Âmin canim cook teşekkür ederim:) dua ederim tabii,hep ediyorum.İnsallah saglikla hayirlisiyla olur hepimizin.O günlerde de hergün girerdim,belki yeni bir sey öğrenirim diye.Simdi de sizlerden iyi haberler almak icin giriyorum,aldikca da acayip mutlu oluyorum.Bebek hasretini yaşamayan bilmez.Allahim hepimize hayırlı,saglikli evlatlar nasip etsin.Senin kan testi sonucunu bekliyorumİnsallah canim ya varsa valla 2 senedir olmuyo mucize gibi gelir bize.ins dua edermisin bize hamissin galiba,saglikli sihhatli dogumlar nasip etsinAllahim sanada
Seni Cok iyi anlıyoruz Canim.Burdaki hepimiz yasadık bunu.Ama bu hic bir zaman olmayacağı anlamına gelmiyor.Demek ki vakti gelmemis.Ben de gebe kalmadan onceki ay kırmızıları gorunce Cok hirpalamistim kendimi,umudumu yitirmistim.Sonra preseed ve bir kac sey daha denemeye karar verip tekrar ümitlenmiştim.Nerden biliyorsun öbür ay olmayacağınıkızlar olmadi yine olmadi ne adetim duzene girdi ne hamile kaldim ben daha 4 gün var derken az önce kırmızı karti yedim bu ayda olmadi Rabbim nolur banada nasip et tekrardan bitsin bu acim
Hahha inş cnm inş amiiinnnn ♡♡♡♡inşaalllaahhh seninkiler gelmez tatlımmmm. burada hep beraber halay çekeriz
İnşallah canim öbür ay cift cizgi görürüm melegimi kaybedince daha cok üzülür oldum o testleri eşime yaptigim surprizleri gördükçe içim yanıyor usg fotolarina baktikca icim sizliyor Rabbim daha acisini yasatmasin inşallah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin sanada saglikla kucagina aldirsin insallah canimSeni Cok iyi anlıyoruz Canim.Burdaki hepimiz yasadık bunu.Ama bu hic bir zaman olmayacağı anlamına gelmiyor.Demek ki vakti gelmemis.Ben de gebe kalmadan onceki ay kırmızıları gorunce Cok hirpalamistim kendimi,umudumu yitirmistim.Sonra preseed ve bir kac sey daha denemeye karar verip tekrar ümitlenmiştim.Nerden biliyorsun öbür ay olmayacağınıUzme kendini lütfen.İnsanlar ne saglık sorunlarıyla ugrasiyor,yine de halimize şükürler olsun.Herseyin bir vakti vardır mutlaka
Canim adetin 1-2 gün geçsin sabah idrariyla tekrarla testi çünkü test bozuk olabilir inşallah hayirlisi olur yada yarin sabah idrarinla yap canim hadi senden haber bekliyorumKizlar benim de adetime 1 gun var az önce testyaptim. Birakin çift çizgiyi tek çizgi bile ćikmadi :))) yani o çoook silik ikinci çizgi var ya o bende 1. Çizgi seklinde oldu hatta cizgi bile degil pembe bir daginiklik seklindeydi.
Hamile olsam muhakkak çikmali miydi kizlar yoksa adetten hemen once negatif ama adeti gecince pozitif cikanlar var midirr?
Insallah canim yarin da olmazsam pazar gunu yaparim herhalde. Allahim sen yardim et bize hepimize. Sana bana tüm isteyenlere insallah canim......Canim adetin 1-2 gün geçsin sabah idrariyla tekrarla testi çünkü test bozuk olabilir inşallah hayirlisi olur yada yarin sabah idrarinla yap canim hadi senden haber bekliyorum
Kizlar benim de adetime 1 gun var az önce testyaptim. Birakin çift çizgiyi tek çizgi bile ćikmadi :))) yani o çoook silik ikinci çizgi var ya o bende 1. Çizgi seklinde oldu hatta cizgi bile degil pembe bir daginiklik seklindeydi.
Hamile olsam muhakkak çikmali miydi kizlar yoksa adetten hemen once negatif ama adeti gecince pozitif cikanlar var midirr?
