PRESEED JEL ile hamilelik yaşayan var mı aranız da ????????

Preseed jel ile hamile kaldığımı düşünüyorum..

• evet

OY: 12 38,7%
  • hayır

OY: 19 61,3%

• Ankete Katılan
    31
aaa çok yeni daha canım ya biraz zaman ver 6ay 1 sene sonrasında böyle şeyleri araştırıp kullanmaya başla. aceleye getirme canım sakın
Ah kuzum ben çok tez canlıyım ya bu huyumu sevmiyorum ama azimliyimdir normalde de tek farkla bu iş rabbimin takdiri olduğundan ne kadar detaylı çalışsanda olmuyo herşey allahtan canım

Ah kuzum ben çok tez canlıyım ya bu huyumu sevmiyorum ama azimliyimdir normalde de tek farkla bu iş rabbimin takdiri olduğundan ne kadar detaylı çalışsanda olmuyo herşey allahtan canım
bir şeyi aklıma koyduysam yapmadan uyuyamazdım. Annem Babam hep derdi, hahh yasemin aklına bişey koymus gene kesin yapacak yandık, diye... beklemeyi sevmezdim ne istiyorsam o an olmalı hevesim tavan yapmışken olmalıydı. ama zaman sana beklemeyi de sabretmeyi de öğretiyor.. doktorum bana ilk 6 ay bekleyin olur dediğinde o 6 ayı ben nası beklerım dıye cırpındıgımı hatırlıyorum ama gel gor kı 3 bucuk yıldır kucagım hala bos tum cabalara ragmen. kısmet değil daha demek ki mutlaka onunda bi zamanı vardır.. beklemek de güzelmiş aslında. ... içimden bunlar geçti mesajını okuyunca düşünmeden yazdım =)

Kendimi gördüm yanınızda öyle tez canlıyım ki ama bu iş sabır gerektiriyormus zira ben de 2 buçuk yıldır bekliyorum

Canım benim ya çok benziyoruz bende öyleydim çalıştım ÖSS yi kazandım çünkü o bölümü deli gibi istiyordum sonra azmettim işim oldu azmettik eşimle yuvamız oldu biz kurduk herşeyimizi çabaladık şimdi sıra bebiş te inş o da olur rabbim bekletmeden versin sen hiç gebelik geçirdin mi canım peki 3 yılda

evet canım 1 buçuk yıl önce bi düşük oldu 7 haftalıkken. nasip değilmiş ... Rabbim inşallah dualarımızı kabul etsin

Canım mrb benınde uc bucuk yıldan berı olmuyor ıkı asılamam var negatıf neredeyse bır yıkdır dktora gtmıyrum evde kur denedım ıncır havuc esıme kecıbynuzu falan baktım olmuyor onuda bıraktım ıse grdım kafama takmıyrum brde oyle deneyeyım dıyrum ama arada dertlenıp buralara ugruyorm bu ay preesed deneyeyım barı dıyrum henuz regl olmadım bır haftaya yakın gecıkmem var ama umudum yok yıne adet olurum ben

Canım bu ay tedavin var mıydı sorduysam kusura bakma daha önce
Estağfurullah canim. Şu an klomen tedavisi catlatma iğnesi uyguluyorum 2. Ayım. Gecen ay denedik olmadi. Daha önce 2 kez hsg (rahim filmi cektirdim) ilk filmde tuplerimin ikisi de kapali oldugu cikti filmle birlikte sol taraf açıldı ardindan aynı ay hamile kaldım. Uzerinden 1 bucuk sene gecti tekrar hamile kalmayınca bi daha cektirim onda da ikisi acik dediler. Bi kac ay tedavisiz denedik sonra tekrar doktora gittik hem eşime hem bana bisiler verdi gida takviyesi bi de klomen cat.ignesi yapalim dedi. Öyle işte canim

Aaa canim gecikmişsin hic test yapmadin mi ayyy ben çatlardım
Canim hemen bi test yap
Ben hic umutsuzluga kapilmadim canım asilamaya tup bebege daha geçmedik hazirana kadar olmazsa sıra onlara gelecek. Insallah gerek kalmaz.
Sorun ne sizin? Sebepsiz yere mi olmuyor? Rahim filmi cektirdin mi hic?

Canım klomen yardımcı olmadı mı yumurtlama sorununa bende çok faydasını gören okudum bakalım bende işe yarar mı bende de ultrasonda pko görüntüsü var
Cnm klomeni tepki vermedi yumurtalıklarım daha sonra 5 ay metformin kullandım ondan sonra yumurtalarım oluşmaya başladı ama yinede hamile kalamadım maalesef

esıme soz verdım test yapmıcam dıye yksa bugun yapacaktım neden yaptırmıyr dersen uzuluyrum cok hayal kırıklıgu oluyor dıye hıc beklentıye grme dyr ne uzul ne de hayal kırıklıgı yasa dıyo haklı. Rahım fılmı cekıkdım temız canım sebebsız ınfertılıte teshısımız

Kız test yapsanaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…