yumurtlamamış olsan sancın olur mu bilemiyorum,ben ovulasyon dönemimi bile gebe kalmaya çalışırken öğrendim,ama gercekten o 1-2 gun tek tarafımda sancı oluyormuş,o zaman farketmiştim,bir de oncesinde uzayan sivi geliyormuş :) Sen es geç bugünleri,ama ovu.testlerini de yapmaya devam et,belki strestle tarihi degismistir.Ortalama döngüm 34 canım ama genelde 32. günde geliyor. Evet doğru yapıyorum ama tık yok. Testler mi bozuk, bende mi bir sorun var bilemedim kiYumurtlamamış olsam da sancı olur mu acaba?
yumurtlamamış olsan sancın olur mu bilemiyorum,ben ovulasyon dönemimi bile gebe kalmaya çalışırken öğrendim,ama gercekten o 1-2 gun tek tarafımda sancı oluyormuş,o zaman farketmiştim,bir de oncesinde uzayan sivi geliyormuş :) Sen es geç bugünleri,ama ovu.testlerini de yapmaya devam et,belki strestle tarihi degismistir.
Eline sağliiiiiiik :)Selam canlar,
Listemiz yeniden güncellendi. Diğer topiclerde gözden kaçırdıklarım varmış. Onları da listeye ekledim. :)
2008-2014 Preseed Hamişlerimiz :)
1- Benkibele (ilk deneme) Kızı oldu
2- Menzil Gxuxlxux (2. Deneme) Oğlu oldu
3- Rockwell (ilk deneme) (Düşükle sonuçlandı)
4- Wannababy (3. Deneme) Oğlu oldu
5- Nequelen (ilk deneme) Kızı oldu
6- Nerili
7- Kursatim (ilk deneme) Kızı oldu
8- Kadus / honeycim (ilk deneme) Kızı oldu
9- Durualya Oğlu oldu
10- Sevcangoksel (ilk deneme) Oğlu oldu
11- Jasmin77 (ilk deneme) Oğlu oldu
12- Bengusu (ilk deneme) (Ailevi nedenlerden düşükle sonuçlandı)
13- Duducan (ilk deneme) Oğlu oldu
14- Dila06 (2. Deneme) Kızı oldu
15- Babylove (2. Deneme) Kızı oldu
16- Duyguby (ilk deneme) Kızı oldu
17- Viana (2. Deneme) Oğlu oldu
18- DaddysFirstEye (ilk deneme)
19- Shyqueen (ilk deneme) Kızı oldu
20- Vergici (ilk deneme)
21- Gulayyusuf (ilk deneme) Oğlu oldu
22- Lapa (ilk deneme) Kızı oldu
23- Aysouk (2. Deneme)
24- Waters (ilk deneme)
25- Nevyas Oğlu oldu
26- Selmas88 (2. Deneme) Oğlu oldu
27- Johnnybravo (ilk deneme) Kızı oldu
28- Lilyum
29- 35.ay (ilk deneme) oğlu oldu
30- Buzma_vi (ilk deneme) Kızı oldu
31- Sezen10 (ilk deneme) Oğlu oldu
32- Papatyaa10
33- Maviumutolsun Oğlu oldu
34- Krishazel
35- Murebdu
36- Emineu (kan pıhtılaşması nedeniyle düşük)
37- Baby78 (ilk deneme)
38- Cigdem_55 (ilk deneme)
39- GamzeliKiz
40- Miranda (2. Deneme)
41- Polyanna23 (İlk deneme)
42- Gunes88 (ilk deneme)
43- Masal_naz (ilk deneme) Kızı oldu
44- Zerdal (ilk deneme) Oğlu oldu
45- Sensen99 (ilk deneme) Kızı oldu
46- Senemgy (ilk deneme)
47- Omman (ilk deneme)
48- Ysmnnnnnn (ilk deneme) Oğlu oldu
49- Ozumege (ilk deneme) Oğlu oldu
50- Ayen1986 (ilk deneme)
51- Blume84 (ilk deneme) Oğlu oldu
52- Sumak (İlk deneme) Kızı oldu
53- Ozge_nur (ilk deneme) Oğlu oldu
54- Brnyns (ilk deneme)
55- Elbebekgulbebek (ilk deneme) Kızı oldu
56- Smrm (ilk deneme)
57- Kardelen1985 (ilk deneme) Kızı oldu
58- Seyade (ilk deneme) Kızı oldu
59- Naz8 (ilk deneme)
60- Albena_gy (ilk deneme)
61- Beautyflake (ilk deneme) Oğlu oldu
62- Funda4 (ilk deneme) Kızı oldu
63- Ezgi0909 (5. deneme) Kızı oldu
64- Durusel24 (İlk deneme) Kızı oldu
65- Melinnaz (İlk deneme) Kızı oldu
66- Sevo24 (İlk deneme) Oğlu oldu
67- Gkckdl (İlk deneme)
68- cigdemycrocus13 (ilk deneme) Kızı oldu
69- gzm2628 (ilk deneme) Kızı oldu
70- topidik (İlk deneme) kızı oldu
71- serender001 (3. deneme) Oğlu oldu
72- BALIM86 (2. Deneme)
73- Zeynep83 (ilk deneme)
74- MehtapTok (İlk deneme) Kızı oldu
75- Kelebek088 (İlk deneme) Kızı oldu
76- Mayabebek (İlk deneme)
77- Pln06 (İlk deneme)
78- Gormiti (2. Deneme)
