Canim once urolog ile iletisimde olun ameliyati öneriyorsa ki önerir muhakkak ameliyat olsun sonra bu jelden al hergun ozellikle birlesme olcagi gunler keciboynuzu pekmezi ve keciboynuzunu suda kaynatip suyunu eşine icirt canim soguk sicak suyla duş aldirtma esine gene bu topiklerden okumustum biraz buz uygulamasi esine cok işe yariyormus canim Rabbim istedikten sende elinden geleni yaptiktan sonra niye olmasinAma sperm hareketliliği çok az,sizce normal yolla hamile kalabilir miyim?
Meraba canim topige yeni katıldım ve haberine coook sevindim bi umut oldun banada Rabbim saglikla kucagina alacagin günü gostersin canim bizde topikcek gün sayıyoruz 6 gün var adetime goguslerim dokunmadan bile acıyor inşallah belirtidir :) preseedle 2. Ayimiz insallah tez vakitte bizde aliriz mutlu haberleri bizler icinde dua et hamisimPreseed'den haberim bile yokken,yine kulübe girer,belirti arardim.Bu gebelik süreci herkeste farklı oluyor kesinlikle.Benim en ufak bir belirtim olmadı,goguslerim her zamankinden daha fazla ağrıdı,bu Cok net,hatta gece ağriyla uykumdan uyandım,onun dısında beyaz akıntım oldu 2 gun sürdü adetimden 4-5 gun once hatta preseed mantar yaptı sanmıştım,ama anladım ki sonradan gebeliktenmis.Onun dısında hic bir belirtim olmadı.Ben ustune gorme gibi bir sey de yasamadım,adetimden 2gun once once idrar sonra kan testiyle öğrenmiştik gebe oldugumu,o Pzt adet olacaktım olmadım mesela.Ustune gorme filan hic olmadı.Bulantim da yok hala Cok şükür.Allahim hayirlisiyla alalım guzel haberlerinizi,sabırsızlıkla bekliyorum
Tamam cnm yazarım sonucu tabiSon 6 gün benimde :) inşallah hayirlisiyla cift cizgileri görürüz hepimizin günleri yaklasik birbirine kesin olumlu olumsuz haberleselim gelsin bebisler
Hoşgeldin hamiş adayı :) Âmin Canim,cook teşekkür ederim :) Ben de hep dua ediyorum canim,isteyen herkes icin,hayirlisiyla,saglikla en kısa zamanda alırız kucaklarımıza biz de bebislerimizi inşallah.Biliyorum ben de geçtim o surecden yakın gecmisteMeraba canim topige yeni katıldım ve haberine coook sevindim bi umut oldun banada Rabbim saglikla kucagina alacagin günü gostersin canim bizde topikcek gün sayıyoruz 6 gün var adetime goguslerim dokunmadan bile acıyor inşallah belirtidir :) preseedle 2. Ayimiz insallah tez vakitte bizde aliriz mutlu haberleri bizler icinde dua et hamisim
Ameliee canimmm inşallah hamişsindir tatlımBeklenmeyen adete 3-4 gun var ama hıııçbir belirtim yok ne gogus agrisi ne adet olucakmis gibi agri, çoook hafif bir karin agrisi ufacik sadece. Baska Hicbisi yok. Sdc. Akinti var ben de acaba preseed mantar mi yapti diye dusünuyorum. Bakicaz gorucez. Hayirlisi Allahim :)
Preseed'den haberim bile yokken,yine kulübe girer,belirti arardim.Bu gebelik süreci herkeste farklı oluyor kesinlikle.Benim en ufak bir belirtim olmadı,goguslerim her zamankinden daha fazla ağrıdı,bu Cok net,hatta gece ağriyla uykumdan uyandım,onun dısında beyaz akıntım oldu 2 gun sürdü adetimden 4-5 gun once hatta preseed mantar yaptı sanmıştım,ama anladım ki sonradan gebeliktenmis.Onun dısında hic bir belirtim olmadı.Ben ustune gorme gibi bir sey de yasamadım,adetimden 2gun once once idrar sonra kan testiyle öğrenmiştik gebe oldugumu,o Pzt adet olacaktım olmadım mesela.Ustune gorme filan hic olmadı.Bulantim da yok hala Cok şükür.Allahim hayirlisiyla alalım guzel haberlerinizi,sabırsızlıkla bekliyorum
Umudumuzu kesmiyoruz kızlar umutla va dua ile günleri sayıyoruz
canımmm ben gördümmmm çizgiyiiii tebriklerrrr
Canim sanki bende gördüm coook hafif bi cizgi kan tahlili yaptir bizede haber ver canim
Bende adet olucam galibakızlarrrr ben adet oldummmm bugünn
Cnm Allh razi olsun merkeze cok uzaktayim isteyim aksam 7 de evde oluyorummm cumartesi gunu gidicm kanac
canımmm ben gördümmmm çizgiyiiii tebriklerrrr
preseed mi kullandın?
Ben de gecen ay adetimden 2 gun once test yapıp silik çizgiyi gormuştum,emin olmak icin kan testi yaptırmıştık aynı aksam,pozitifti sonucum :) sonuçta o 2.cizgiyi hcg hormonu çıkartıyor,hcg de gebelikte salgılanan bir hormon.Silik olması gebeligin Cok basi olmasındandir herhalde.Canim coooook tebrik ederim,hemen kan testi de yaptir emin ol ama :)
Canim Alllah'dan hayırlısını isteyelim her zaman,belki önümüzdeki ay gelecek bebisin...Bı de bazı insanlar ustune gorme diye bir sey yaşıyor,belki de hamissindir.miktari her zamanki gibi mi bi dikkat et bakalım.kızlarrrr ben adet oldummmm bugünn
offff yaaaa bende artık görmek istemiyorummmmBende adet olucam galibakarnim cok fena ağrıyor ve akintimin rengi değişti goguslerim sizliyor bekliyorum bakalim nolacak gormeyelim artik kirmizilari yaaaa
Üzülme cnm bizde birgün bebek sahibi olcaz inanıyorum ben öpüyorum seni ♡♡♡kızlarrrr ben adet oldummmm bugünn
canım dünde test yapmıştım ama negatifti. kanamamda normal adet gibi zatenCanim Alllah'dan hayırlısını isteyelim her zaman,belki önümüzdeki ay gelecek bebisin...Bı de bazı insanlar ustune gorme diye bir sey yaşıyor,belki de hamissindir.miktari her zamanki gibi mi bi dikkat et bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?