Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beklenmeyen adet günüm beklenmedik bi şekilde bir gün önceden geldi sabah ağrılı bi şekilde uyandım adet başlamış yine olmadı yine olmadı 12. ayımızda hüsranla bitti
Rimacim esin yeni ameliyat oldu,biraz zaman ver,olacak inşallah.Uzulme lütfen motive edici seyler bul,yap,uğraş.Biz o kolay hamiş kalanlardan olamadik,n'apalim geç olsun güç olmasın

Öncelikle kocamannnn bir AMİNNNNNN demek istiyorum. Aynen öyle canım. Böyle takip etmek daha bir motive ediyor insanı. Bu arada tebrik ederim seni. Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebişini. Darısı başımıza inşallah Yaklaşık 10 gündür okuya okuya bir hal oldum. İşler yoğun olduğundan en yakın tarihi yapabildim ama fırsatım olursa en baştan yazmayı planlıyorum.

Canim çok güzel bir tablo bakıp umut olur bizede birde kacinci dendme olduguda yaziyordu eski topiklerde eger ekleyebilirsen oda guzel olur canim ellerin dert gormesin BAT:10 MAYIS preseedle 3. Denemem olacak bu ay

İnşallah canım. kaçıncı denemeler olduğunu bilmediğimden sizden gelen bilgiler doğrultusunda ekleyeyim dedim. Güncellemeleri hemen ekliyorum. İnşallah hepimize uğurlu gelir listemiz de en kısa süre içerisinde bir üst sıraya geçip başkalarına umut oluruz.

2015 Preseed Hamişleri:

1- kelebekh
2- only_time
3- zehsel
4- pelined687
5 - merice35

6 - elizii
7- saqelenge
8- sedebu

9- funda16

2015 Anne Adaylarımız:

1- demir6133
2- kimyager1508
3 - Amelie p
4 - sukret BAT: 10 Mayıs (3. ay)
5- rima85
6- sirine82
7- emkub
8- aXhi BAT: 30 Nisan (1. ay)

Gelsin bebişler, dolsun göbişler :)

tatlım ellerine, gözlerine sağlık, süper olmuş vallahi

benim bat 10 Mayıs ve 3. denemem olacak inşallahh. bir önceki listende deneme sayısı yazmıyordu bu listeye eklemişsin bende onu söyleyecektim sana.

tatlım ellerine, gözlerine sağlık, süper olmuş vallahi

benim bat 10 Mayıs ve 3. denemem olacak inşallahh. bir önceki listende deneme sayısı yazmıyordu bu listeye eklemişsin bende onu söyleyecektim sana.

Evet canım bilmediğim için yazmamıştım ama şimdi siz söyledikçe ekliyorum :) Beğendiğinize sevindim İnşallah bu son denemen olur bebişin seni daha fazla bekletmez. Ekliyorum hemen listeye...

2015 Preseed Hamişleri:

1- kelebekh
2- only_time
3- zehsel
4- pelined687
5 - merice35

6 - elizii
7- saqelenge
8- sedebu

9- funda16

2015 Anne Adaylarımız:

1- demir6133
2- kimyager1508 BAT: 10 Mayıs (3.ay)
3 - Amelie p
5- rima85
6- sirine82
7- emkub

Canim çok güzel bir tablo bakıp umut olur bizede birde kacinci dendme olduguda yaziyordu eski topiklerde eger ekleyebilirsen oda guzel olur canim ellerin dert gormesin BAT:10 MAYIS preseedle 3. Denemem olacak bu ay
tatlım biz seninle aynı gidiyoruz, sat tarihi, bat tarihi, deneme sayısı hep aynı

İnşallah aynı andada böyle mutlu haberi veririz hamileyizz diye benimde hemen dikkatimi çekti deneme surelerimiz bile ayni haydi inşallah olacak olacak busefer olacak
ayyyy inşaallaahhhh canım yaaaa heyecanlandım şimdi

