- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi Eylul_Izmir
-
Kocan olmayan erkekle arkadaşlık etmek ne oluyor acabaErkek arkadaşla ilişkiye girmek zina sonuçta kocan değil ben yorum yapmıyım en iyisi
Valla ben de kiblemelere doyamadim.konuya kışkırtıcı, polemik amaçlı ve ahlak bekçisi nidalarıyla yorum yapan cancağızlarım, hepinizi ben kibledim haberiniz olsun
keşke sadece burdan değil hayatlarımızdan engelleyebilsek sizi, ama ne mümkün...
Kocan olmayan erkekle arkadaşlık etmek ne oluyor acaba
Sizin gibi düşünenler yüzünden kürtajda katledilen bebekler çöpe atılan cesetler bi zevk uğruna o masum canlar gidiyor kim bilir böyle kaç masum gayri meşru ilişkiye kurban gitti herkesin mahkemesi kendi vicdanıdır
ne oluyor?
siz kocanızı ilk defa nikahta gördünüz heralde.
"Kocan olmayan erkekle arkadaslik etmek" cumlesi bastan basa mantik hatasi zaten
Kız pişmanım günah mı zına mı ne olacak ne bitecek dememiş ki tek bi soru sormuş , hemen kızlıktan girdiniz namustan çıktınız,yaptığını ben de doğru bulmuyorum ama erkek arkadaşınlarınızla gezin tozun el ele gözgöze o işi yapmadınız diye günah zina olmuyor demş zina okmqsı içğm günah olması için sadece o işi yapmak lazım demi, sütten çıkmıs ak kaşık gibi bazıları,Sizde bu ilerde kocanın yüzüne nasıl bakacaksın düşüncesi olduğu sürece kadına haram erkeğe helal olur.
Kocan olmayan erkekle arkadaşlık etmek ne oluyor acaba
Yaahor hor çeşmesi mübarek..
gerçeksen birşey olmaz merak etme.
Sana ne? Müslüman olduklarını nerden biliyorsun da hemen dinden dem vuruyorsun? Kaldı ki müslüman olsalar bile sana ne? Mezarlarına sen mi gireceksin? Hesaplarını sen mi vereceksin?Erkek arkadaşla ilişkiye girmek zina sonuçta kocan değil ben yorum yapmıyım en iyisi
Bana da engeli bas ne olur ..böyle konulara bayılıyorum ya. tam bir yobaz insan süzgeci gibi oluyor. nerde ayh zina ay kızlık zarı ayh namus bilmemne diyen var hepsine basıyorum engeli. oh kafam rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?