benide eklermisin canım. bu ay beklenmeyen adet tarihim 22 nisan. preseedd jeli 2.kullanışım.bakalım tutacakmı
2015 Preseed Hamişleri:
1- kelebekh
2- only_time
3- zehsel
4- pelined687
5 - merice35
6 - elizii
7- saqelenge
8- sedebu
9- funda16
10- Gnr84(2. deneme)
2015 Anne Adaylarımız:
1- sendenbebegimolsunesraBAT: 17 Nisan
2- aXhiBAT: 30 Nisan (1. ay)
3- kimyager1508BAT: 10 Mayıs (3.ay)
4 - sukretBAT: 10 Mayıs (3. ay)
5- rima85BAT: 11 MAyıs (3. ay)
6- demir6133
7 - Amelie p
8- sirine82
9- emkub
10- mini87
Gelsin bebişler, dolsun göbişler :)
28 nisan canim.Canım kolay takip edebilmemiz için beklenmeyen adet tarihini de yazabilir misin?
Canım hemen listeye ekliyorum. İnşallah bu ay bebişine kavuşursun.
HAyırlı olsun canımmmm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Listeye ekliyorum hemen seni de
Tabii ki ekleriz. Beklenmeyen tarihini yazabilir misin?
Çalışmalara yeni başlamıştık ki grip oldum canım. Yine de ilaç kullanmayayım mı?Geçmiş olsun canlar. Eğer henüz regl olmadıysanız ilaç kullanmadan bekleyin bence. Bakarsınız tutmuştur :)
Geçmiş olsun canım ya.Aynen :) ilk kullmisimdi bu ay ve grip oldum. Yanlis yerden etki etti :)))
Beni de listenize ekleyebilir misiniz, teşekkürler...
Beklenmeyen bat; 25 Nisan
1. Ay
Rabbim hepimize anne olabilmeyi nasib eylesin inşaallah...
Çalışmalara yeni başlamıştık ki grip oldum canım. Yine de ilaç kullanmayayım mı?
Canim kürü daha etkili diye biliyorum bende sogan kurune basliycam ardindan incir kürü yapiliyormus galiba öyle okudum sende öyle yap istersen canım inşallah bu ay olacak hepimiz bi üst listeye gecicezBenim de beklenmeyen adetim 12 mayis.
Preseed i 2. Kullanisim olucak insallah.
kizlar bir de bisi sorucam incir kurü için inciri haşlamasak da yesek olur di mi sizce de sonucta oyle de incir boylede. Ne dersiniz?
Benim de beklenmeyen adetim 12 mayis.
Preseed i 2. Kullanisim olucak insallah.
kizlar bir de bisi sorucam incir kurü için inciri haşlamasak da yesek olur di mi sizce de sonucta oyle de incir boylede. Ne dersiniz?[/QUOTE
Ameli incir kürü ben de yapmıştım biliyorsun,bir sürü incir heba oluyor,suyunu içeceğim diye ben de düşünmüştüm,ama Saracoğlu'nun tarifinden şaşmadim yine de,vardır bir bildigi diye.İstiyorsan kürün yani sıra incir yiyebilirsin,ama tarife uy derim.Yalniz bazı yerde 16 tane inciri hasıla diyor,ben 8 tane haslamistim
Ne demek? Bize umut oldunuz. İnşallah bizde en kısa zamanda bir üst listeye geçeriz sizin gibi :)aXhi Çok teşekkür ederim :) sevgiler
Canim kürü daha etkili diye biliyorum bende sogan kurune basliycam ardindan incir kürü yapiliyormus galiba öyle okudum sende öyle yap istersen canım inşallah bu ay olacak hepimiz bi üst listeye gecicez
Hahhah evet sonunda da minnaklarimizi opucez inşallah mario gibiInsallah canim bakalim bu ay hayirlisi.... yalniz çok guldum yaa "bir üst liste" :) :)
bir üst level' a atlamak gibi :) super mario vardi eskiden oyun onun gibi :)
hepimiz icın hayirlisi olsun bizler hamile olalim ve hayirli saglikli bebeler doguralim. Hamile arkadaslar da coook rahat bir hamilelik gecirsinler ve bebiskerini saglikla alsinlar kucaklarina innnnnnşallaaah :)
sedebucum haklisin heba olur bir dolu incir ama ben onu bi sonraki aya erteledim bal corekotu tarcin yicem.
Canim Allah razi olsun ne guzel dua etmissin. Amin insallah bizler saglikli hayurli evlatlara hamile kalir oyle dogururuz. Sana da çoook kolay bi hamilelik nasip etsin Allah saglikla mutlulukla kucakla bebegini :)Aminn, çok teşekkür ederim .... Tüm kalbimle dualarım sizlerle , bana hep ''Üzülme Allah en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde '' verecek derlerdi.. Allah isteyen herkese çok sağlıklı çok hayırlı şekilde bebeklerini kucaklamayı nasip etsin...mibudi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?