Prezervatif yırtılması

Valla ben de kiblemelere doyamadim.
Bir de ben gercek hayatta su durumla cok karsilastim soylemeden edemeyecegim; sadece kizlik zari saglam kalip her turlu takilmis ammaaa cesaretiyle saklamadan sevisenleri namussuz ilan edenler var. Malum kizlik zarinin gideri yuksek.
Isteyen istedigiyle sevisir istemeyen de sevismez okaa diyorum son soz olarak

Hamile kalma olasılığı var.
Ertesi gün hapı al...

Kimse kimsenin namus bekçisi değil.
Yapılan çirkin yorumları birileri kiblemistir inşallah.
Kadın "kocam" yazsa ona göre cevap yazarlardi eminim.

Direk problemden bahsetseydin anlardım fakat burası her ne kadar bir kadın platformu olsada bir kadın olarak ben bile bir başkasının ilişkisini bu kadar içinden anlatmasını uygun bulmuyorum .
Yok çıkardı , peçeteyle sıvazladı vs vs.

hah işte o son cümleni tebrik ediyor ve artık susmanı tavsiye ediyorum. herkesin mahkemesi kendi vicdanı ise gerisi ne seni ne diğer olumlu veya olumsuz düşünenleri alakadar etmez. sevabı da günahı da senin değil.

Hamile kalmazsınız ama benim anlamadığım geçenlerde bir konu açmışım kız arkadaşımla ilgili bir sürü erkekle beraber oldu en son Da çok iyi birisini buldu evleniyor diye herkes bana kıskanç fesat sanane yüz kişiyle de beraber olur istediğiyle evlenir yazmışlardı evet arkadaşımın bunları haketmediğini düşünüyordum çünkü hoşlandığım bir çocukla ben görüşürken bile arkamdan görüşmüş sonradan haberim oldu evet gıcıktım kendisine ama o erkeklerin hepsiyle cinsel ikişkiye girdiğini yazmamıştım o zamn da yorumlarınız o şekilde mi olacaktı acaba merak ediyorum ne war yanı bunda kimse kimseyle zorla beraber olmuor neden konu sahibinin sorusuna değşl de konuyu farklı yerlere çekiyorsunuz

Kocan olmayan erkekle arkadaşlık etmek ne oluyor acaba

Aynen... Sırf bakireyim diyebilmek için ilişkiyi o boyuta getirmeden herşeyi yaşayıp sonra ben çok namusluyum çünkü bakireyim kocama sakladım deyip ahkam kesiyorlar o daracık zihniyetleriyle
Kimin kiminle ne yaptığı kendilerini ne ilgilendirirse

Hiç inandırıcı değilsin bebeğim yaaa fazla zorlama istersen ne dersin yok bir kere boşalmış da sonra bir daha yapmışlar da artık nasıl bir yapmaksa patlamış falan onu da ilk kez duyuyorum yani ee erkek arkadaşında bir daha boşalmadığına görer ne panik ne kadar da tezatsınız yahuu. Usulca çekilebilirsiniz sayın troll

Ya ne meraklısınız milleti yargılamaya be, bence gerek yok ciciş ama tabi buradaki ableytolar daha iyi bilir.

Erkek arkadaşla ilişkiye girmek zina sonuçta kocan değil ben yorum yapmıyım en iyisi
Sana ne? Müslüman olduklarını nerden biliyorsun da hemen dinden dem vuruyorsun? Kaldı ki müslüman olsalar bile sana ne? Mezarlarına sen mi gireceksin? Hesaplarını sen mi vereceksin?

Bosalma olmadiysa hamilelik mumkun degildir. Ki insanlar her defasinda korunmadan yapiyor aylarca yillarca hamile kalabilmek icin..

Kızlık zarı ile Müslümanlığı bağdaştırıyorlar yahu
Meryem Ana da bakireydi bu sebeple Katolik Hristiyan lar da önem verir
Musevilerde de önemlidir yani bekaretin önemi illa Müslümanlıkta yok
Namuslu da alakalı değil irade diye geçer hepsinde

Ben şu kızlık zarından kurtulucam diye gittim ameliyat oldum keşke doğuştan zarsiz dogsakta kurtulsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…