Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ortalama döngüm 34 canım ama genelde 32. günde geliyor. Evet doğru yapıyorum ama tık yok. Testler mi bozuk, bende mi bir sorun var bilemedim ki Yumurtlamamış olsam da sancı olur mu acaba?

Sen yine o kritik günlerde gün aşiri kullansan jeli,belki testler hatalidir axhicim.Bugun başla mesela,bir de pazar gunü kullansan(18+14=32/20+14=34) evet evet başla sen bugun bence

Ortalama döngüm 34 canım ama genelde 32. günde geliyor. Evet doğru yapıyorum ama tık yok. Testler mi bozuk, bende mi bir sorun var bilemedim ki Yumurtlamamış olsam da sancı olur mu acaba?
yumurtlamamış olsan sancın olur mu bilemiyorum,ben ovulasyon dönemimi bile gebe kalmaya çalışırken öğrendim,ama gercekten o 1-2 gun tek tarafımda sancı oluyormuş,o zaman farketmiştim,bir de oncesinde uzayan sivi geliyormuş :) Sen es geç bugünleri,ama ovu.testlerini de yapmaya devam et,belki strestle tarihi degismistir.

Bende bu ay ilk defa takip ediyorum. O yüzden de ovulasyon takibi ile ilgili çok bir bilgim yok açıkçası :) Önceleri zaten hemen hemen hergün birlikte olduğumuzdan öyle bir ihtiyaç duymuyordum. Buna rağmen hamile kalamayınca takip ederek ve günaşırı birlikte olmayı denemek istedim. Bugün ve yarın ne yazık ki çalışma yapamayacağız çünkü ben annemlerde olacağım 20. gün itibariyle çalışmalara devam edeceğiz artık.

11. gün itibariyle gün aşırı kullandım zaten 1,5 ml - 2 ml kadar. 20'den çift çizgiyi görene kadar da yine gün aşırı kullanmayı planlıyorum. Birinden biri tutar da çok bekletmez inşallah beni bebişim

Çok sağol bu arada yardımın için

Eline sağliiiiiiik :)

bu arada dert etme geç yumurtlayaksindir bende gecen ay ovu.testleri yaptim ovu zamaninda ama hep tek cizgiydi. Tüh bu ay yumurtlamadim mi yaw derken 2 gün kadargeç gördum diger cizgiyi.

Son düzenleme:

bu arada dert etme geç yumurtlayaksindir bende gecen ay ovu.testleri yaptim ovu zamaninda ama hep tek cizgiydi. Tüh bu ay yumurtlamadim mi yaw derken 2 gün kadargeç gördum diger cizgiyi.

gecen hafta bi prof.a gorundum ben. Benim de adetlerim 31-32 gune birdir. Doktora bunu soyleyince "sizin icin dogurgan dönem 15-25. Günler arasidir" dedi. Ama tabi herkese göre degisebiliyor da...

kuzenim adetinin 8. Gunü hamile kaldigini iddia ediyor mesrla :)

Ben kullanmadigim zikkim kalmasin diye kullaniyorum canim :)) bir de bi arkadasim kullanip hamile olmustu artik jelden midir bilinnez. Yoksa doktirlara gore bi sorun yok.
Ben gittigdyr dan aldim 119 tl ovu. Ve gebelik testi de vardi icinde paketin.
Aynen oyle canim diyorumya ne gorsem ne duysam hepsine saldirasim geliyo :) Teşekkür ederim cevap icin. Bakalim alicam bende buyuk ihtimal

İnşallah canım İnşallah! O çift çizgiyi göreyim de kaçıncı günde olduğu çok farketmez :)
Onu bende duydum canım regl bitiminin ilk haftası çift çizgiyi görenler ve ilk haftalarda hamile kalanların sayısı baya yüksekmiş. İddia ettiği şey gerçek olabilir yani. Ahhh darısı başımıza

Hosbuldum canim :) o siteyi burdan arkadaslar yazmislar ama ingilizcem yok nasil siparis vericem bilemedim :))) artik ordan veya gg den alirim artik bakalim. Cok tesekkurler

Benim eşimde de hareket ve morfoloji problemi var. Bu jeli de belki işe yarar umuduyla kullanıyoruz. Denemekten zarar gelmez
Esinde sperm sorunu olanlarda faydasini gormus canim bi umut bunuda deneyelim. Ben esim ilaclari biraz daha kullansin diye bekliycem sonrasinda alirim heralde. Bekleyip gorucez :) teşekkür ederim canim.

