bende kapsülünü kullandım..biraz pahalı dediğin gibi ama bitkisel olduğu için aldım şu aanda 3. kutuyu bitiricem bende kaşta yoktu kaşlarım bile çıktı çok memnunum ..ama şampuanını kullanmadım canım bende tablet bitince şampuanına geçcektim artık ........
bu maddenin herşeyde olduğunu biliyorum hatta bebeklere sürülen bübchen de .baby nivea kremlerde bile bulunuyo zararı olsa onlarada konulmazdı diye düşünüyorum..
gerçekten mi kaşlarına bile etki etki yani peki nasıl tavsiye edersiz canım doz olarak kapsülü n çeşitleri varmıdırr
alsam mı acaba saçlarım şu an çok dökülüyor zaten ince telli daha önce revigen tab ve bioxin amp kullandım faydası olmadı priorin işe yarar mı ki bide kaşları çıkardıgına göre yüzümüzdeki tüylere de etki etmesin
şampuanı bi halta yaramıyor silikon içerdiği için mi bilmiyorum saç dipleri arınmıyor ben kapsülünü kullandım o yaradı.
sizin dökülme sebebiniz ne idi?
kestirmen bişeyi değiştirmez sorunun içerden
mesela benim kanzılıktan dolayı vitamin vs eksikliğinden başladı 1.5 yıl önce beslenmem düzeldi dökülmem biraz daha azaldı ama yine dökülüyor şimdide saçımdaki tortulardan şüpheleniyordum çünkü elimi atsam kafamda yabancı madde var idi eczaneye gittim haklıymışım dökülmeniz %70 bundandır dedi kansızlığım geçti onca beslenmeye geçmiş olması lazım zatenkaydirigubbakcemile3
kepek arındırıcı şampuan aldım rausch çok memnunum inşallah kepeklerle birlikte bu sorunumda ortadan kalkar
şu saç dökülme tedavisi çok zaman isteyen bişey cnm ya inan 1.5 yıldır neler yaşadım tutam tutam mı dökülmedi saçlarımı salamıyordum patır patır gidiyordu herkes arkamdan saç topluyordu off valla insan psikolojikman çöküyor neyse derken son zamanlarda dökülmem azaldı saçlarımı salabiliyorum artık.
inşallah canımmm:Saruboceq:
inş hayaTım:Saruboceq:
cnm saç başlığında zeytinyağlı sarımsak tarifim var mutlaka gir oaraya oku ve dene.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?