Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benide eklermisin canım. bu ay beklenmeyen adet tarihim 22 nisan. preseedd jeli 2.kullanışım.bakalım tutacakmı

benide eklermisin canım. bu ay beklenmeyen adet tarihim 22 nisan. preseedd jeli 2.kullanışım.bakalım tutacakmı

Merhaba Canım,

Tabii ki. Umarım bebişin bu denemende yapışır yakana bırakmaz hiç seni :)

2015 Preseed Hamişleri:

1- kelebekh
2- only_time
3- zehsel
4- pelined687
5 - merice35

6 - elizii
7- saqelenge
8- sedebu

9- funda16
10- Gnr84 (2. deneme)

2015 Anne Adaylarımız:

1- sendenbebegimolsunesra BAT: 17 Nisan
2- mina33 BAT: 22 Nisan (2. ay)

3- aXhi BAT: 30 Nisan (1. ay)
4- kimyager1508 BAT: 10 Mayıs (3.ay)
5 - sukret BAT: 10 Mayıs (3. ay)
6- rima85 BAT: 11 MAyıs (3. ay)

7-
demir6133
8 - Amelie p
9- sirine82
10- emkub
11- mini87

Gelsin bebişler, dolsun göbişler :)

Beni de listenize ekleyebilir misiniz, teşekkürler ...

Beklenmeyen bat; 25 Nisan
1. Ay

Rabbim hepimize anne olabilmeyi nasib eylesin inşaallah ...

28 nisan canim.

Geçmiş olsun canlar. Eğer henüz regl olmadıysanız ilaç kullanmadan bekleyin bence. Bakarsınız tutmuştur :)
Çalışmalara yeni başlamıştık ki grip oldum canım. Yine de ilaç kullanmayayım mı?

Beni de listenize ekleyebilir misiniz, teşekkürler ...

Beklenmeyen bat; 25 Nisan
1. Ay

Rabbim hepimize anne olabilmeyi nasib eylesin inşaallah ...

Aminnnnnnn Tabii ki eklerim. Aramıza hoşgeldin canım.

Çalışmalara yeni başlamıştık ki grip oldum canım. Yine de ilaç kullanmayayım mı?

Bence regl tarihin gelsin ve sen hamile olmadığına emin ol öyle başla. O zamana kadar ıhlamur ve meyvelerden vitamin alarak iyileşmeye çalış. Eğer o çalıştığın günlerde tuttuysa sonra ilaç kullandın diye çok üzülürsün. Adaçayından da uzak dur :)

Listemiz baya genişliyor. İnşallah bu ay alt listedeki herkes bir üst listeye geçer

2015 Preseed Hamişleri:

1- kelebekh
2- only_time
3- zehsel
4- pelined687
5 - merice35

6 - elizii
7- saqelenge
8- sedebu

9- funda16
10- Gnr84 (2. deneme)

2015 Anne Adaylarımız:

3- mibudi BAT: 25 Nisan (1. ay)
4- mini87 BAT: 28 Nisan (1. ay)
5- aXhi BAT: 30 Nisan (1. ay)
5- kimyager1508 BAT: 10 Mayıs (3.ay)
6 - sukret BAT: 10 Mayıs (3. ay)
7- rima85 BAT: 11 Mayıs (3. ay)

8-
demir6133
9 - Amelie p (1. ay)
10- sirine82
11- emkub

Benim de beklenmeyen adetim 12 mayis.
Preseed i 2. Kullanisim olucak insallah.

kizlar bir de bisi sorucam incir kurü için inciri haşlamasak da yesek olur di mi sizce de sonucta oyle de incir boylede. Ne dersiniz?

