- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
- Konu Sahibi BirGunesDoguyor
-
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, çok zor ve yıpratıcı bir süreç.. İnşallah hepimiz hayırlısıyla en yakın zamanda kavuşuruz bebeklerimizehayırlısıyla inşallah olur allah isteyen herkese nasip etsin caım. ben de ilk kez kullanıyorum inşallah ilk kullanımda işe yarar son kez deniyorum herşeyi soğan kürü felan da başladım tüp bebeğe doğru gidiyorum diyebilirim
Merhaba canım bende bugün alacağım ama renkleri farklı olanlar var hangisini almam gerekiyor.. Mavi pembe siyahJel ile ilk deneyimleri yaşadık, bende kuruluk olduğu için şimdiden fayda gördüm diyebilirim. Beklenmeyen adet tarihi, 4 mart. Tam net gün değil yalnız, ara ara önce veya sonra geldiği de oluyor. O kadar gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum. İçim içimi yiyor, fakat sabretmekten başka yol yok onu da biliyorum... Gerçi sonucu güzel olsun da gerisi önemli değil :)
İnan ne farkı var bilmiyorum canım.. Bendeki mavi ama..Merhaba canım bende bugün alacağım ama renkleri farklı olanlar var hangisini almam gerekiyor.. Mavi pembe siyah
İnan ne farkı var bilmiyorum canım.. Bendeki mavi ama..
Merhaba.. Gebelik anlamında soruyorsanız cevabım hayir.. Ancak şöyle bir durum var. Gebelige engel bir durumum yokken bir sürü sorunum çıkmaya başladı.. Bundan dolayı midir bilemem ama bende gebelik babinda bir ise yaramadı.. Eğer kuruluk sorununuz varsa tavsiye ederim amamerhaba,
bu jelin faydasını görebildiniz mi..??
Merhaba.. Gebelik anlamında soruyorsanız cevabım hayir.. Ancak şöyle bir durum var. Gebelige engel bir durumum yokken bir sürü sorunum çıkmaya başladı.. Bundan dolayı midir bilemem ama bende gebelik babinda bir ise yaramadı.. Eğer kuruluk sorununuz varsa tavsiye ederim ama
Ne demek rica ederimGebelik açısından sormuştum.. Cevabınız için çok teşekkür ederim..
Bir çoğumuz aynı durumdayız inan... Ama dediğin gibi nasip meselesi demekki...yapmadığım şey kalmadı.. bunu da mı denesem dedim ama saati vakti gelmeyince olmuyor işte
Bir çoğumuz aynı durumdayız inan... Ama dediğin gibi nasip meselesi demekki...
Bursa'da mısınız..??
:)pardon İstanbul muş..
Kuzuuuu ben aldım perfert. Ama daha kullanmadım. Diğer topikte demiiş miydim hatırlamadım. Seni görünce yazayım dedimKızlar buraya bi bakar mısınız bunun için yeni topik açmak istemedim preseed kullanan var mı şuan burda pek olumlu konuşulmamış şuan da ismi değişmiş prepert olmuş duyan bilen kullanan varsa bi yazabilir mi
Söylemiştin canım kullanamadığını da biliyorum inşallah bi dahaki ay kullanırsın hamile de kalırsınKuzuuuu ben aldım perfert. Ama daha kullanmadım. Diğer topikte demiiş miydim hatırlamadım. Seni görünce yazayım dedim
Kuzu valla bende bildim bileli enfeksiyonluyum. Bakalım bende görcem. Bu ay denemiş olsaydım örnek olurdu sanaSöylemiştin canım kullanamadığını da biliyorum inşallah bi dahaki ay kullanırsın hamile de kalırsınBu ay bunu denemek istiyorum ama korkuyorum da enfeksiyona çok elverişli benim bünyem idrar yolu enfeksiyonu falan yapar mı acaba
Of ya valla yine çok stres oldum napsam bilmiyorumKuzu valla bende bildim bileli enfeksiyonluyum. Bakalım bende görcem. Bu ay denemiş olsaydım örnek olurdu sana
Ama bu jel sağlık bakanlığından onaylıymış kuzumOf ya valla yine çok stres oldum napsam bilmiyorum
bişey kaybetmem heralde ya napayım alıyım gitsinAma bu jel sağlık bakanlığından onaylıymış kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?