- Konu Sahibi Ekimyagmur
hahh proble ozatenOluyor da önemli olan bizim onları beğenmemiz.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahh proble ozatenOluyor da önemli olan bizim onları beğenmemiz.![]()
Ne oldu peki,o kişiyle var mi biseylerben de buna benzer bir konu açmıştım
biri demişti ki mutlaka seni seven birisi de vardır
içimden hadi canım olsa nerede o zaman demiştim
varmış birisi çok aşıkmış meğer gerçekten çok sonra öğrendim
insan ilk duyduğunda şu durumdayken pek inanmıyor da
inanmak lazım gerçekten her kadını beğenen mutlaka ama mutlaka oluyor...
kısmett :)cıkk o da olmadı![]()
Yaşadıklarının ağırlığı seni çok sarsmış belli ki ..iyi geceler kızlar..
son birkaç gündür ara ara aklıma takilan bi sorunu paylasmak ve benim için çok deǧerli düşüncelerinizi almak istiyorum..
nişanlimdan ayrilali 2 yıl oldu ve hala kimseye guvenemiyor inanamiyorum..herkes sevgilim olduǧunu yadakalbimi dolu olduǧunu düşünüyor.(yok hic kimse diyorum inanmyolar)bilakis bomboş.bende artik sevmek,sevilmek guvenmek kisacasi mutlu olmak istyorum..bakiyorum millet bosanip hemen baskasiyla evleniyor.yada sevdiginden ayriipbi baskasini uluyor.sahi problem bende mi ?
evet var-di.Hayatınıza dahil olmak isteyen biri var mı?
iyi geceler kızlar..
son birkaç gündür ara ara aklıma takilan bi sorunu paylasmak ve benim için çok deǧerli düşüncelerinizi almak istiyorum..
nişanlimdan ayrilali 2 yıl oldu ve hala kimseye guvenemiyor inanamiyorum..herkes sevgilim olduǧunu yadakalbimi dolu olduǧunu düşünüyor.(yok hic kimse diyorum inanmyolar)bilakis bomboş.bende artik sevmek,sevilmek guvenmek kisacasi mutlu olmak istyorum..bakiyorum millet bosanip hemen baskasiyla evleniyor.yada sevdiginden ayriipbi baskasini uluyor.sahi problem bende mi ?
insallah.cok tesekkur ederimAkışına bıraksan daha iyi gibi duruyor. Kendini hazır hissettiğin zaman muhakkak gelecektir. Kendini bir ilişkiye zorlarsan, mutluluk beklemek yanlış olur. Vakti geldiğinde olur inşallah.
amin insallah ..sende mutlu ol insallahBence olması gereken bu. Kendini hemen başka bir ilişkiye atmak daha çok üzülmene neden olabilir. Şimdi olgunlaştın iyice, doğruyu yanlışı olması gerekeni biliyorsun. Sadece beğenmeyle, istemeyle olmayacağını da... Umarım bundan sonraki seçimin doğru olur da mutlu olursun...