- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Bende çok ileriye yitememistm . Sanırım yarısından fazlası girmeliymis rahime ulaşması için.Canım dediğin doğru bozuk olan sperm dölleyemiyo o gerçekleşen düşükler ve anomali durumu döllenme sonrası da olabilirmiş ki çoğu öyleymiş. Bende dün ilk defa kullandım ama ne kadar becerebildim emin değilim
Canım rahim ağzına kadar yanı sertliğe kadar girdirip mi boşaltıyozBende çok ileriye yitememistm . Sanırım yarısından fazlası girmeliymis rahime ulaşması için.
O zamn yapabilmissin :)Canım rahim ağzına kadar yanı sertliğe kadar girdirip mi boşaltıyoz
22 cnm hsg dişında hepsine bakıldıYaş kaç canım amh fsh baktırdın mı bide hsg çekildin mi
BaşarmışımO zamn yapabilmissin :)
Hepsi normal mi canım peki ? Eşin sperm testi yaptırdı mı22 cnm hsg dişında hepsine bakıldı
Aynen canım morfolojisi bozuklarda oluyo o dediğin.. ben kullandım ya bu ay denemek istedim bakalım nolacak
Insallah hayırlısı ve sagliklisiyla bebek olur canim
Canım ovülasyon zamanı 3 kere kullanırsan 3-4 ay gider bence ben 3ml uyguluyorum 40ml var içindeKızlar bu Jelın bır kutusu ne kadar gıdıyor bu arada benım test negatıf
Canım ovülasyon zamanı 3 kere kullanırsan 3-4 ay gider bence ben 3ml uyguluyorum 40ml var içinde
Senden umutluyum tatliimmm bu ayy sen hamile kal bide bu jeli deneriz bizdeeBaşarmışım
Ay hadi inş benim duygular git gelli bu ara bi an olacak bu ay diyorum sonra bi an yok yine tek çizgiyi görecem kesin diyorumSenden umutluyum tatliimmm bu ayy sen hamile kal bide bu jeli deneriz bizdee
Yok yok öyle düşünme en fazla 15 gün sonra çift çizgiyi göreceksin bebeğimAy hadi inş benim duygular git gelli bu ara bi an olacak bu ay diyorum sonra bi an yok yine tek çizgiyi görecem kesin diyorum
Oyyy ağzından bal damlıyor bebişşşşş sende çift çizgiyi görücen miniğin sürpriz yapacak sanaYok yok öyle düşünme en fazla 15 gün sonra çift çizgiyi göreceksin bebeğim
İnşallah kuzum benimm ❤❤❤Oyyy ağzından bal damlıyor bebişşşşş sende çift çizgiyi görücen miniğin sürpriz yapacak sana
ohh sefan olsun iiyi yaptınnnnnAy daha fazla yatamadım kuzum ya pazar ama bugünilişkiden sonra kalktığım olmuştu önceki ay bu ay sakın yapma dediler vurdum kafayı yattım
Aynı korkular bende hala var canm ama kendimi su şekilde motive ediyorum asilamadada jel kullanılıyor eğer gerçekten br zararı olsa doktorlar kullanmaz . Ve zatn yapısı bozulan kötü sperm yumurtayı dolleyemiyormus. Bn bunlari düşününce rahatladm bn br gün kullandm sadece adetn 17.gunu kullandm 18.gunu yumurtam catladi eğer spermler sağlıklı kaldıysa 1 gün sonrasında o ilişkiden hamile kaldm yada 19.gun ilişkim olmuştu onda hamile kaldm ama inan ki inslh br gün sonraki iliskidendr diyorum genede br şüphe var . Hayirlisi bakalm smdilk br sıkıntı yok bizde normal devam ediyoruz..
canım aslında jel baya var 5-6 kullanımlık belkı daha fazla yetebilir ne kadar sıktıgına da baglı tabı de. ıcınden 5 tane şırınga tarzı enjektör çıkıyor onlar tek kullanımlık ama içinde ki kağıtta elle de rahim ağızına içine doğru sürülebilir deniyor ama onun spermlere faydası olur mu bilmem kuruluk için kullananlara yazmışlar sanırım onu.Kızlar bu Jelın bır kutusu ne kadar gıdıyor bu arada benım test negatıf
canım aslında jel baya var 5-6 kullanımlık belkı daha fazla yetebilir ne kadar sıktıgına da baglı tabı de. ıcınden 5 tane şırınga tarzı enjektör çıkıyor onlar tek kullanımlık ama içinde ki kağıtta elle de rahim ağızına içine doğru sürülebilir deniyor ama onun spermlere faydası olur mu bilmem kuruluk için kullananlara yazmışlar sanırım onu.
Canım benimkinde 9şırınga varcanım aslında jel baya var 5-6 kullanımlık belkı daha fazla yetebilir ne kadar sıktıgına da baglı tabı de. ıcınden 5 tane şırınga tarzı enjektör çıkıyor onlar tek kullanımlık ama içinde ki kağıtta elle de rahim ağızına içine doğru sürülebilir deniyor ama onun spermlere faydası olur mu bilmem kuruluk için kullananlara yazmışlar sanırım onu.
haha bende saydım şimdi bende de 9 varmışCanım benimkinde 9şırınga var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?