Preseed deneyimlerim

canım benimde çift çizgi ve çatladığı gün oldu senin gibi inşallah ben de senin gibi gebe kalmışımdır yaa :)

yani 3 kutu bitirdin öylemi ilk bebeğinde
Hayır canım 3 kutu değil.

İlk gebeliğimde;

1 kutu preseed aldım. İlk ay 3 gün peşpeşe preseed kullanarak ilişki oldu.. Hamile kalamadım

2. Ay 2 gün preseed kullanarak ilişki oldu hamile kalamadım.

3. Ay 2 gün preseed kullandım ilişki oldu hamile kaldım.

2. Gebeliğimde yeni bir prseed aldım. (İlkini buradan birine vermiştim)

İlk ay 1 gün preseed kullandım ilişki oldu hamile kalamadım

2. Ay preseed kullandım tek gün ve hamile kaldım.

İkinci kutumuda buradan birine verdim. İnşallah herkes faydasını görsün hamiş olsun sağlıklı bebişleri olsun

Kızlar bi de ben kutu üstünde yazan kadar kullanmadım jeli, ilk seferinde orda yazan kadar kullandım, sıkıntı yaşadık fazla kayganlik olduğu için...

Kızlar bende bu ay pozitif ve ertesi gün toplam 2 kere preseed kullandım inş hepimiz hayırlı haberlerle veririz
Benim 2. Kutum..eşimin degerleri düşük bir negatif tüp denememiz var yinede Allahtan vesile olur belki diye kullanıyoruz

İnşallah canım... Eşine bol bol keçiboynuzu yedir, benim bir arkadaşıma dr tüp bebek haricinde çocuk sahibi olmanız imkansız demişti ama rabbim nasip etti keçiboynuzu nu vesile kıldı

kızlarr bende aldım Allahtan umut kesilemz inşallah olur ya ama daha adetliyim yani önümde koskoca 28 gün var bakalım neler yaşayacağım

adet döngümün 10. gününde başladım ma enjekte ettiğim çubuk girerken zorlandı ya acıdı biraz ilk kullanımda normal mi kızlar o yüzden fazla geriye ittiremedim

adet döngümün 10. gününde başladım ma enjekte ettiğim çubuk girerken zorlandı ya acıdı biraz ilk kullanımda normal mi kızlar o yüzden fazla geriye ittiremedim
Canım ben onu kullanmıyorum, ilk seferinde kullanmistim aşırı kayganlik oluştu, ve tabi hissizlik. Bu da ilişkiyi olumsuz etkileyen bişey. Az miktarda sür içine doğru elinle

Canım ben onu kullanmıyorum, ilk seferinde kullanmistim aşırı kayganlik oluştu, ve tabi hissizlik. Bu da ilişkiyi olumsuz etkileyen bişey. Az miktarda sür içine doğru elinle
canım jeli kullanmayı bıraktın mı sen.. şimdi ne kullanıyorsun ya da var mı birşeyler.. bende hissizlik oluşturmadı 2gr kadar sürdüm ama sadeece çok geriye ittiremediğim için kafama takıldı ben de ilk defa aldım bir tüp başka da kullanmam şansımı denemek istedim sadece

Ben kullanıyorum su an, bende kurulum olduğu için ise yaradı diyebilirim şimdilik. Ancak bebek için henüz bir sonuca ulaşmış değiliz. İnşallah o da olur hayırlısıyla
Jeli içeriye sıkmak spermlerin daha hızlı hareket etmesini sağlıyor ve bu sayede gebeliğin oluşumunu hizlandiriyormus, ama dediğim gibi bizde olumsuz etki gösterdi

hayırlısıyla inşallah olur allah isteyen herkese nasip etsin caım. ben de ilk kez kullanıyorum inşallah ilk kullanımda işe yarar son kez deniyorum herşeyi soğan kürü felan da başladım tüp bebeğe doğru gidiyorum diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…