Benim de beklenmeyen adetim 12 mayis.
Preseed i 2. Kullanisim olucak insallah.

kizlar bir de bisi sorucam incir kurü için inciri haşlamasak da yesek olur di mi sizce de sonucta oyle de incir boylede. Ne dersiniz?
Canim kürü daha etkili diye biliyorum bende sogan kurune basliycam ardindan incir kürü yapiliyormus galiba öyle okudum sende öyle yap istersen canım inşallah bu ay olacak hepimiz bi üst listeye gecicez

2015 Preseed Hamişleri:

1- kelebekh
2- only_time
3- zehsel
4- pelined687
5 - merice35

6 - elizii
7- saqelenge
8- sedebu

9- funda16
10- Gnr84 (2. deneme)

2015 Anne Adaylarımız:

3- mibudi BAT: 25 Nisan (1. ay)
4- mini87 BAT: 28 Nisan (1. ay)
5- aXhi BAT: 30 Nisan (1. ay)
5- kimyager1508 BAT: 10 Mayıs (3.ay)
6 - sukret BAT: 10 Mayıs (3. ay)
7- rima85 BAT: 11 Mayıs (3. ay)

8- Amelie p BAT: 12 Mayıs (2. ay)

9 - demir6133
10- sirine82
11- emkub

Kesinlikle üzülmeyin ... Ben 1,5 sene denedim bebeği..1 kez tüp bebek denedim ekim ayıydı, döllenme olmadı , ozaman üzülmüştüm.. . Sonra hiç bir tedavi görmeden yumurtlama tarihlerimi telefonumdan ciddi şekilde takip ederek o tarihlerde birlikteliğe özen gözterdim .. Şubat ayında da , hadi bir daha deneyeyim şu preseedi dedim ..sanırım 1 veya 2 sefer denedim.. Sonra reglim 4 gün gecikti , ben bu sürede iki kez predictorle baktım negatifti.. Söktürücü ilaç kullanmadan son bi kan testiyle de onaylayayım dedim , pozitif çıktı ... Lütfen kimse umutsuzluğa düşmesin... ben nezaman işin peşini bıraktım , iyice kafaya takmamaya başladım bu zaman nasip oldu .. Herşeyin hayırlısına inandım.. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah... Herkese sevgiler..@axhi

Canim kürü daha etkili diye biliyorum bende sogan kurune basliycam ardindan incir kürü yapiliyormus galiba öyle okudum sende öyle yap istersen canım inşallah bu ay olacak hepimiz bi üst listeye gecicez

Insallah canim bakalim bu ay hayirlisi.... yalniz çok guldum yaa "bir üst liste" :) :)
bir üst level' a atlamak gibi :) super mario vardi eskiden oyun onun gibi :)
hepimiz icın hayirlisi olsun bizler hamile olalim ve hayirli saglikli bebeler doguralim. Hamile arkadaslar da coook rahat bir hamilelik gecirsinler ve bebiskerini saglikla alsinlar kucaklarina innnnnnşallaaah :)

sedebucum haklisin heba olur bir dolu incir ama ben onu bi sonraki aya erteledim bal corekotu tarcin yicem.

Hahhah evet sonunda da minnaklarimizi opucez inşallah mario gibi bal tarcin corekotu nu bende yapicam bakalim siraya koymaya calisiyorum yapacaklarimi

Çok teşekkür ederim aXhi bir üst listede de tez zamanda yerimizi alırız inşaallah liste fikrini tekrardan hayata geçirmiş olmana çok sevindim onun için de ayrıca teşekkürler ...

Gnr84 Rabbim sağlıklı bir gebelik süreci geçirmenizi ve evladınızı sağlıkla kucağınıza almanızı nasib eylesin inşaallah bizlere de dua istirham ederiz ...

Aminn, çok teşekkür ederim .... Tüm kalbimle dualarım sizlerle , bana hep ''Üzülme Allah en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde '' verecek derlerdi.. Allah isteyen herkese çok sağlıklı çok hayırlı şekilde bebeklerini kucaklamayı nasip etsin... mibudi

Slm kızlar bende dün doktora gittim hormon testi yaptır dedi kan verdim ptesi alcam sonucu tekrar konuşuruz dedi doktor daha önce kontrolden geçmiştim ama bu daha genel bir kontrol olacak sanırım bundan başka neler yapılacak başka testlerde olacak mı kızlar bilen var mı hsg filmi ister mi doktor

Canim Allah razi olsun ne guzel dua etmissin. Amin insallah bizler saglikli hayurli evlatlara hamile kalir oyle dogururuz. Sana da çoook kolay bi hamilelik nasip etsin Allah saglikla mutlulukla kucakla bebegini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…