79- Cankaya06 ( İlk deneme)
80- Mihrimah84 (İlk deneme kimyasal, 2 deneme)
81- Tubisko (İlk deneme)
82- Kitmit (2. Deneme)
83- ytrn42 (İlk deneme)
84- shintoy (İlk deneme)
85- zehsel (ilk deneme) Oğlu oldu
86- zealea (15. Deneme) Oğlu oldu
87- demoneye2011 (İlk deneme)
88- beyaz-melek-31 (ilk deneme)
89- naciyemtncymtncy (2. Deneme) Oğlu olacak
90- cevizbadem (İlk deneme-Çoğul gebelik) Kızları oldu
91- aslisimsek3442 (İlk deneme)
92- Amazon (İlk deneme) Oğlu oldu
93- alicesemra (6. deneme)
94- naz8 (ilk deneme) Oğlu oldu
95- 35deniz (2. deneme) Oğlu oldu
96- burp (ilk deneme) Oğlu oldu
97- hican87 (2. deneme)
2015 Preseed Hamişleri:
98- kelebekh
99- only_time
100- zehsel (2. cocuk)
101- pelined687
102 - merice35
103 - elizii
104- saqelenge
105- sedebu(İlk deneme)
106- funda16
107- Gnr84(2. deneme)
108- jeosevda
109- polyanna23
110- paytipo (3. deneme) Oğlu olacak
111- vitaminsevimli ( ilk deneme)
112- dilek temiz (İlk deneme)
2015 Anne Adaylarımız:
1- sendenbebegimolsunesraBAT: 17 Nisan (2. ay)
2- mina33BAT: 22 Nisan (2. ay)
3- mibudiBAT: 25 Nisan (1. ay)
4- mini87BAT: 28 Nisan (1. ay)
5- aXhiBAT: 30 Nisan (1. ay)
5- kimyager1508BAT: 10 Mayıs (3.ay)
6 - sukretBAT: 10 Mayıs (3. ay)
7- rima85BAT: 11 Mayıs (3. ay)
8- Amelie pBAT: 12 Mayıs (2. ay)
9 - demir6133
10- sirine82
11- emkub
12- hoppacuppa(1.ay)
Gelsin bebişler, dolsun göbişler :)
Eline sağliiiiiiik :)
bu arada dert etme geç yumurtlayaksindir bende gecen ay ovu.testleri yaptim ovu zamaninda ama hep tek cizgiydi. Tüh bu ay yumurtlamadim mi yaw derken 2 gün kadargeç gördum diger cizgiyi.
Aynen oyle canim diyorumya ne gorsem ne duysam hepsine saldirasim geliyo :) Teşekkür ederim cevap icin. Bakalim alicam bende buyuk ihtimalBen kullanmadigim zikkim kalmasin diye kullaniyorum canim :)) bir de bi arkadasim kullanip hamile olmustu artik jelden midir bilinnez. Yoksa doktirlara gore bi sorun yok.
Ben gittigdyr dan aldim 119 tl ovu. Ve gebelik testi de vardi icinde paketin.
Eline sağliiiiiiik :)
bu arada dert etme geç yumurtlayaksindir bende gecen ay ovu.testleri yaptim ovu zamaninda ama hep tek cizgiydi. Tüh bu ay yumurtlamadim mi yaw derken 2 gün kadargeç gördum diger cizgiyi.
Hosbuldum canim :) o siteyi burdan arkadaslar yazmislar ama ingilizcem yok nasil siparis vericem bilemedim :))) artik ordan veya gg den alirim artik bakalim. Cok tesekkurler@kimyager1508 evet tatlım tam listeyi tutalım da daha bir hırslanalım dedim :) Bilmiyorum ki hiç. Bebek birazda şans işi sanırım. Kimi ilkinde tutturmuş, kimi 3, kimi 5... Bizimde zamanımız ne zamansa o zaman tutar elbet.
Öncekileri özetlemek gerekirse büyük bir çoğunluğu soğan kürü, incir kürü ve bal+tarçın+çörekotu kürleri uygulamış. Preseed kullanırken BTÇ üçlüsünü uygulayanların çoğu yüksek. Belki de bu etki etmiştir bilmiyorum.
@Sedebu hoşbuldum canım.İnşallah uğurlu da gelirim de bu topicte kucağı boş kalan olmaz, herkes hayallerine kavuşur Evet gerçekten hatmettim galiba. 2000 sayfayı tam iki kere okudum, hamile kalanların diğer topiclere yazdıklarını araştırdım vs. sonuç bu oldu. Atladığım ya da yanlış yaptığım birşey olmasın istedim. Tabi burdaki diğer arkadaşlarımızın da :)
@GAMZE_2014 Öncelikle aramıza hoşgeldin.Ben ebay'den almıştım. Buradakinden çok daha uygun fiyata geliyor. Yanında 25 ovulasyon+25 gebelik testi vermişlerdi. Yalnız yaklaşık 1 haftada geliyor ve PTT'den mutlaka takip etmek gerekiyor. (Benimki geri dönmek üzereydi) Beklemek istemezsen o kadar GG'den ve kendi sitesinden de temin edebilirsin tabi.
