- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Gittigidiyor dan aldım cnm 119 tl olan bi paket vardı yanında gebelik testi ovulasyon testi fln veriyor onu almıştım sende bi bak istersenIlaci nasil temin ediyosun canim eczaneden falan mi yoksa internetten mi siparis veriyosun ?
Cook teşekkür ederim canim. . Allahim en hayirlisindan bebisler nasip etsin insallah hepimize :)Gittigidiyor dan aldım cnm 119 tl olan bi paket vardı yanında gebelik testi ovulasyon testi fln veriyor onu almıştım sende bi bak istersen
Amin amin amin ♡♡♡♡♡Cook teşekkür ederim canim. . Allahim en hayirlisindan bebisler nasip etsin insallah hepimize :)
Canııımmm beklemedeyim arada adet olacakmisin gibi karnıma ağrı giriyor ama daha olmadim inşallah bu ay yüzünüz güler
Ben kullanmadigim zikkim kalmasin diye kullaniyorum canim :)) bir de bi arkadasim kullanip hamile olmustu artik jelden midir bilinnez. Yoksa doktirlara gore bi sorun yok.Sevgili arkadaslar oncelikle hepinize iyi aksamlar simdi benim size birkac sorum olacak cevaplarsaniz memnun olurum :) Bu jeli kullanan arkadaslar sizin hangi sebeplerden bebisiniz olmuyor yani demek istedigim benim esimde sperm sayi ve hızında dusukluk var ben bu sebeple kullanmayi dusunuyorum.. Insan artık oyle bir psikolojide oluyor ki ne gorsem aliyim deneyelim istiyor. Ve ilaci nasil temin ediyosunuz ilk sayfalari okudum o zamanlar yabanci bi siteden siparis veriyomus arkadaslar epeyde mesaj oldugu icin hepsini okuyamadim.
Günaydın kızlar. Ben bu ay ağır bir grip geçirdim. Şiddetli öksürük hala devam ediyor. Çok şansızım yaSizlerden güzel haberler alırız İnşallah
Benim eşimde de hareket ve morfoloji problemi var. Bu jeli de belki işe yarar umuduyla kullanıyoruz. Denemekten zarar gelmezSevgili arkadaslar oncelikle hepinize iyi aksamlar simdi benim size birkac sorum olacak cevaplarsaniz memnun olurum :) Bu jeli kullanan arkadaslar sizin hangi sebeplerden bebisiniz olmuyor yani demek istedigim benim esimde sperm sayi ve hızında dusukluk var ben bu sebeple kullanmayi dusunuyorum.. Insan artık oyle bir psikolojide oluyor ki ne gorsem aliyim deneyelim istiyor. Ve ilaci nasil temin ediyosunuz ilk sayfalari okudum o zamanlar yabanci bi siteden siparis veriyomus arkadaslar epeyde mesaj oldugu icin hepsini okuyamadim.
Sağol canım. Dikkat edin grip salgını var. Hasta olmayın benim gibi.Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en yakın zamanda atlatırsın.
Merhaba arkadaşlar.Benimde tüplerimden biri kapalı işe yarar mı bilmiyorum ama bende bir umut aldım jeli, bu ay ilk ayım.Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.Bu jeli vesile kılsın inşallah
Ben de bu jeli yeni duydum bu ebay hangi site acaba Google dan İngilizce'si çıkıyor@kimyager1508 evet tatlım tam listeyi tutalım da daha bir hırslanalım dedim :) Bilmiyorum ki hiç. Bebek birazda şans işi sanırım. Kimi ilkinde tutturmuş, kimi 3, kimi 5... Bizimde zamanımız ne zamansa o zaman tutar elbet.
Öncekileri özetlemek gerekirse büyük bir çoğunluğu soğan kürü, incir kürü ve bal+tarçın+çörekotu kürleri uygulamış. Preseed kullanırken BTÇ üçlüsünü uygulayanların çoğu yüksek. Belki de bu etki etmiştir bilmiyorum.
@Sedebu hoşbuldum canım.İnşallah uğurlu da gelirim de bu topicte kucağı boş kalan olmaz, herkes hayallerine kavuşur Evet gerçekten hatmettim galiba. 2000 sayfayı tam iki kere okudum, hamile kalanların diğer topiclere yazdıklarını araştırdım vs. sonuç bu oldu. Atladığım ya da yanlış yaptığım birşey olmasın istedim. Tabi burdaki diğer arkadaşlarımızın da :)
@GAMZE_2014 Öncelikle aramıza hoşgeldin.Ben ebay'den almıştım. Buradakinden çok daha uygun fiyata geliyor. Yanında 25 ovulasyon+25 gebelik testi vermişlerdi. Yalnız yaklaşık 1 haftada geliyor ve PTT'den mutlaka takip etmek gerekiyor. (Benimki geri dönmek üzereydi) Beklemek istemezsen o kadar GG'den ve kendi sitesinden de temin edebilirsin tabi.
@sendenbebegimolsunesra ne olur bize çok güzel haberlerle gel canım... Bu ay hatta 9 ay regl olmak yok
Ben de bu jeli yeni duydum bu ebay hangi site acaba Google dan İngilizce'si çıkıyor
Canim kac gunde bir oluyorsun adetini? Ovulasyon testlerini Dogru yapıyorsun dimi?Oyhhh! Çıldırıcam arkadaşlar
Bugün 18. günüm ovu testleri hala negatif gösteriyor. Kasıklarımda neredeyse 1 haftadır yumurtluyormuşum gibi sancı var ama testler hep tek çizgi, akıntım da yokYumoşlarım yok mu acaba bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?