- 14 Mart 2018
- 3.482
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi BirGunesDoguyor
-
Ayyy rabbim güldürsün yüzünüzü ne çok beklemişsinizeşiniz tedavi gördükten sonra mo oldu
inşallah hayırlısı kıs a zamanda olur canım hayıt otu tohumunu a denemiştim ama artık bu ay doktor a tekrar gitmeyi düşünüyoruzCanım benim de 6 aydır olmadı şimdi 7. Ay için çabalıycm
O zaman büyük şans olmuş çok şükürHayır tedavisi yok malesef azospermin. Verdikleri bir iki ilaç da fayda etmedi.
Bende bu ay bal çörek otu tarçın yiyorum bide bu jellerden alıyım diyorum artık ya nasip inşallah olur bu ay hepimizinHımm
inşallah hayırlısı kıs a zamanda olur canım hayıt otu tohumunu a denemiştim ama artık bu ay doktor a tekrar gitmeyi düşünüyoruz
Geçti mi yumurtlama tarihinBende de var bu gecen ay denemistim ama o ay yumurtam catlamamis:) bu ayda unuttumbotanik eczadan almistm bende. Eger hamile kalabilirsem bu ay burdan birine hediye ederm ovu testleride dolu
Geçti mi yumurtlama tarihin ☺ Bende alıyım ya bişey kaybetmem heralde yarın vericem sipariş
Gecti 25 inde catlamisti bizde o gun yakaladik oncesinde iliski yok. Catladigi gun ve sonraki gun var hayirlisi bakalim♥ Yani boyle seyler esleri biraz strese sokuyo ben caktirmadan biraz iceri skmis ama soylememistim sonra baktm ondan gizli yaparken ben stres oluyorm bu ay denemek aklima bile gelmedi...
Bende söylemeyi düşünmüyorum kullandığımda çünkü zaten fazla abarttığımı düşünüyo kafaya taktığım için olmadığını söylüyoGecti 25 inde catlamisti bizde o gun yakaladik oncesinde iliski yok. Catladigi gun ve sonraki gun var hayirlisi bakalim♥ Yani boyle seyler esleri biraz strese sokuyo ben caktirmadan biraz iceri skmis ama soylememistim sonra baktm ondan gizli yaparken ben stres oluyorm bu ay denemek aklima bile gelmedi...
İnş faydalı olur ben kullanmayı bıraktımPrepert aldım kızlar hadi hayırlısı
Bi zararını görmediyseniz borakmasanız keşke Allahın neyi vesile kılacağını bilemeyizİnş faydalı olur ben kullanmayı bıraktım
Yok bir zararını görmedim yalnız ben kuruluktan dolayı almıştım digerlerine göre daha doğal diye daha sonra bıraktım az da olsa kimyaaal içerir belki diye ama tamamen kendi düşüncemBi zararını görmediyseniz borakmasanız keşke Allahın neyi vesile kılacağını bilemeyiz
Anladım canım faydasını gören çok inşallah bende omlardan olurum bi deniycem aklımda kalmasınYok bir zararını görmedim yalnız ben kuruluktan dolayı almıştım digerlerine göre daha doğal diye daha sonra bıraktım az da olsa kimyaaal içerir belki diye ama tamamen kendi düşüncem
İnşallah faydalı olur cnm senin içinAnladım canım faydasını gören çok inşallah bende omlardan olurum bi deniycem aklımda kalmasın
Bende de var bu gecen ay denemistim ama o ay yumurtam catlamamis:) bu ayda unuttumbotanik eczadan almistm bende. Eger hamile kalabilirsem bu ay burdan birine hediye ederm ovu testleride dolu
Ben kuruluktan dolayı durex naturals pure kullanıyorum, kullanmaya başladığım ikinci ay gebelik oldu. 40 TL gibi bir fiyatı olması lazımKızlar merhaba hamile kalmak için ben de jel alacağım ve bazı bitkisel kürler önerilmiş? Tecrübeli olan arkadaşlar kürleri açıklayabilir mi ve hangi jeli önerirsiniz?
Çok teşekkür ederim. Ben de şu an hamileyim ancak preseedi bir kere filan kullandım. Kullanmadığım bir dönemde oldu. :) darısı her isteyenin başınaBen kuruluktan dolayı durex naturals pure kullanıyorum, kullanmaya başladığım ikinci ay gebelik oldu. 40 TL gibi bir fiyatı olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?