptınız . Ya nasip bu işler biz ne yaparsak yapalım Allah’ın dediği olur bakalım bizlere ne zaman kısmet olacak
Ne zamandır istiyorsunuzEvet ovülasyon takibi ile yaptım Pko yok değerlerimde normal çıktı ama o kadar çok şey denememe rağmen olmuyor
Kaç ay olmamıştı canım senin her hangi bir problem var mıydı . Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ☺
Bayadır istiyoruz heralde bi sekiz dokuz ay olmuştur sizNe zamandır istiyorsunuz
Ayyy rabbim güldürsün yüzünüzü ne çok beklemişsiniz6 senedir olmadıEş faktörüydü sebebi
Canım benim de 6 aydır olmadı şimdi 7. Ay için çabalıycmBayadır istiyoruz heralde bi sekiz dokuz ay olmuştur siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?