Preseed deneyimlerim

Bende de var bu gecen ay denemistim ama o ay yumurtam catlamamis:) bu ayda unuttum botanik eczadan almistm bende. Eger hamile kalabilirsem bu ay burdan birine hediye ederm ovu testleride dolu

Hımm

inşallah hayırlısı kıs a zamanda olur canım hayıt otu tohumunu a denemiştim ama artık bu ay doktor a tekrar gitmeyi düşünüyoruz
Bende bu ay bal çörek otu tarçın yiyorum bide bu jellerden alıyım diyorum artık ya nasip inşallah olur bu ay hepimizin

Bende de var bu gecen ay denemistim ama o ay yumurtam catlamamis:) bu ayda unuttum botanik eczadan almistm bende. Eger hamile kalabilirsem bu ay burdan birine hediye ederm ovu testleride dolu
Geçti mi yumurtlama tarihin Bende alıyım ya bişey kaybetmem heralde yarın vericem sipariş

Geçti mi yumurtlama tarihin ☺ Bende alıyım ya bişey kaybetmem heralde yarın vericem sipariş

Gecti 25 inde catlamisti bizde o gun yakaladik oncesinde iliski yok. Catladigi gun ve sonraki gun var hayirlisi bakalim Yani boyle seyler esleri biraz strese sokuyo ben caktirmadan biraz iceri skmis ama soylememistim sonra baktm ondan gizli yaparken ben stres oluyorm bu ay denemek aklima bile gelmedi...

Bende söylemeyi düşünmüyorum kullandığımda çünkü zaten fazla abarttığımı düşünüyo kafaya taktığım için olmadığını söylüyo bunu da söylersem ters tepebilir

Bi zararını görmediyseniz borakmasanız keşke Allahın neyi vesile kılacağını bilemeyiz
Yok bir zararını görmedim yalnız ben kuruluktan dolayı almıştım digerlerine göre daha doğal diye daha sonra bıraktım az da olsa kimyaaal içerir belki diye ama tamamen kendi düşüncem

Yok bir zararını görmedim yalnız ben kuruluktan dolayı almıştım digerlerine göre daha doğal diye daha sonra bıraktım az da olsa kimyaaal içerir belki diye ama tamamen kendi düşüncem
Anladım canım faydasını gören çok inşallah bende omlardan olurum bi deniycem aklımda kalmasın

Neyi araştırsam her sayfada seni görmem ve onları denemiş olman :))))) artık dayanamadım yazdım valla

Kızlar merhaba hamile kalmak için ben de jel alacağım ve bazı bitkisel kürler önerilmiş? Tecrübeli olan arkadaşlar kürleri açıklayabilir mi ve hangi jeli önerirsiniz?

Kızlar merhaba hamile kalmak için ben de jel alacağım ve bazı bitkisel kürler önerilmiş? Tecrübeli olan arkadaşlar kürleri açıklayabilir mi ve hangi jeli önerirsiniz?
Ben kuruluktan dolayı durex naturals pure kullanıyorum, kullanmaya başladığım ikinci ay gebelik oldu. 40 TL gibi bir fiyatı olması lazım

Ben kuruluktan dolayı durex naturals pure kullanıyorum, kullanmaya başladığım ikinci ay gebelik oldu. 40 TL gibi bir fiyatı olması lazım
Çok teşekkür ederim. Ben de şu an hamileyim ancak preseedi bir kere filan kullandım. Kullanmadığım bir dönemde oldu. :) darısı her isteyenin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…