iphone da P TRACKER diye bir program var . Orada talep edilen son regl tarihinizi ve döngü sürenizi yazarsanız size hamile kalma ihtimallerinizin yüksek olduğu günleri ve en esas ovülasyon gününüzü veriyor . Bu günler içerisinde muhakkak ilişkiye girmeniz önemli . Ben ovü. testine 1 ayda bakmıştım o ayda da hamile kalmamıştım zaten..Siz bu programı yükleyin ve gerçekten bu tarihlerde birlikte olun ve tabiiki olabildiğiniz diğer günlerde de , bazen çok alakasız zamanlarda da hamile kalabiliyor insanlar :)

erkekler için de proxeed diye bir vitamin takviyesi var , sperm kalitesini bir miktar yukarı çekiyor ama en az 3ay düzenli kullanılmalı çünkü bugün kullanılan sperm 80gün önce üretilen sperm aslında, oyüzden bu tip takviyelerde en az 3 ay gerekiyor.Bunu doktorunuza danışın , önerirse mutlaka eşiniz kullansın ,kalsiyum sandoz gibi , suda eriyip içiliyor ...

sendenbebegimolsunesra canımmmm varmı bi haberr çook merakediyorum gelmedi demi kirmizilar

@Gamze2014 hoşgeldin canim inşallah bu ay hepimiz güzel haberler veririz hepimizin gobusleri dolar

hoppacuppa hoşgeldin canım insallah bu ay olumlu sonuclar alicaz hep beraber

mini87 çook gecmisolsun canim dikkat et kendine bu aralar herkeste bi salgin bol bol vitamin al

kimyager1508 canim neler yapiyon nasilsinnn nasil gidiyor calismalar

aXhi canımmmm ovu test bende kullaniyorum cok koyu cizgi hiç goremedim gebelik testi gibi ikinci silik cikiuor ben o gunleri degerlendiriyorum dr gitmistim yumurta boyutum çoook guzeldi gecen ay yani testlerle ilgili olabilir bende uzulmustum yumos yok heral diye sen gunasiri devam et

Benim eşimde de hareket ve morfoloji problemi var. Bu jeli de belki işe yarar umuduyla kullanıyoruz. Denemekten zarar gelmez

Esinde sperm sorunu olanlarda faydasini gormus canim bi umut bunuda deneyelim. Ben esim ilaclari biraz daha kullansin diye bekliycem sonrasinda alirim heralde. Bekleyip gorucez :) teşekkür ederim canim.

selam kızlar. bende hafif derece pco var ve eşimde biraz morfoloji ve hız problemi var. bizde onun için kullanıyoruz. bu jel erkek infertilesi için bence daha iyi. sonuçta kullanmaktan zarar çıkmaz.

selam tatlım. bugün benim 9. günüm. ovu testi yapıyorum aynı zamanda. normalde benim 2. çizgi 14-15. günler belirmeye başlarken bugün yaptığım test baya belirgindi. sanırım bu ay erken yumurtlayacağım normalde 18-19-20. gün yumurtluyorum. jele bu ay daha başlamadım ama testim yarında belirgin çıkarsa hemen başlayacağım kullanmaya. sizde ne var ne yok. 3 kişiyiz batı aynı olan.

Evet canim benimde 9. Gün Üç kisiyiz :) ben daha ovuya başlamadım yarin basliyim diyorum bu ay HURMA POLENİ kullanmaya basladim inşallah hayırlısı olur canım bide benim ovular hic cok koyu cizgi olmuyor ya hep silik cikiyor gecen aylarda bu ay nolur bilemem markasi laboquick inşallah bu ay gobuslerimiz dolar :)

ayyy inşalllahhh canım. bende laboquik kullanıyorum. ilk ay net yakaladım ama geçen ay bi garipti testlerim. neredeyse 30. güne kadar bi koyulaşıp bi silikleşti. bu ay bakalım nasıl olacak. ben bu ay hayıt içiyorum (geçen ay başlamıştım), günde 3-4 tane kuru incir yiyorum, arada adaçayı içiyorum. birde bu ay ilk defa sabah akşam 1 çat kaşığı çörekotunu çiğneyip yutuyorum. acaba ondan mı ovu testlerim erken belirginleşmeye başladı ki

Hosbuldum canim..Amiiin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…