Prezervatif yırtılması

Bi fıkra geldi aklıma.. kızılderili bi adam oğluna isminin nasıl konulduğunu anlatıyormuş. Bizde isimler bi olay sonucu konur. Anladın mı Yırtık prezervatif oğlum..

Bence madem risk istemiyorsun iç..

Neden herkesi aynı kefeyi koyuyorsun??İslam dini bunu mu gerektiriyor????Sığ görüşün için seni şiddetle kınıyorum

Erkek arkadaşla ilişkiye girmek zina sonuçta kocan değil ben yorum yapmıyım en iyisi

Gelmiş yine KK Fetva Hattı. Bu yaptığınız yorum değil sanki. Milletin hayatına yorum yapınca çok edepli namuslu oluyorsunuz ya, zina ya da değil sizi gram ilgilendirmiyor. Herkes kendi işine, hayatına baksın. Kendi hayatınız çok günahsız, mükemmel sanki elalemin derdine düşmüşsünüz. Ayıp.

Konuya yoruma gelince çoğu kişi söylemiş, bir sorun olacağını sanmıyorum ben de.

Bu arada konu sahibi ilaci ictin mi icmedin mi, aksam oldu ?

Öff artık bu troller can sıkmaya başladı. Sizin konularınız yüzünden gerçekten yardıma fikre ihtiyacı olan arkadaşlarımız geri planda kalıyo. Git başka yerde yap trolünü

Hap içersen iyi olur bence, hamile kalma olasılığı var. prezervatif normalde kolay yırtılan bir şey değil, ya yanlış kullanımdan yırtılmıştır ya da takarken tırnak teması sonucu hasar almıştır. Daha dikkatli olun bundan böyle. Hatta düzenli şekilde ilişki yaşama durumun varsa prezervatife güvenmeyip sürekli hap kullanımını da düşünmelisin.

Diğer konulara girmeye gerek yok, kendilerini ilgilendiren bireysel mevzular bunlar.

Milletin kız olup olmadığı ya da yaptıkları davranışların arkasında duramaması sizi neden bu kadar geriyor??Size ne??Kime ne??!Alan razı veren razı,,evlenen razı....

Yazılacak baya bir şey var da okudukça sağolsun birkaç arkadaş zaten yerinde yorumlarda bulunmuş. Bir öğrenilmedi gitti şu birlikte yaşayıp saygı duyma ya da en kötü görmezden gelme. Dine bağlayan arkadaşlardan tek ricam aynı hassasiyetlerini dinin her alanında göstermeleri, yanlışı görünce bir zahmet yine tepki vermeleri. Konu sahibi arkadaş bence riske değmez kullanın bundan sonra da daha özenli ve tedbirli olun

Arkadaşlar sevişen insanlara neden kin duyuyorsunuz? Sormadan rahat edemedim.

Konu sahibine gelince bir şey olmaz ama ella kullanmalıydınız bence, hiçbirimiz çok severek kullanmıyoruz, ama bazen mecburi oluyor.

Soruya bi cevabım yok ama size hayrına evde son kullanma tarihi geçmek üzere olan kondomlarımızı bağışlayabiliriz.
Lazım olmuyo da pek çocuktan sonra

Bir de inanmayanlar var. Sanıyorlar ki kendileri sevişmiyor diye dünyanın geri kalanı da sevişmiyor, sevişme sadece filmlerde oluyor.

aaa bunu ilk defa duyuyorum :)
gidip zarı mi alin dedin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…