@sendenbebegimolsunesra ne olur bize çok güzel haberlerle gel canım... Bu ay hatta 9 ay regl olmak yok
Esinde sperm sorunu olanlarda faydasini gormus canim bi umut bunuda deneyelim. Ben esim ilaclari biraz daha kullansin diye bekliycem sonrasinda alirim heralde. Bekleyip gorucez :) teşekkür ederim canim.Benim eşimde de hareket ve morfoloji problemi var. Bu jeli de belki işe yarar umuduyla kullanıyoruz. Denemekten zarar gelmez
Hosbulduk cnm amin inşallah. 2 mayis cnm BATMerhaba canım aramıza hoşgeldinAminnnnn! İnşallah ilk denemende tutunur sana bebişin
BAT'ını söyleyebilir misin? Seni de listeye ekleyelim.
Benim eşimde de hareket ve morfoloji problemi var. Bu jeli de belki işe yarar umuduyla kullanıyoruz. Denemekten zarar gelmez
Esinde sperm sorunu olanlarda faydasini gormus canim bi umut bunuda deneyelim. Ben esim ilaclari biraz daha kullansin diye bekliycem sonrasinda alirim heralde. Bekleyip gorucez :) teşekkür ederim canim.
selam tatlım. bugün benim 9. günüm. ovu testi yapıyorum aynı zamanda. normalde benim 2. çizgi 14-15. günler belirmeye başlarken bugün yaptığım test baya belirgindi. sanırım bu ay erken yumurtlayacağımsendenbebegimolsunesra canımmmm varmı bi haberr çook merakediyorum gelmedi demi kirmizilar
@Gamze2014 hoşgeldin canim inşallah bu ay hepimiz güzel haberler veririz hepimizin gobusleri dolar
hoppacuppa hoşgeldin canım insallah bu ay olumlu sonuclar alicaz hep beraber
mini87 çook gecmisolsun canim dikkat et kendine bu aralar herkeste bi salgin bol bol vitamin al
kimyager1508 canim neler yapiyon nasilsinnn nasil gidiyor calismalar
Evet canim benimde 9. Gün Üç kisiyiz :) ben daha ovuya başlamadım yarin basliyim diyorum bu ay HURMA POLENİ kullanmaya basladim inşallah hayırlısı olur canım bide benim ovular hic cok koyu cizgi olmuyor ya hep silik cikiyor gecen aylarda bu ay nolur bilemem markasi laboquick inşallah bu ay gobuslerimiz dolar :)selam tatlım. bugün benim 9. günüm. ovu testi yapıyorum aynı zamanda. normalde benim 2. çizgi 14-15. günler belirmeye başlarken bugün yaptığım test baya belirgindi. sanırım bu ay erken yumurtlayacağımnormalde 18-19-20. gün yumurtluyorum. jele bu ay daha başlamadım ama testim yarında belirgin çıkarsa hemen başlayacağım kullanmaya. sizde ne var ne yok. 3 kişiyiz batı aynı olan.
ayyy inşalllahhh canım. bende laboquik kullanıyorum. ilk ay net yakaladım ama geçen ay bi garipti testlerim. neredeyse 30. güne kadar bi koyulaşıp bi silikleşti. bu ay bakalım nasıl olacak. ben bu ay hayıt içiyorum (geçen ay başlamıştım), günde 3-4 tane kuru incir yiyorum, arada adaçayı içiyorum. birde bu ay ilk defa sabah akşam 1 çat kaşığı çörekotunu çiğneyip yutuyorum. acaba ondan mı ovu testlerim erken belirginleşmeye başladı kiEvet canim benimde 9. Gün Üç kisiyiz :) ben daha ovuya başlamadım yarin basliyim diyorum bu ay HURMA POLENİ kullanmaya basladim inşallah hayırlısı olur canım bide benim ovular hic cok koyu cizgi olmuyor ya hep silik cikiyor gecen aylarda bu ay nolur bilemem markasi laboquick inşallah bu ay gobuslerimiz dolar :)
Hosbuldum canim..Amiiin insallahsendenbebegimolsunesra canımmmm varmı bi haberr çook merakediyorum gelmedi demi kirmizilar
@Gamze2014 hoşgeldin canim inşallah bu ay hepimiz güzel haberler veririz hepimizin gobusleri dolar
hoppacuppa hoşgeldin canım insallah bu ay olumlu sonuclar alicaz hep beraber
mini87 çook gecmisolsun canim dikkat et kendine bu aralar herkeste bi salgin bol bol vitamin al
kimyager1508 canim neler yapiyon nasilsinnn nasil gidiyor calismalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?