- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
çokkk sağol tatlımm. hayırlı vakti bekliyor demekki bizim bebişler. bu ayda kullanmaya devam edicem. rabbim vesile kılar inşaallaahh.Üzülme cnm bizde birgün bebek sahibi olcaz inanıyorum ben öpüyorum seni ♡♡♡
canımmmm var gibiii. ama testi tekrarla istersen emin olmak adına. yada kanda baktır hemennKizlar 2 aydir preseed kullaniyorum bugun adet gunum sizce varmidir test yaptim sonuc buEki Görüntüle 1487138
Aynen bu ayda olmazsa bende kullanmaya devam edicem 5 günüm var bakalımçokkk sağol tatlımm. hayırlı vakti bekliyor demekki bizim bebişler. bu ayda kullanmaya devam edicem. rabbim vesile kılar inşaallaahh.
Ay ne güzel bir test bu böyle var gibi cnm şimdiden hayırlı olsun :)Kizlar 2 aydir preseed kullaniyorum bugun adet gunum sizce varmidir test yaptim sonuc buEki Görüntüle 1487138
Şimdiden hayırlı olsun diyeyimKizlar 2 aydir preseed kullaniyorum bugun adet gunum sizce varmidir test yaptim sonuc buEki Görüntüle 1487138
Ay ne güzel bir test bu böyle var gibi cnm şimdiden hayırlı olsun :)
Tabi ama sen yinede bi kan testi yaptır hemen sonucu bizede söyle ♡♡♡
Şimdiden hayırlı olsun diyeyimbence kan tahlili de yaptırmalısın!
Insallah canimsin var diyen dilleriniz varolsun .sizlerde nasip olsun insallahcanımmmm var gibiii. ama testi tekrarla istersen emin olmak adına. yada kanda baktır hemenn
Banada var gibi geldi canim hemen kan testi yaptır canim inşallah hayirli olur :) bizlere dua etInsallah canimsin var diyen dilleriniz varolsun .sizlerde nasip olsun insallah
BIraz daha gecsin diyorum kana .hayirlisi olsun ins sizlerede tez zamanda nasip.etsinBanada var gibi geldi canim hemen kan testi yaptır canim inşallah hayirli olur :) bizlere dua et
inşaalllaahhh seninkiler gelmez tatlımmmm. burada hep beraber halay çekerizAynen bu ayda olmazsa bende kullanmaya devam edicem 5 günüm var bakalım
O testin yanlış olacagini pek sanmıyorumKizlar gercektenmi mucizem olur egwr varsa.test yanlis mi diye dusunuyorum .insallah Rabbim.varsa suzlerede tez zamanda nasip etsim mubarek gunde dua edelim
tatlım preseed ile 2. ayında mı hamile olmuş olacaksın? jeli nasıl kullandın? belirtilerin nelerdi? ne zamandır istiyordunuz? bi problem var mıydı???Kizlar gercektenmi mucizem olur egwr varsa.test yanlis mi diye dusunuyorum .insallah Rabbim.varsa suzlerede tez zamanda nasip etsim mubarek gunde dua edelim
İdrarda silik de olsa çıkmışsa kanda mutlaka cikar.Once kana karışıyor hcg hormonu.Hadi baktir al pozitifi hemennnnBIraz daha gecsin diyorum kana .hayirlisi olsun ins sizlerede tez zamanda nasip.etsin
canımmmm hayırlısı olsunnnn. üzülme, seninle aynı gün olduk, günleri beraber sayarız artık, inşaalllaahhh aynı zamanda da hamiş haberi veririzkızlar olmadi yine olmadi ne adetim duzene girdi ne hamile kaldim ben daha 4 gün var derken az önce kırmızı karti yedim bu ayda olmadi Rabbim nolur banada nasip et tekrardan bitsin bu acim
Sagol cnmBen de gecen ay adetimden 2 gun once test yapıp silik çizgiyi gormuştum,emin olmak icin kan testi yaptırmıştık aynı aksam,pozitifti sonucum :) sonuçta o 2.cizgiyi hcg hormonu çıkartıyor,hcg de gebelikte salgılanan bir hormon.Silik olması gebeligin Cok basi olmasındandir herhalde.Canim coooook tebrik ederim,hemen kan testi de yaptir emin ol ama :)
İnşallah canim inşallah kurtajdan beri bi duzene girmedi bi onceki aya gore hesapliyorum oda tutmuyo ovulasyon testi kullaniyorum hic cok koyu cizgi gormedim nerde yanlis yapiyom bilmiyorum ilk ay yumurta takibi yaptrdim yumurtamda catliyor ama yokcanımmmm hayırlısı olsunnnn. üzülme, seninle aynı gün olduk, günleri beraber sayarız artık, inşaalllaahhh aynı zamanda da hamiş haberi veririz
Estağfurullah prolaktinim yuksek benim kaluteli yumurtlama olmuyio dedi dr.asilama yaptik o bile tutmadi.bende ocaktan beri dra gitmiyorum.preseed aldim clearbluenun ovul.testi bide yumurtlama oldugu gun kullsndim toplasan 3kere falan oda az .olursa mucizem olur.kanda gormedikce gerci inanmiyorum.ayrica hicbir belirtim yok az bi akintim var oda reglden once hep olurtatlım preseed ile 2. ayında mı hamile olmuş olacaksın? jeli nasıl kullandın? belirtilerin nelerdi? ne zamandır istiyordunuz? bi problem var mıydı???
ayyy çok soru sordum sanırım kusura bakma
İnsallah canim ya varsa valla 2 senedir olmuyo mucize gibi gelir bize.ins dua edermisin bize hamissin galiba,saglikli sihhatli dogumlar nasip etsinAllahim sanadaO testin yanlış olacagini pek sanmıyorum
Markası predictor.Gecen ay ben de onunla öğrendimAdet oncesinde öğrenmek icin "early" yazaniyla yapıp silik cizgiyi görmüştük biz dee...Tebriklerrrrr şirinecimmm Hemen kan testi de yaptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?