ah canım ah zaten dökülmem kilo verme sevdamdan başladı ya
13 kilo verdim 5 ayda sonra öyle bir dökülmeye baladı ki anlatamam saçlarımdaki azlığı insanlar farketmiyor pek ama ben o kadar çok farkediyorum kimafoldumben
kan ilaçları çinkolar kansızlık için kuru üzümler 2 kavonoz petmez tükettim bir baktım eski kiloma an kalmış ne önemi kaldı saçları düzeltcez derken yine eski halime dönüyorum 5 kilom var bari onu korumaya çalışıyorum.ama sorun içerden mecbur içeceksin cnm öyle dışardanla bitse benim biterdi 1.5 yıldır.bakalım sonumuzu allah hayretsin bugün canım sıkkın zaten:gitme:
ipek benimdesurubu ilk kullandığm znmlarda sevinmiştim 90 tane fealn dökülüydo ama şimdi değişen bişey yok yine qünlük 200 qeciyo bıktım buq iidşle kel kalcamsenağlama
qüLüm sacmda seyrelmeler var yer yer ortatadn ayırıymrum seyrek yantarafdan ayırıyorum yine seyrek ya cıldırcam yeni saclar var cıkan ama malesef yine seyrek bakalım ğitcem eylülün 8.de dr ne dicek hap mı vercek vermicekmi CADIARZUsenağlama
arkadaslar ben de 2 hafta once prıorın sampuana basladım. saclarım cok seyrek ve uzamıyor dıe aldım. eczacı tavsıye ettı. saclarıma cok guzel hacım verdı ve sankı daha gec yaglanıyor ama sacı yıkarken cok fazla dolastırıyor ve dokuyor, yanı saçları kazık gıbı yapıyor bole ıpeksı bır havası olmuyor tek sinirimi bozan bu. hım bır de sısesı fıyatına gore cok kucuk.
valla içinde yoğun silikon var galiba saçlarım çabuk yağlanmaya başladı ve de ne kadar durularsam durulayım şampuan kafamdan arınamıyordu ve hiçbir faydasını görmedim dökülmeme aynı devam etti
Hapını kullandım, evet kesinlikle faydasını da gördüm. Ancak olay bu kapsüller falan değil. Neden saçınız ya da kaşınızın döküldüğünü anlamak daha önemli. Demir eksikliğiniz mi var,başka bir çeşit aneminiz olabilir, çinko, biotin eksikliği vb. yaşıyor olabilirsiniz. Bir dermatoloğa görünmek şart. O da biraz ilgili bir doktorsa ya bu tip testleri ister ya da dahiliye, hematoloji gibi bölümlerden konsultasyon isteyip asıl sorunu bulmaya çalışır..
Haa bende çinko ve biotin kullanarak her tür şampuan ve kremden daha fazla fayda gördüm dökülme konusunda. Medobiotin, zinco gibi ilaçlar; priorine de, biotin satan pahallı vitamin desteklerine de beş basar...Çok çok da daha ucuzdur, eczanede satılır...
cnm bende bu şampuanı kullanıp,kullanmamaktada kararsız kaldm,ocakta dr tekrradan ğitcem şampuan söylemezse organıcumu alcam öğrenmek istedğim senin sacında nasıl bir etki yaptı sac tellerinde kalınlaşma varmı yada yeni sac oluşumunu destekliyomu kepeğe ve kasıntıya iyi geliyomu bide sacın cabuk uzamasına yardımcı oluyumo cok sordummm kusura bakma kaydirigubbakcemile
bende kapsülünü kullandım..biraz pahalı dediğin gibi ama bitkisel olduğu için aldım şu aanda 3. kutuyu bitiricem bende kaşta yoktu kaşlarım bile çıktı çok memnunum ..ama şampuanını kullanmadım canım bende tablet bitince şampuanına geçcektim artık ........
bu maddenin herşeyde olduğunu biliyorum hatta bebeklere sürülen bübchen de .baby nivea kremlerde bile bulunuyo zararı olsa onlarada konulmazdı diye düşünüyorum..
Bende de aşırı bir saç dökülmesi olmuştu bir dönem. 2 şampuan kullandım ikisinden de memnun kaldım. İlki Fiyto sarımsak özlü şampuan (sarımsak kokmuyor asla). Anında kesti dökülmeyi ve yeni saç da çıktı ama saçları baya sertleştiriyor, kullanacaksınız iyi bir maske ya da kremle kullanın derim. Ben 1 kutudan sonra kullanamadım sertleştirdiği için ama dökülmeye birebir. Daha sonra o bitince Priorin aldım, sadece şampuanını kullandım ben. O da iyi geldi dökülmeye baya azalttı ama Fiyto kadar değildi açıkçası. Fiyto kadar da sertleştirmedi ama diğer yandan:) iyidir yani deneyebilirsiniz. Bir de yukarıda da yazılmış kan değerlerinize baktırmanızı öneririm.