PRESEED JEL ile hamilelik yaşayan var mı aranız da ????????

Preseed jel ile hamile kaldığımı düşünüyorum..

• evet

OY: 12 38,7%
  • hayır

OY: 19 61,3%

• Ankete Katılan
    31
sende bendensin desene.. sebepsiz.. gerçi Allah katında illa bir sebebi vardır değil mi :)
ya canım benim eşimde erken test yaptığıma kızar ama günün geçmiş. ne zamana kadar bekleyeceksin ki

sende bendensin desene.. sebepsiz.. gerçi Allah katında illa bir sebebi vardır değil mi :)
ya canım benim eşimde erken test yaptığıma kızar ama günün geçmiş. ne zamana kadar bekleyeceksin ki

Allah ne verırse onun bır hayrı vardır bızde bızım ıcın hayırlı vakıtın gelmesını beklıyoruz :) az once knustuk esımle yarın yapcam ınsallah testı :)

Ya benım cok gectıgı oldu uc bucuk yıl dıle kolay hep negatıftı artık heyecanlanıp test ıcın umutlanmıyrum

Ya benım cok gectıgı oldu uc bucuk yıl dıle kolay hep negatıftı artık heyecanlanıp test ıcın umutlanmıyrum
hmmm anladım gecikme yaşadığın çok oluyorsa sen bilirsin.
geçen gün kuzenimle konuşuyorum hergün hemen hemene konuşuyoruz zaten. 1 hafta geciktim ama test yapmayacağım adet olucam kesin kesin diyip duruyordu zar zor test yaptrıdım HAMİLEEEE
inşallah seninde gecıikmenin sebebi budur

Maşallah Hayırlısıyla sag salım kucagına alır ınsallah ya ❤ yarın yapcam keske dedıgın gıbı olsa :) sonucu yazarım buraya pek sanmıyorum bısey cıkacagını hıc suphelı sayılacak durumla bıle karsılasmadım testlerım hep kabak gıbı negatıf cıkıyo en baba negatıflerden

çift çizgileri gördüğümüz günler de mutlaka gelecektir canım ALLAhHın izniyle

İnş bebeğin seninledir canım sabah idrarını değerlendir sonra bize de yaz olur mu:)

B Biravucmutluluk canım ya sen preseed kullanmıştın ya hatta geçen ay ilk denememi yaptım bende
ama bi kaç gündür kafam karıştı bazı yorumlar var kullanmayın ben düşük yaptım diyenler de az değil ama olumlu sonuç alan daha çok kişi var sonuçta.. yani kısacası bu ay da denesem mi bilemedim risk mdir yoksa değil midir.. napsam ki ?

Ben bugün ilkkez kullandım da ne kadar derine yerleştireceğimi anlamadım ya

Ben bugün ilkkez kullandım da ne kadar derine yerleştireceğimi anlamadım ya
canım sen vajinadan içeri yarısına kadar sok yeter zaten içinde kalıyor jel. ben geçen ay kullandım bu ay da kullanmaya niyetliydim ama bir arkadaşım kafamı karıştırdı preseedle hamile kalanlar düşük olasılığı artıyor falan dıye. sağlıksız spermleri de içeri taşıyomuş sağlıksız gebelık oluyormus dıyo. ama bende bı yandan şöyle düşünüyorum morfolojide yanı sperm şeklinde bi bozukluk yoksa ve hareketlılık az sa sadece kullanılabılırmıs gıbı gelıyor.. kafam karıstı

Aynen canım morfolojisi bozuklarda oluyo o dediğin.. ben kullandım ya bu ay denemek istedim bakalım nolacak

Aynı korkular bende hala var canm ama kendimi su şekilde motive ediyorum asilamadada jel kullanılıyor eğer gerçekten br zararı olsa doktorlar kullanmaz . Ve zatn yapısı bozulan kötü sperm yumurtayı dolleyemiyormus. Bn bunlari düşününce rahatladm bn br gün kullandm sadece adetn 17.gunu kullandm 18.gunu yumurtam catladi eğer spermler sağlıklı kaldıysa 1 gün sonrasında o ilişkiden hamile kaldm yada 19.gun ilişkim olmuştu onda hamile kaldm ama inan ki inslh br gün sonraki iliskidendr diyorum genede br şüphe var . Hayirlisi bakalm smdilk br sıkıntı yok bizde normal devam ediyoruz..

Canım dediğin doğru bozuk olan sperm dölleyemiyo o gerçekleşen düşükler ve anomali durumu döllenme sonrası da olabilirmiş ki çoğu öyleymiş. Bende dün ilk defa kullandım ama ne kadar becerebildim emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…