- Konu Sahibi Eylul_Izmir
-
Bence yukarıdakileri de yazmasaydın keşke..Herkesin özel hayatı kendine..Konu ile ilgili yorum yapacaksan yap,diğer türlü insanların yaşamına karışamazsın..Erkek arkadaşla ilişkiye girmek zina sonuçta kocan değil ben yorum yapmıyım en iyisi
Neden herkesi aynı kefeyi koyuyorsun??İslam dini bunu mu gerektiriyor????Sığ görüşün için seni şiddetle kınıyorumSizin gibi düşünenler yüzünden kürtajda katledilen bebekler çöpe atılan cesetler bi zevk uğruna o masum canlar gidiyor kim bilir böyle kaç masum gayri meşru ilişkiye kurban gitti herkesin mahkemesi kendi vicdanıdır
Erkek arkadaşla ilişkiye girmek zina sonuçta kocan değil ben yorum yapmıyım en iyisi
Bana da engeli bas ne olur ..
Milletin kız olup olmadığı ya da yaptıkları davranışların arkasında duramaması sizi neden bu kadar geriyor??Size ne??Kime ne??!Alan razı veren razı,,evlenen razı....Bakirelik ruhtadır kızlık zarı et parçasıdır edebiyatı yapanlar utanmadan başkasıyla evlenince kızlığını diktiriyorlar cesaretliler madem o kadar kocalarının karşılarına da ben daha önce ilişki yaşadım diye çıksınlar
aaa bunu ilk defa duyuyorum :)Kızlık zarı ile Müslümanlığı bağdaştırıyorlar yahu
Meryem Ana da bakireydi bu sebeple Katolik Hristiyan lar da önem verir
Musevilerde de önemlidir yani bekaretin önemi illa Müslümanlıkta yok
Namuslu da alakalı değil irade diye geçer hepsinde
Ben şu kızlık zarından kurtulucam diye gittim ameliyat oldum keşke doğuştan zarsiz dogsakta kurtulsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?