Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ama sperm hareketliliği çok az,sizce normal yolla hamile kalabilir miyim?
Canim once urolog ile iletisimde olun ameliyati öneriyorsa ki önerir muhakkak ameliyat olsun sonra bu jelden al hergun ozellikle birlesme olcagi gunler keciboynuzu pekmezi ve keciboynuzunu suda kaynatip suyunu eşine icirt canim soguk sicak suyla duş aldirtma esine gene bu topiklerden okumustum biraz buz uygulamasi esine cok işe yariyormus canim Rabbim istedikten sende elinden geleni yaptiktan sonra niye olmasin

Meraba canim topige yeni katıldım ve haberine coook sevindim bi umut oldun banada Rabbim saglikla kucagina alacagin günü gostersin canim bizde topikcek gün sayıyoruz 6 gün var adetime goguslerim dokunmadan bile acıyor inşallah belirtidir :) preseedle 2. Ayimiz insallah tez vakitte bizde aliriz mutlu haberleri bizler icinde dua et hamisim

Beklenmeyen adete 3-4 gun var ama hıııçbir belirtim yok ne gogus agrisi ne adet olucakmis gibi agri, çoook hafif bir karin agrisi ufacik sadece. Baska Hicbisi yok. Sdc. Akinti var ben de acaba preseed mantar mi yapti diye dusünuyorum. Bakicaz gorucez. Hayirlisi Allahim :)

Hoşgeldin hamiş adayı :) Âmin Canim,cook teşekkür ederim :) Ben de hep dua ediyorum canim,isteyen herkes icin,hayirlisiyla,saglikla en kısa zamanda alırız kucaklarımıza biz de bebislerimizi inşallah.Biliyorum ben de geçtim o surecden yakın gecmiste İnanıyorum çok guzel haberler alacağız sizlerden bu ay inşallah.Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Ameliee canimmm inşallah hamişsindir tatlım Benim o bahsettigim akinti 4-5 gun filan sürdü bitti sonra,tabii hala oluyor ama o başka bir şeydi :) salep kivaminda,kokusuz.Mantarda koku oluyormuş.Allahim hadi inşallah hamissinizdir hepiniz,bekliyorum haberlerinizi,o belirtilere hic takılma,stres yapma,herkes başka yaşıyor gercekten bu süreci.Opuyorum kocaman

Kizlar adete en az 3 gun var gebelik testi yaptim cokkkk silik cizgi var sizce var mi ben gene umutlanip husran olmak istemiyorum

Umudumuzu kesmiyoruz kızlar umutla va dua ile günleri sayıyoruz

kızlarrrr ben adet oldummmm bugünn

Cok sagolun kizlar cevap verdiginiz icin gecen ay ovulasyon testiyle presed kullndim olmadi sonra ben adetin 16 17 gunleri yumurtluyorum esim goreve gidecekti adetin 14. gun bir kere presed kullandim bi de bende cok kuruluk var di adetten sonraki iliskilerden cok afedersiniz vajinamin icine degil disina suruyordum insallh vardirda adete 3 gun var otlesine yaptim bakalimmmm

Birde gecen ay ben klomende kullnmistim olmadi bu ayda h8c birsey kullnmadimmmm sadece presed ve bi kere cnm

Ben de gecen ay adetimden 2 gun once test yapıp silik çizgiyi gormuştum,emin olmak icin kan testi yaptırmıştık aynı aksam,pozitifti sonucum :) sonuçta o 2.cizgiyi hcg hormonu çıkartıyor,hcg de gebelikte salgılanan bir hormon.Silik olması gebeligin Cok basi olmasındandir herhalde.Canim coooook tebrik ederim,hemen kan testi de yaptir emin ol ama :)

kızlarrrr ben adet oldummmm bugünn
Canim Alllah'dan hayırlısını isteyelim her zaman,belki önümüzdeki ay gelecek bebisin...Bı de bazı insanlar ustune gorme diye bir sey yaşıyor,belki de hamissindir.miktari her zamanki gibi mi bi dikkat et bakalım.

Bende adet olucam galiba karnim cok fena ağrıyor ve akintimin rengi değişti goguslerim sizliyor bekliyorum bakalim nolacak gormeyelim artik kirmizilari yaaaa
offff yaaaa bende artık görmek istemiyorummmm

Canim Alllah'dan hayırlısını isteyelim her zaman,belki önümüzdeki ay gelecek bebisin...Bı de bazı insanlar ustune gorme diye bir sey yaşıyor,belki de hamissindir.miktari her zamanki gibi mi bi dikkat et bakalım.
canım dünde test yapmıştım ama negatifti. kanamamda normal adet gibi zaten jelim bitmişti. bu ay yine sipariş edicem bu ayda kullanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…