Rimacim esin yeni ameliyat oldu,biraz zaman ver,olacak inşallah.Uzulme lütfen motive edici seyler bul,yap,uğraş.Biz o kolay hamiş kalanlardan olamadik,n'apalim geç olsun güç olmasınBeklenmeyen adet günüm beklenmedik bi şekilde bir gün önceden geldi sabah ağrılı bi şekilde uyandım adet başlamış yine olmadı yine olmadı 12. ayımızda hüsranla bitti
Ayy canimm ya ne guzel bir liste yapmissin,adımı gorunce duygulandim.Sen de benim gibi topigi başdan okumuş,hatmesmissin :) o zamanlar kızlar hep böyle listeler yapıyormuş,motivasyon icin.Ellerine saglık,Rabbim hepimizin once göbüslerini sonra kucaklarını saglikla,hayirlisiyla bebisleriyle doldursun insallahhhh
Canim çok güzel bir tablo bakıp umut olur bizede birde kacinci dendme olduguda yaziyordu eski topiklerde eger ekleyebilirsen oda guzel olur canim ellerin dert gormesin BAT:10 MAYIS preseedle 3. Denemem olacak bu ay
tatlım ellerine, gözlerine sağlık, süper olmuş vallahi2015 Preseed Hamişleri:
1- kelebekh
2- only_time
3- zehsel
4- pelined687
5 - merice35
6 - elizii
7- saqelenge
8- sedebu
9- funda16
2015 Anne Adaylarımız:
1- demir6133
2- kimyager1508
3 - Amelie p
4 - sukretBAT: 10 Mayıs (3. ay)
5- rima85
6- sirine82
7- emkub
8- aXhiBAT: 30 Nisan (1. ay)
Gelsin bebişler, dolsun göbişler :)
tatlım ellerine, gözlerine sağlık, süper olmuş vallahi
benim bat 10 Mayıs ve 3. denemem olacak inşallahh. bir önceki listende deneme sayısı yazmıyordu bu listeye eklemişsin bende onu söyleyecektim sana.
tatlım biz seninle aynı gidiyoruz, sat tarihi, bat tarihi, deneme sayısı hep aynıCanim çok güzel bir tablo bakıp umut olur bizede birde kacinci dendme olduguda yaziyordu eski topiklerde eger ekleyebilirsen oda guzel olur canim ellerin dert gormesin BAT:10 MAYIS preseedle 3. Denemem olacak bu ay
tatlım biz seninle aynı gidiyoruz, sat tarihi, bat tarihi, deneme sayısı hep aynı
ayyyy inşaallaahhhh canım yaaaa heyecanlandım şimdiİnşallah aynı andada böyle mutlu haberi veririz hamileyizz diye benimde hemen dikkatimi çekti deneme surelerimiz bile ayni haydi inşallah olacak olacak busefer olacak
cok güzel bi tablo anne adaylari listesinde bende olaydim eydiUOTE="aXhi, post: 40473958, member: 167742"]Selam arkadaşlar,
Hepimize belki uğur getirir düşüncesiyle 2015 yılı için bir liste hazırladım. Bu süre zarfında "hamileyimmmm" yazan arkadaşları hamile listesine, Nisan ayı içerisinde deneyeceğini söyleyenleri de aday listesine ekledim. BAT'larınızı bilmediğim için onları henüz yazamadım. BAT'larınızı da yazarsanız bizde geçmiş yıllarda olduğu gibi güzel bir liste tutabiliriz. :)
2015 Preseed Hamişleri:
1- kelebekh
2- only_time
3- zehsel
4- pelined687
5 - merice35
6 - elizii
7- saqelenge
8- sedebu
9- funda16
2015 Anne Adaylarımız:
1- demir6133
2- kimyager1508
3 - Amelie p
4 - sukret
5- rima85
6- sirine82
7- emkub
8- aXhiBAT: 30 Nisan
Beni de ekler misiniz?2015 Preseed Hamişleri:
1- kelebekh
2- only_time
3- zehsel
4- pelined687
5 - merice35
6 - elizii
7- saqelenge
8- sedebu
9- funda16
2015 Anne Adaylarımız:
1- demir6133
2- kimyager1508
3 - Amelie p
5- rima85
6- sirine82
7- emkub
Aynen :) ilk kullmisimdi bu ay ve grip oldum. Yanlis yerden etki etti :)))Arkadaşlar ben de preseed aldim bir defa kullandım. Grip oldum ama ya
Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık2015 Preseed Hamişleri:
1- kelebekh
2- only_time
3- zehsel
4- pelined687
5 - merice35
6 - elizii
7- saqelenge
8- sedebu
9- funda16
2015 Anne Adaylarımız:
1- demir6133
2- kimyager1508BAT: 10 Mayıs (3.ay)
3 - Amelie p
5- rima85
6- sirine82
7- emkub
9- sendenbebegimolsunesraBAT: 17 Nisan
Cnm harika olmus ikinci olmadi ama 3.devam 6 ya kadar yolu var
Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık
benim beklenmeyen adet tarihim 11 mayıs 3. ayım olacak inş bende üst listeye geçerim ♡
Merhaba , ben 2-3 a önce 1-2 kez denedim hamile kalmadım . Şubat ayında da sanırım 1-2 kez denedim , hamile kaldım .. Nasip bu zamanmış sanırım :) doğru uygulamaya dikkat edin , hiç bir zararı yok zaten ..
Beni de ekler misiniz?
Arkadaşlar ben de preseed aldim bir defa kullandım. Grip oldum ama ya
Aynen :) ilk kullmisimdi bu ay ve grip oldum. Yanlis yerden etki etti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?