Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rima ben hsg cekildim. Eger 1 yili asmissa ve genel kontrol normalse istiyolar hsg yi tüplerin durumuna bakmak icin. Prolaktin ine de baktir.

Aklında olsun prolaktine bakılacak en doğru zaman reglinin 3.günüdür.Onun dışındaki zamanlar sağlıklı sonuç vermiyor ve doktorlar kale almıyor tekrarını istiyor .. Benim yüksek çıkmıştı ama stressle bile doğru orantılı bu hormonlar,doktorum bana sordu '' reglin düzenli mi , göğsünden süt geliyor mu '' , reglim düzenliydi,süt de gelmiyordu ,hiç umursamadı oyüzden ..Hiç bir sıkıntı yaşamadım.. Herhangi bir sonuca karşı rahat olun herzaman .. Hormonlar değişiklik gösterebiliyor zaman zaman,sevgiler .. Bademellaa

Kac cikmisti prolaktinin, ilac kullanmadin mi yani?
Benim 48 cikmisti 3 ay once. Adetlerim duzenliydi süt de gelmiyordu doktor parlodel verdi 20 gun sonra 3,5 a dustü. 3 ay kullandim parlodel i. Zor bi ilacti. Sonra baska doktora gittim gecen hafta ve o tahlil yapmadan keselim parlodel i zaten ilk ay 3,5 a düsmus dedi. Ben de biraktim. Canima minnet zaten burun tikanikligi yapiyordu.

Amelie benim de prolactinim yillar once öylesine bir baktirmistik 48 çıkmıştı.Bir de cocuk istediğimiz ay kanamam ve geciken reglim olunca yine kandan bakılmıştı hormonlarima,36 çıkmıştı prolactinim.doktor; Cok gerekli degil ama 1 ay kullanayım diye dostinex diye bir İlac verdi.Benim de göğsümden süt gelmiyordu,adet düzensizliğim hic olmuyordu .Gebelik düşündüğümüz icin doktor ufak da olsa tüm engelleri ortadan kaldırmak icin kullanmamı istemişti.Bir de benim ilaçta,kullanırken gebe kalinmamasi oneriliyordu ben o yüzden korunmuştum,İlac 1 ay sürmüştü,bir de ustune 1 ay korundum.

Arkadaşlar prolaktin değerimi hiç hatırlamıorum Ama normalin bir miktar üstündeydi...Hiç ilaç kullanmadım canım...Geçmiş olsun canım , ilaç bırakmış olmana sewindim .. Amelie p

Herkese merhaba,

Bize ve bizden sonraki arkadaşlara daha bir umut olması açısından tam listeyi ulaşabildiğim bilgiler doğrultusunda sonunda hazırladım. Preseed kullanıp hamile kalanların sayısı baya yüksekmiş :)

2008-2014 Preseed Hamişlerimiz :)

1- Benkibele (ilk deneme) Kızı oldu
2- Menzil Gxuxlxux (2. Deneme) Oğlu oldu
3- Rockwell (ilk deneme) (Düşükle sonuçlandı)
4- Wannababy (3. Deneme) Oğlu oldu
5- Nequelen (ilk deneme) Kızı oldu
6- Nerili
7- Kursatim (ilk deneme) Kızı oldu
8- Kadus / honeycim (ilk deneme) Kızı oldu
9- Durualya Oğlu oldu
10- Sevcangoksel (ilk deneme) Oğlu oldu
11- Jasmin77 (ilk deneme) Oğlu oldu
12- Bengusu (ilk deneme) (Ailevi nedenlerden düşükle sonuçlandı)
13- Duducan (ilk deneme) Oğlu oldu
14- Dila06 (2. Deneme) Kızı oldu
15- Babylove (2. Deneme) Kızı oldu
16- Duyguby (ilk deneme) Kızı oldu
17- Viana (2. Deneme) Oğlu oldu
18- DaddysFirstEye (ilk deneme)
19- Shyqueen (ilk deneme) Kızı oldu
20- Vergici (ilk deneme)
21- Gulayyusuf (ilk deneme) Oğlu oldu
22- Lapa (ilk deneme) Kızı oldu
23- Aysouk (2. Deneme)
24- Waters (ilk deneme)
25- Nevyas Oğlu oldu
26- Selmas88 (2. Deneme) Oğlu oldu
27- Johnnybravo (ilk deneme) Kızı oldu
28- Lilyum
29- 35.ay (ilk deneme) oğlu oldu
30- Buzma_vi (ilk deneme) Kızı oldu
31- Sezen10 (ilk deneme) Oğlu oldu
32- Papatyaa10
33- Maviumutolsun Oğlu oldu
34- Krishazel
35- Murebdu
36- Emineu (kan pıhtılaşması nedeniyle düşük)
37- Baby78 (ilk deneme)
38- Cigdem_55 (ilk deneme)
39- GamzeliKiz
40- Miranda (2. Deneme)
41- Polyanna23 (İlk deneme)
42- Gunes88 (ilk deneme)
43- Masal_naz (ilk deneme) Kızı oldu
44- Zerdal (ilk deneme) Oğlu oldu
45- Sensen99 (ilk deneme) Kızı oldu
46- Senemgy (ilk deneme)
47- Omman (ilk deneme)
48- Ysmnnnnnn (ilk deneme) Oğlu oldu
49- Ozumege (ilk deneme) Oğlu oldu
50- Ayen1986 (ilk deneme)
51- Blume84 (ilk deneme) Oğlu oldu
52- Sumak (İlk deneme) Kızı oldu
53- Ozge_nur (ilk deneme) Oğlu oldu
54- Brnyns (ilk deneme)
55- Elbebekgulbebek (ilk deneme) Kızı oldu
56- Smrm (ilk deneme)
57- Kardelen1985 (ilk deneme) Kızı oldu
58- Seyade (ilk deneme) Kızı oldu
59- Naz8 (ilk deneme)
60- Albena_gy (ilk deneme)
61- Beautyflake (ilk deneme) Oğlu oldu
62- Funda4 (ilk deneme) Kızı oldu
63- Ezgi0909 (5. deneme) Kızı oldu
64- Durusel24 (İlk deneme) Kızı oldu
65- Melinnaz (İlk deneme) Kızı oldu
66- Sevo24 (İlk deneme) Oğlu oldu
67- Gkckdl (İlk deneme)
68- cigdemycrocus13 (ilk deneme) Kızı oldu
69- gzm2628 (ilk deneme) Kızı oldu
70- topidik (İlk deneme) kızı oldu
71- serender001 (3. deneme) Oğlu oldu
72- BALIM86 (2. Deneme)
73- Zeynep83 (ilk deneme)
74- MehtapTok (İlk deneme) Kızı oldu
75- Kelebek088 (İlk deneme) Kızı oldu
76- Mayabebek (İlk deneme)
77- Pln06 (İlk deneme)
78- Gormiti (2. Deneme)
79- Cankaya06 ( İlk deneme)
80- Mihrimah84 (İlk deneme kimyasal, 2 deneme)
81- Tubisko (İlk deneme)
82- Kitmit (2. Deneme)
83- ytrn42 (İlk deneme)
84- shintoy (İlk deneme)
85- zehsel (ilk deneme) Oğlu oldu
86- zealea (15. Deneme) Oğlu oldu
87- demoneye2011 (İlk deneme)
88- beyaz-melek-31 (ilk deneme)
89- naciyemtncymtncy (2. Deneme) Oğlu olacak