Yok kizlar 1 gun bile gecikmedi bu sabah adet oldumTatlim foto yuklesene bakalim
Tatli
hayırlısı olsun tatlımm. ben istanbuldayım. 2 defa aşılama yaptırdım ama negatif oldu. siz ne kadardır deniyorsunuz probleminiz nedir?Yok kizlar 1 gun bile gecikmedi bu sabah adet oldum(
Artik bekleyemiyorum su aşilama tüp bebek falan surecine giricem galiba ama neye nerden baslicam nasil yapicam bilmiyorum.
aranizda izmir de yasayan var mi bu işler hakkinda bilgisi olan?
Hayırlısı olsun canim üzme kendini ne kadar oldu problem ne canimYok kizlar 1 gun bile gecikmedi bu sabah adet oldum(
Artik bekleyemiyorum su aşilama tüp bebek falan surecine giricem galiba ama neye nerden baslicam nasil yapicam bilmiyorum.
aranizda izmir de yasayan var mi bu işler hakkinda bilgisi olan?
hayırlısı olsun tatlımm. ben istanbuldayım. 2 defa aşılama yaptırdım ama negatif oldu. siz ne kadardır deniyorsunuz probleminiz nedir?
Çok sagol canim. Anlattim uzun uzun hikayeyi :) artik hayirlisi olsun demek en dogrusu. HaklisinHayırlısı olsun canim üzme kendini ne kadar oldu problem ne canim
Canim oncelikle stresten uzak dur yapilmasi gerenleri cok guzel yapmissin asilama hakkinda hic bir bilgim yok ama bu konuda istanbul zeynep kamilin cok iyi olduğunu duydum ve kesinlikle oyle olduguna inaniyorum çünkü ozelde ayda 5 kere yapiliyorsa orda gunde 5 tane yapiliyor ve artik isin profu olmuslar eger dusunuyorsan ozelde yaptirma derim canim tabi bu benim fikrimÇok sagol canim. Anlattim uzun uzun hikayeyi :) artik hayirlisi olsun demek en dogrusu. Haklisin
Sagol canim ama ben izmirdeyim ve burda unv hastanesine gitmeyi denicem bakalim...Canim oncelikle stresten uzak dur yapilmasi gerenleri cok guzel yapmissin asilama hakkinda hic bir bilgim yok ama bu konuda istanbul zeynep kamilin cok iyi olduğunu duydum ve kesinlikle oyle olduguna inaniyorum çünkü ozelde ayda 5 kere yapiliyorsa orda gunde 5 tane yapiliyor ve artik isin profu olmuslar eger dusunuyorsan ozelde yaptirma derim canim tabi bu benim fikrim
canım öncelikle sakin olmalısın. her zaman dediğimiz stresten uzak durmalıyız. her ne kadar beceremesekteSagolun kizlar ya su son 2 aydir adet oldugum ilk gun bi üzüntü oluyor. Bu 12.ayimizdi kizlar korunmayi birakali ilk 4 ay adet duzensizligi oldu niye bilemedik hep gecikti daha onceleri hic olmazdi. O donemde de kontrollere gittim hicbir sorun yoktu kist yok hic bisi.esim de gorundü onun da sperm sayisi normal cikti. En son ocak ayinda baska doktora gittim prolaktinim yuksek cikti ilac verdi 20 gunde normale dondu. Süreci hizlandirmak adina doktor klomen verdi yaş 32 bir de . Yumurtlamam oluyordu zaten catliyordu da. Sdc. Rahim filmi vardi yaptirmadigim onu da subatta cekildim. Tüpler acik cikti cok sukur yalniz sol tüpte biraz sivi birikimi goruldu. Nette bunun problem olabilcegini okumustum ama hem benim doktorum hem de filmi ceken doktor bunun sorun olmayacak kadar az oldugunu onemli olan tuplerin acik oldugunu soyledi.
benim doktorum hazirana kadar deneyin olmazsa gorüsürüz dedi. Yani durum bu kizlar. Allah in isi kesinlikle tabi hayirli ve saglikli gelsin de bebislerimiz fakat insan bazen caresiz kaliyor.
kimyager canim asilama icin nasil bir prosedur izleniyor? Benim muayene oldugum doktor sgk anladmali bir ozel hastanede. Ama ben unv. Hastanesine gorunmek istiyorum artik. Bu durumda süreci baştan mi alirlar acaba???
