Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar daha once silik testi paylastim 2.denemem di presedle malesf regl oldum bu ayda olmadi bakalim 3.cu de ne olacak hayirlisi Allah im cok aratmasin cok uzuldum
Canim nasil kanaman normal adet gibimi testini hatirliyorum vardi hafif cizgi ama bazen olabiliyor sıkma canını gene sabirla bekliycez canim benimde bu ay3. Denemem olacak hakkimizda hayırlısı

Canim nasil kanaman normal adet gibimi testini hatirliyorum vardi hafif cizgi ama bazen olabiliyor sıkma canını gene sabirla bekliycez canim benimde bu ay3. Denemem olacak hakkimizda hayırlısı
Cnm kanamam cok ve agrili ben genede doktoruma yarin gidicm

Evet zor bi surec cnm hemen nasil hamile kaliyolar bunu halen anlamiyorummm is arkadasim aralik hamile kalmam lazim yaz tatilini birlestirip bi dönemi kapatmam lazim dedi kiz ben 3 yas buyuk kilolu bi baktim ocakda hamile ben anlamadim bu isi bu ayak dikmek falan artik yiprandim benden daha uzun sabredenler var masallh onlara

Kesinlikle katılıyorum bazıları ceket asmayla hamile kalıyor ve nasil korunsak diye düşünüyorlar biz nasil yapsakta hamile kalsak diye ömrümüzu curutuyoruz ama Rabbimin izniyle bizimde olacak bebislerimiz burdan mutlulugumuzu paylasicaz inşallah dr gorunmekle iyi edersin ama bekle 3. Günü git kanamann hem hormonlara baktirmis olursun canim hakkinda hayirlisi olur inşallah gelismelerden haberdar et

tatlım preseed ile 2. ayında mı hamile olmuş olacaksın? jeli nasıl kullandın? belirtilerin nelerdi? ne zamandır istiyordunuz? bi problem var mıydı???

ayyy çok soru sordum sanırım kusura bakma
Yanlis alarm yine regl oldum.testlerede guvenmeyin offff

Kizlar nasılsınız durumlar nasil adetimin 5. Gunundeyim 41 Meryem suresine devam ediyorum bugün eczaneden ilac alirken keçi boynuzu pekmezine rastladim onuda aldim geldim çok etkili bu ay dört elden sarilcam Rabbim yüzümüzü kara cikartmasin insallah hepimiz bu ay hamis kalalim inşallah sizde durumlar nasil neler yapiyorsunuz

günaydınnn kızlarrr
benimde bugün adetimin 5. günü. bugün biter herhalde. bende geçen sene okumuştum ama bu ay yine başlayacağım kısmet olursa. Rabbim kabul etsin vesile kılsın inşaallahhh bende bu ay yine jel sipariş verdim. 3. ayım olacak.

Herkese merhaba,

27 yaşında PKO'luyum. 1,5 yıllık evliyim ve hiç korunmamamıza rağmen henüz bebek sahibi olamadık. Bir süre önce internette pko araştırması yaparken şans eseri bu sayfaya denk geldim. Tüm sayfaları kitap okurmuşçasına okuyup Preseed'i denemeye karar verdim ve yurtdışından getirtip çalışmalara başladım. :) Beklenmeyen tarihim: 30 Nisan. Umarım en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

Beklenmeyen adet günüm beklenmedik bi şekilde bir gün önceden geldi sabah ağrılı bi şekilde uyandım adet başlamış yine olmadı yine olmadı 12. ayımızda hüsranla bitti

inşaallaahhh canımm. gelişmelerden haberdar et mutlaka bizi de.

Selam arkadaşlar,

Hepimize belki uğur getirir düşüncesiyle 2015 yılı için bir liste hazırladım. Bu süre zarfında "hamileyimmmm" yazan arkadaşları hamile listesine, Nisan ayı içerisinde deneyeceğini söyleyenleri de aday listesine ekledim. BAT'larınızı bilmediğim için onları henüz yazamadım. BAT'larınızı da yazarsanız bizde geçmiş yıllarda olduğu gibi güzel bir liste tutabiliriz. :)

2015 Preseed Hamişleri:

1- kelebekh
2- only_time
3- zehsel
4- pelined687
5 - merice35

6 - elizii
7- saqelenge
8- sedebu

9- funda16

2015 Anne Adaylarımız:

1- demir6133
2- kimyager1508
3 - Amelie p
4 - sukret
5- rima85
6- sirine82
7- emkub
8- aXhi BAT: 30 Nisan

Gelsin bebişler, dolsun göbişler :)

Yanlis alarm yine regl oldum.testlerede guvenmeyin offff
Şirine sen kimyasal gebelik yasamış olabilirsin.Seninkinde bariz ikinci çizgi kirmiziydi,ve o iyi bir test biliyorum onu.Benimde denemelere başladığım ilk ay kimyasal olmuştu.Eger öyleyse bu,hamile kalabildiğini gösterir ki inşallah önümüzdeki ay/aylarda senin de iyi haberini alırız.

Ayy canimm ya ne guzel bir liste yapmissin,adımı gorunce duygulandim.Sen de benim gibi topigi başdan okumuş,hatmesmissin :) o zamanlar kızlar hep böyle listeler yapıyormuş,motivasyon icin.Ellerine saglık,Rabbim hepimizin once göbüslerini sonra kucaklarını saglikla,hayirlisiyla bebisleriyle doldursun insallahhhh

Beklenmeyen adet günüm beklenmedik bi şekilde bir gün önceden geldi sabah ağrılı bi şekilde uyandım adet başlamış yine olmadı yine olmadı 12. ayımızda hüsranla bitti
Üzülme canım olacak inşallah bi gün hepimiz burdan hamileyiz diye sevincimizi paylascaz buna yürekten inan jele baslayali ne kadar oldu

Canim çok güzel bir tablo bakıp umut olur bizede birde kacinci dendme olduguda yaziyordu eski topiklerde eger ekleyebilirsen oda guzel olur canim ellerin dert gormesin BAT:10 MAYIS preseedle 3. Denemem olacak bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…