Preseed deneyimlerim

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, çok zor ve yıpratıcı bir süreç.. İnşallah hepimiz hayırlısıyla en yakın zamanda kavuşuruz bebeklerimize

Merhaba canım bende bugün alacağım ama renkleri farklı olanlar var hangisini almam gerekiyor.. Mavi pembe siyah

merhaba,

bu jelin faydasını görebildiniz mi..??
Merhaba.. Gebelik anlamında soruyorsanız cevabım hayir.. Ancak şöyle bir durum var. Gebelige engel bir durumum yokken bir sürü sorunum çıkmaya başladı.. Bundan dolayı midir bilemem ama bende gebelik babinda bir ise yaramadı.. Eğer kuruluk sorununuz varsa tavsiye ederim ama

Gebelik açısından sormuştum.. Cevabınız için çok teşekkür ederim..

yapmadığım şey kalmadı.. bunu da mı denesem dedim ama saati vakti gelmeyince olmuyor işte

Kızlar buraya bi bakar mısınız bunun için yeni topik açmak istemedim preseed kullanan var mı şuan burda pek olumlu konuşulmamış şuan da ismi değişmiş prepert olmuş duyan bilen kullanan varsa bi yazabilir mi

Kuzuuuu ben aldım perfert. Ama daha kullanmadım. Diğer topikte demiiş miydim hatırlamadım. Seni görünce yazayım dedim

Kuzuuuu ben aldım perfert. Ama daha kullanmadım. Diğer topikte demiiş miydim hatırlamadım. Seni görünce yazayım dedim
Söylemiştin canım kullanamadığını da biliyorum inşallah bi dahaki ay kullanırsın hamile de kalırsın Bu ay bunu denemek istiyorum ama korkuyorum da enfeksiyona çok elverişli benim bünyem idrar yolu enfeksiyonu falan yapar mı acaba

Kuzu valla bende bildim bileli enfeksiyonluyum. Bakalım bende görcem. Bu ay denemiş olsaydım örnek olurdu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…