Ya doktora soyledim ben subatta gittigimde hizlandiralim bisiler yapalim diye. Hayir gerek yok dedi ama ben baska bi doktora gorunmeye caliscam bakalim.canım öncelikle sakin olmalısın. her zaman dediğimiz stresten uzak durmalıyız. her ne kadar beceremesekteama Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak. bende 29 yaşındayım. biz 19 aydır deniyoruz. bizde de bi problem yok. sadece bende hafif derece pco var ama yumurtlamamda ve adet düzenimde bi problem yok. canım aşılamayı bence düşünme. çünkü aşılamada tutma oranı çok düşük. tabi tutanlar da var ama bence zaman kaybı. şimdiki bilgim olsaydı bende yaptırmazdım. hele ki eşinde hız ve morfoloji sorunu yoksa bence yaptırma. ama yumurta takibi yaptırabilirsin. onuda klomenle değil gonal f veya menagon iğne ile yaptır. yumurtalar hem daha çok hemde daha kaliteli oluyor. tabi ki bu benim fikrim. sen yinede bir doktorunla konuş. canım yumurta takibi ve preseed ile bence 2-3 ay daha deneyin. eğer yine olmazsa hemen sonuca ulaşmak istersen direk tüp bebeğe geç. dediğim gibi spermlerde sıkıntı yoksa aşılamanın hiç anlamı yok.
Canim,kimyagere katılıyorum tabiiki doktorunun ne diyeceği de önemli.Ama jel ve yumurta takibiyle bir kac ay daha dene,inşallah olur,eğer olmazsa da tüp yaptir.Asilama da sansin dusuk olduğunu cok duydum ben de.Yalniz yumurta sayısını arttırmak icin alınan o ilaçları hic bilmiyorum,burda duydum adını ama onlar ne kadar iyi bilmiyorum sonuçta yumurta rezervinden yiyorsun,bu da menepoz tarihini one alır mı acabaYa doktora soyledim ben subatta gittigimde hizlandiralim bisiler yapalim diye. Hayir gerek yok dedi ama ben baska bi doktora gorunmeye caliscam bakalim.
Sedebu tatlim cok sagol :) haklisin asilama bosa zaman kaybi gibi ama onda da spermleri yikadiklari icin spermle beraber olan diger sivilara kadinin alerjisi oldugundan embriyo olusmuyorsa onu engelliyormus diye duymustum. Doktor degiliz iste onu bunu dusunuyoruz gerci doktor bile tam ne diceni bilmiyor. Az once bekarliktan ev arkadasim bendeydi o da doktor diyo ki bu konularda doktorlar o kadar olmazin oldugunu goruyolar ki net bisi diyemiyolar... incir küru evet denemeyi dusundum ama o nu da prolaktinu yuksek olana onermiyolar :) iki ucu şeyli ßey yani:)Canim,kimyagere katılıyorum tabiiki doktorunun ne diyeceği de önemli.Ama jel ve yumurta takibiyle bir kac ay daha dene,inşallah olur,eğer olmazsa da tüp yaptir.Asilama da sansin dusuk olduğunu cok duydum ben de.Yalniz yumurta sayısını arttırmak icin alınan o ilaçları hic bilmiyorum,burda duydum adını ama onlar ne kadar iyi bilmiyorum sonuçta yumurta rezervinden yiyorsun,bu da menepoz tarihini one alır mı acaba
Eğer ise yarayacağını düşündüğün bir seyler bulur onlarla oyalanırsan daha az sıkıntı yaparsın.Ben ovulasyonu beklerken incir kürünü yapmıştım düzenli olarak,ilac alir gibi kuru erik,kuru kayisi,ceviz badem gibi seyler yedim :) preseed almıştı esim bi de o ay ve heyecanla kullanacağım gunu beklemiştim,İNANMIŞTIM.
İnşallah gelecek saglikla bebislerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?