• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PRESEED JEL ile hamilelik yaşayan var mı aranız da ????????

Preseed jel ile hamile kaldığımı düşünüyorum..

• evet

OY: 12 38,7%
  • hayır

OY: 19 61,3%

• Ankete Katılan
    31
hep aynı sorular ve cevaplar kafamın içinde dolanıyor. aynı senin yazdığın gibi düşünüyorum aslında ama hep bir şüphe oluşuyor ama sanırım yeniden kullanıcam bu ay ALLAHa sığınarak. sağol canım cevap için
Hayirlisi olsun canm . Umarım hersy gönlünce olsun :)

Kızlar iyi geceler. Hepimiz bebislerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Geçen gün bir yerde okumuştum ben de yapmaya başladım. Belki aranızda yapmak isteyen olur. Günde 100 kere bebek için Allahümme ya Evvelu, her dileğin kabulü için de 60 defa Allahümme ya Mucib çekilebilir mis. Bilginiz olsun belki vesile olur sizinle paylaşmak istedim. :)

Kızlar iyi geceler. Hepimiz bebislerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Geçen gün bir yerde okumuştum ben de yapmaya başladım. Belki aranızda yapmak isteyen olur. Günde 100 kere bebek için Allahümme ya Evvelu, her dileğin kabulü için de 60 defa Allahümme ya Mucib çekilebilir mis. Bilginiz olsun belki vesile olur sizinle paylaşmak istedim. :)
Son zamanlarda çok denk gelmeye başladım 500 kere yasini serif okuyunca... 4444 kere tefriyice okuyunca.... 100 kere şunu yapinca falan... Aklımı karıştırdı emin olmak istedim ve icime de sinen ulaştığım cevap şuydu.. Allah kalpten yapilan duayi kabul buyurur. Duam kabul olmuyor diye düşünmemeli istemyi dua etmeyi birakmamali kabul olmasi icin ssdece Hayirli zamani bekliyordur dua... Allah la pazarlık yapar gibi ben 40 tane şunu okuyayaim da duam makbul olsun diye bana ters geldi... Insallah yanlis anlasilmam yanlis anlasilmaya cok müsait bi konu hassas bi konu çünkü...

Son zamanlarda çok denk gelmeye başladım 500 kere yasini serif okuyunca... 4444 kere tefriyice okuyunca.... 100 kere şunu yapinca falan... Aklımı karıştırdı emin olmak istedim ve icime de sinen ulaştığım cevap şuydu.. Allah kalpten yapilan duayi kabul buyurur. Duam kabul olmuyor diye düşünmemeli istemyi dua etmeyi birakmamali kabul olmasi icin ssdece Hayirli zamani bekliyordur dua... Allah la pazarlık yapar gibi ben 40 tane şunu okuyayaim da duam makbul olsun diye bana ters geldi... Insallah yanlis anlasilmam yanlis anlasilmaya cok müsait bi konu hassas bi konu çünkü...
Genel olarak haklısın canım. Bazi sayıların hikmeti var dinimizde ama esas olan içten gelerek ve sonucunu Allaha bırakarak dua etmek. Ve duada ısrarcı olmak. Iki dua ettim kabul olmuyor diye bırakmamak. Bizim için en hayırlısını sadece O bilir. Biz sadece gönlümüzden geçeni isteriz..

Genel olarak haklısın canım. Bazi sayıların hikmeti var dinimizde ama esas olan içten gelerek ve sonucunu Allaha bırakarak dua etmek. Ve duada ısrarcı olmak. Iki dua ettim kabul olmuyor diye bırakmamak. Bizim için en hayırlısını sadece O bilir. Biz sadece gönlümüzden geçeni isteriz..
Cok güzel özetlemişsin canim yazmak istediğimi... Biz de hep umut kapısı arıyoruz anne olmak isteyenler olarak. Ah canim ya Rabbim insallah su gonlumuzden gecenleri kabul eder.. Insallah saglikli evlatlarimiz olur

Tabi ki dualardaki niyet ve devamlılık önemli fakat bu söylediğim esmaul husnalari da sayıyla çekmenin bir zararı olduğunu da düşünmüyorum. Ben sadece iyi niyetle belki bir şeylere vesile olurum diye dedim arkadaşlar yanlış anlaşılmasın lütfen

