aXhi canımmmm ovu test bende kullaniyorum cok koyu cizgi hiç goremedim gebelik testi gibi ikinci silik cikiuor ben o gunleri degerlendiriyorum dr gitmistim yumurta boyutum çoook guzeldi gecen ay yani testlerle ilgili olabilir bende uzulmustum yumos yok heral diye sen gunasiri devam et
ayyy inşalllahhh canım. bende laboquik kullanıyorum. ilk ay net yakaladım ama geçen ay bi garipti testlerim. neredeyse 30. güne kadar bi koyulaşıp bi silikleşti. bu ay bakalım nasıl olacak. ben bu ay hayıt içiyorum (geçen ay başlamıştım), günde 3-4 tane kuru incir yiyorum, arada adaçayı içiyorum. birde bu ay ilk defa sabah akşam 1 çat kaşığı çörekotunu çiğneyip yutuyorum. acaba ondan mı ovu testlerim erken belirginleşmeye başladı ki
Canim gebelik düşünenler adacayindan uzak dursun diye bisi okumustum sanki. Arastirdin mi kimyager kardeş? :)
tatlım yumurtlama döneminde içilebiliyor. östrojen hotmonunu arttırıyor. ama yumurtlamadan sonra içilmemesi gerekiyor. yani adetin ilk 2 haftası falan içiliyor.Canim gebelik düşünenler adacayindan uzak dursun diye bisi okumustum sanki. Arastirdin mi kimyager kardeş? :)
tatlım yumurtlama zamanına kadar adaçayı yumurta büyütüyor. östrojen hormonu salgılıyor. ama yumurtlamadan sonra dediğiniz gibi içilmiyor. bu ay zaten çok içmiyorum. hatta 3-4 gündür hiç içmedim. günde 2 fincan hayıt demleyip içiyorum.Bende aynısını duymuştum. Düşüğe sebep oluyor yazıyordu bazı yerlerde. Bence devam etme canım daha adaçayına
tatlım yumurtlama zamanına kadar adaçayı yumurta büyütüyor. östrojen hormonu salgılıyor. ama yumurtlamadan sonra dediğiniz gibi içilmiyor. bu ay zaten çok içmiyorum. hatta 3-4 gündür hiç içmedim. günde 2 fincan hayıt demleyip içiyorum.
burnumu tıkayıp içiyorum vallahiOyyy hayıt mı? Ona nasıl miden dayanıyor? Ben içemedim 
yaaa gerçekten mi??? canım hayıtın eczanelerde satılan hapıda var onu al dene istersenTebrik ederim valla canım ben neler denedim neler. Arkasından meyvesuyu bile içim ama bana mısın demedi.
yaaa gerçekten mi??? canım hayıtın eczanelerde satılan hapıda var onu al dene istersen
yokmuş canım. agnucaston diye bir hap. bununla da hamiş olan çok var.Hmmm bak bu olabilir işte. İçinde kimyasal yoktur değil mi?
ayyy inşaallahhh görmezsin canımm. senin bata daha 12-13 gün var. ovu daha yeni olmuş o zaman. çalışmalarını aksatmaBu ay kırmızı kart görürsem ilk işim onu almak olacak o halde. Sağol tatlım 
ayyy inşaallahhh görmezsin canımm. senin bata daha 12-13 gün var. ovu daha yeni olmuş o zaman. çalışmalarını aksatmainşallaahhh 9 ay o kırmızılar gelmezzz
HaydiAnnemde olduğumdan bugün ve yarın çalışamıcam ama pazar akşamı itibariyle tam gaz devam edicem çalışmalara
Ahhh inşallah canım inşallah. 9 ay hiç göresim yok kırmızıları.
HaydiaXhi cim ilk mutlu haberleri sizlerden alalim sonra mayista bizler verelim Rabbim duysun sesimizi inşallah
sendenbebegimolsunesra nerelerdesin olucem meraktan kız naptin gelmedi demi kırmızılar cevapppppppppppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?