UOTE="aXhi, post: 40473958, member: 167742"]Selam arkadaşlar,

Hepimize belki uğur getirir düşüncesiyle 2015 yılı için bir liste hazırladım. Bu süre zarfında "hamileyimmmm" yazan arkadaşları hamile listesine, Nisan ayı içerisinde deneyeceğini söyleyenleri de aday listesine ekledim. BAT'larınızı bilmediğim için onları henüz yazamadım. BAT'larınızı da yazarsanız bizde geçmiş yıllarda olduğu gibi güzel bir liste tutabiliriz. :)

2015 Preseed Hamişleri:

1- kelebekh
2- only_time
3- zehsel
4- pelined687
5 - merice35

6 - elizii
7- saqelenge
8- sedebu

9- funda16

2015 Anne Adaylarımız:

1- demir6133
2- kimyager1508
3 - Amelie p
4 - sukret
5- rima85
6- sirine82
7- emkub
8- aXhi BAT: 30 Nisan

[/QUOTE]
cok güzel bi tablo anne adaylari listesinde bende olaydim eydi benimde beklenmeyem adet tarihim 17 nisan inşallah olmam :)

cok güzel bi tablo anne adaylari listesinde bende olaydim eydi benimde beklenmeyem adet tarihim 17 nisan inşallah olmam :)[/QUOTE]

Asma suratını canım hemen ekleriz :) Kaçıncı denemen? İnşallah 17 Nisan'da bir üst listeye ekleriz seni :)

2015 Preseed Hamişleri:

1- kelebekh
2- only_time
3- zehsel
4- pelined687
5 - merice35

6 - elizii
7- saqelenge
8- sedebu

9- funda16

2015 Anne Adaylarımız:

1- demir6133
2- kimyager1508 BAT: 10 Mayıs (3.ay)
3 - Amelie p
5- rima85
6- sirine82
7- emkub
9- sendenbebegimolsunesra BAT: 17 Nisan

Merhaba , ben 2-3 a önce 1-2 kez denedim hamile kalmadım . Şubat ayında da sanırım 1-2 kez denedim , hamile kaldım .. Nasip bu zamanmış sanırım :) doğru uygulamaya dikkat edin , hiç bir zararı yok zaten ..

Beni de ekler misiniz?

Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık
benim beklenmeyen adet tarihim 11 mayıs 3. ayım olacak inş bende üst listeye geçerim ♡

Cnm harika olmus ikinci olmadi ama 3.devam 6 ya kadar yolu var

Canım kolay takip edebilmemiz için beklenmeyen adet tarihini de yazabilir misin?

Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık
benim beklenmeyen adet tarihim 11 mayıs 3. ayım olacak inş bende üst listeye geçerim ♡

Canım hemen listeye ekliyorum. İnşallah bu ay bebişine kavuşursun.

Merhaba , ben 2-3 a önce 1-2 kez denedim hamile kalmadım . Şubat ayında da sanırım 1-2 kez denedim , hamile kaldım .. Nasip bu zamanmış sanırım :) doğru uygulamaya dikkat edin , hiç bir zararı yok zaten ..

HAyırlı olsun canımmmm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Listeye ekliyorum hemen seni de

Beni de ekler misiniz?

Tabii ki ekleriz. Beklenmeyen tarihini yazabilir misin?

2015 Preseed Hamişleri:

1- kelebekh
2- only_time
3- zehsel
4- pelined687
5 - merice35

6 - elizii
7- saqelenge
8- sedebu

9- funda16
10- Gnr84 (2. deneme)

2015 Anne Adaylarımız:

1- sendenbebegimolsunesra BAT: 17 Nisan
2- aXhi BAT: 30 Nisan (1. ay)
3- kimyager1508 BAT: 10 Mayıs (3.ay)
5- rima85 BAT: 11 MAyıs (3. ay)

6-
demir6133
7 - Amelie p
8- sirine82
9- emkub
10- mini87

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…