2015 Preseed Hamişleri:

90- kelebekh
91- only_time
92- zehsel (2. cocuk)
93- pelined687
94 - merice35

95 - elizii
96- saqelenge
97- sedebu

98- funda16
99- Gnr84 (2. deneme)

2015 Anne Adaylarımız:

1- sendenbebegimolsunesra BAT: 17 Nisan
2- mina33 BAT: 22 Nisan (2. ay)
3- mibudi BAT: 25 Nisan (1. ay)
4- mini87 BAT: 28 Nisan (1. ay)
5- aXhi BAT: 30 Nisan (1. ay)
5- kimyager1508 BAT: 10 Mayıs (3.ay)
6 - sukret BAT: 10 Mayıs (3. ay)
7- rima85 BAT: 11 Mayıs (3. ay)

8- Amelie p BAT: 12 Mayıs (2. ay)

9 - demir6133
10- sirine82
11- emkub

Gelsin bebişler, dolsun göbişler :)

Genelde ilk denemede olmus bizmi sorunluyuz yav :) 15 denemede sabır işi helal olsun inşallah bizlerin de adı böyle umut listesine eklenir insalllahhhh (amin)

Genelde ilk denemede olmus bizmi sorunluyuz yav :) 15 denemede sabır işi helal olsun inşallah bizlerin de adı böyle umut listesine eklenir insalllahhhh (amin)

Bizimde zamanımız gelince olacak sıkma hiç canını

15 denemede olan kuruluk sorunu olduğundan kayganlaştırıcı olarak kullanıyormuş. Hala da devam ediyormuş kullanmaya. :)

Bu ay 1 yıl oldu cnm bende sorcam tabi çekilmelimiyim diye prolatinede baktırırım inş demeyi unutmam o nasıl yaptırılıyor yine kan vererek mi
Rima ben hsg cekildim. Eger 1 yili asmissa ve genel kontrol normalse istiyolar hsg yi tüplerin durumuna bakmak icin. Prolaktin ine de baktir.

bu ne ya maşallah
ilk denemede çoğu sevinmiş
bizde o listeye gireriz inş

Saol cnm bana doktor böyle sorular sormadı sadece muayene etti ve hormon testleri var yapılacak dedi bnmde reglinin 3. günüydü listeden 4 test işaretledi aceleden bakamadım ne diye prolaktinede bakılcaktır heralde inş sonuçlar iyi çıkar

ooooooo listeyi genişletmişsin tatlımmm süper olmuşşşş ellerine emeğine sağlıkkk
ayyyy %80'ni ilk denemede tutturmuş. biz mi bi yerlerde yanlış yapıyoruz acaba yaaaa

Bizimde zamanımız gelince olacak sıkma hiç canını
15 denemede olan kuruluk sorunu olduğundan kayganlaştırıcı olarak kullanıyormuş. Hala da devam ediyormuş kullanmaya. :)

Neşenle geldin axhi topige hoşgeldin gercekten
Topigi ben de okuduğumu düşünüyordum,ama sen cidden hatmetmissin
Hala devam ediyor olduğunu bilmen felan,...

Sevgili arkadaslar oncelikle hepinize iyi aksamlar simdi benim size birkac sorum olacak cevaplarsaniz memnun olurum :) Bu jeli kullanan arkadaslar sizin hangi sebeplerden bebisiniz olmuyor yani demek istedigim benim esimde sperm sayi ve hızında dusukluk var ben bu sebeple kullanmayi dusunuyorum.. Insan artık oyle bir psikolojide oluyor ki ne gorsem aliyim deneyelim istiyor. Ve ilaci nasil temin ediyosunuz ilk sayfalari okudum o zamanlar yabanci bi siteden siparis veriyomus arkadaslar epeyde mesaj oldugu icin hepsini okuyamadim.

Mrb cnm bende senle aynı sebepten aldım buarada eşim ameliyatta oldu 1 ay oluyor şuan adetliyim bitsin tekrar kullancam 3. ayım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…