Tabi ki dualardaki niyet ve devamlılık önemli fakat bu söylediğim esmaul husnalari da sayıyla çekmenin bir zararı olduğunu da düşünmüyorum. Ben sadece iyi niyetle belki bir şeylere vesile olurum diye dedim arkadaşlar yanlış anlaşılmasın lütfen

Duanın hic zarari olur mu Canim. Rabbim tüm hayirli dualarimizi kabul etsin

Ya kızlar bugün ovulasyon testini pozitif gördüm ve preseed kullandım bu yeterli olur mu ki yoksa ben geç mı kaldım daha once de kullanmam gerekiyor muydu?
Ben de yumurtlama günlerinde 2 gun kullandim canim. Daha dogrusu bu ay klomen kullandim catlatma ignesinden sonra ki 2 iliski jel ile oldu daha sonra jeli kullanmadim. Gec kalmadın bence sonucta bugün görmüşsün pozitifi 24-36 saat icinde yumurtlayacaksin.. Bugun kullanmissin jeli yarin da kullan

Kızlar merhabalar öncelikle ben bu ay ilk defa preseed jel kullanıcam kısmet olursa inş faydasını görürüm. Benim gibi bi umutla başlayıp hamile kalanlar var mı bu jel ile yazarsanız sevinirim bu konuda eski yazılar vardı güncel bi konu olsun istedim şimdiden yazanlara teşekkür ederim canlar..:KK200:
aynen canim bende gecmiw konulardan dun okudum o jeli ilk defa duydum denemek istiyorum ama eczaneden bulamadim bugun(

Ben de yumurtlama günlerinde 2 gun kullandim canim. Daha dogrusu bu ay klomen kullandim catlatma ignesinden sonra ki 2 iliski jel ile oldu daha sonra jeli kullanmadim. Gec kalmadın bence sonucta bugün görmüşsün pozitifi 24-36 saat icinde yumurtlayacaksin.. Bugun kullanmissin jeli yarin da kullan
Teşekkürler canım benim

osay3 osay3 canım bu ay gebelik oluşmazsa ben de klomene baslicam. Fakat çok bilgim yok yardımcı olur musun? Nasıl işliyor süreç klomen kullanınca?
Tabi canim yardimci olurum seve seve..
Klomeni mutlaka doktor kontrolünde kullanmak şart.
Adetinin 4.yada 5.gunu başlanıyor bazen doktor gunde 1 kere kullan diyor duruma gore bazen 2 bi sabah bi aksam onu doktor bilecek. Hapı 5 Gun kullaniyorsun sonra doktora gidiyorsun yumurta takibi yapiyor bi iki kere çağırabilir. Yumurta olgunlaşınca 20 mm civari olunca yani catlatma iğnesi veriyor. Catlatma ignesini vurunduktan sonra 36 saat sonra iliski öneriyor doktor. Ben ama kendim insiyatif alarak 24 saat sonra ve 3 gun boyunca ara vermeden iliski yapiyorum maksat şans artsın:D

Cani
Tabi canim yardimci olurum seve seve..
Klomeni mutlaka doktor kontrolünde kullanmak şart.
Adetinin 4.yada 5.gunu başlanıyor bazen doktor gunde 1 kere kullan diyor duruma gore bazen 2 bi sabah bi aksam onu doktor bilecek. Hapı 5 Gun kullaniyorsun sonra doktora gidiyorsun yumurta takibi yapiyor bi iki kere çağırabilir. Yumurta olgunlaşınca 20 mm civari olunca yani catlatma iğnesi veriyor. Catlatma ignesini vurunduktan sonra 36 saat sonra iliski öneriyor doktor. Ben ama kendim insiyatif alarak 24 saat sonra ve 3 gun boyunca ara vermeden iliski yapiyorum maksat şans artsın:KK70:
Canim bilgilendirmen için teşekkür ederim doktora gittim olmazsa önümüzdeki ay baslicaz ama sürecin nasıl işleyeceğini anlatmamisti sanırım gerek kalmaz diye. Ama tabi ben merak ettim. İnşallah senin de bebisin gelir bu ay

Back
X