- 6 Aralık 2017
- 6.444
- 6.568
- 198
Benim aynı dönem tedavi olduğum bir arkadaşım gitmiş geçen hafta serdar hoca kasıma kadar durdurduk demiş sadece rapor hakkı yanacak olanları ve transfer aşamasına gelen hastalara bakıyoruz gelmeyin demiş, geçen hafta o arayıp söylemişti bana ben bizzat gidip görüşmedim henüz.Zubeyde hanim su an tup bebek hizmeti veriyor ve dıs merkeze raporda veriyor. Dün ordaydim ve sordumm. Heyetlede gorustumm. Ayrica hastalara kovit testi yapiyolar tup bebege baslamadan once ve çok sakindi dun gittigimde.. Serdar dilbaz hoca ve oya aldemir,muhsin hocayla gorustum. (Heyette)
Ben dun gorustumm. Sali gunune histereskopiye girecegim hatta orda. Ne zamana istersen o zamana başlariz dedi ve raporuda veriyolar daha dün sordumm..Serdar hocada cok espirili ayrica.cok guleryuzlu ve iyi bi ekip.hemsirelerde dahil.Benim aynı dönem tedavi olduğum bir arkadaşım gitmiş geçen hafta serdar hoca kasıma kadar durdurduk demiş sadece rapor hakkı yanacak olanları ve transfer aşamasına gelen hastalara bakıyoruz gelmeyin demiş, geçen hafta o arayıp söylemişti bana ben bizzat gidip görüşmedim henüz.
Erkek kaynaklı sorununuz ne. Bizimki de erkek kaynaklı ekimde baslayacagiz insaallah tup bebegeBizim erkek faktörlü infertilite ve son 1 yılda yapılan tedavilere hiç bir yanıt olmadığı için rapor verirken sadece yaş sınırına baktılar yaş sınırı 40 birde 900 gün sigorta primi şartı vardı başka bir şart istenmedi bizden.
Ben ekipten ve doktorlardan çok memnundum ikinci denememi de orada yapmayı düşünüyordum hatta ama geçen hafta arkadaş yapmıyorlar deyince özel hastane arayışına girdik, ben kendim önümüzdeki hafta gidip görüşücem, serdar hoca ve oya hanım çok iyiler ilgileri güler yüzleri insana moral veriyor.Ben dun gorustumm. Sali gunune histereskopiye girecegim hatta orda. Ne zamana istersen o zamana başlariz dedi ve raporuda veriyolar daha dün sordumm..Serdar hocada cok espirili ayrica.cok guleryuzlu ve iyi bi ekip.hemsirelerde dahil.
ağır oligospermi yani sperm sayımız az ve %95 civarı hareketsiz durumda.Erkek kaynaklı sorununuz ne. Bizimki de erkek kaynaklı ekimde baslayacagiz insaallah tup bebege
Bizimde ayniağır oligospermi yani sperm sayımız az ve %95 civarı hareketsiz durumda.
Malesef kullanılan ilaç tedavileri falan hiçbir yanıt vermedi biz zübeyde hanıma aşılama talebiyle gittik, bize aşılamayla vakit kaybetmeyin direk tüp bebek dediler, 13 yumurta toplandı sadece 4 tanesi döllendi ve 3. güne 1 tanesi ulaşabildi. yani yumurtaları dölleyemedi spermler, transfer edilen ebriyoda çok güçlü değildi.Bizimde ayniOLİGOASTENOZOOSPERMİ
sen zübeyde hanımda başlıcaksın tüp bebeğe canım.Ben dun gorustumm. Sali gunune histereskopiye girecegim hatta orda. Ne zamana istersen o zamana başlariz dedi ve raporuda veriyolar daha dün sordumm..Serdar hocada cok espirili ayrica.cok guleryuzlu ve iyi bi ekip.hemsirelerde dahil.
Bizde de öyle maalesef. Neler denedik neler hic fayda etmedi. Bence genetik bi problem bu. Hic değişmiyor çünkü aksine kötüye gidiyor 3.denemem olacak nasipse benimMalesef kullanılan ilaç tedavileri falan hiçbir yanıt vermedi biz zübeyde hanıma aşılama talebiyle gittik, bize aşılamayla vakit kaybetmeyin direk tüp bebek dediler, 13 yumurta toplandı sadece 4 tanesi döllendi ve 3. güne 1 tanesi ulaşabildi. yani yumurtaları dölleyemedi spermler, transfer edilen ebriyoda çok güçlü değildi.
Bahçecidemi deniyeceksiniz bu seferBizde de öyle maalesef. Neler denedik neler hic fayda etmedi. Bence genetik bi problem bu. Hic değişmiyor çünkü aksine kötüye gidiyor 3.denemem olacak nasipse benim
Nasip olursa insaallah. Ilk iki denemem baskentte oldu. Ikinci de transfer bile olamadım.Bahçecidemi deniyeceksiniz bu sefer
Bahçecide birde özel bir teknikle spemler 8000 kat büyütülüp içlerinden en iyisi seçiliyormuş, bu olay çok aklıma yattı bizim durumumuzda devlette elde edilem tüm spermler döllenmeye çalışılıyor.Bizde de öyle maalesef. Neler denedik neler hic fayda etmedi. Bence genetik bi problem bu. Hic değişmiyor çünkü aksine kötüye gidiyor 3.denemem olacak nasipse benim
Bu konuyu açan kisinin de esindr ayni problem var yanlis bilmiyorsam bir kizi varms simdi bahceci de ikinci için çabalıyor. Bahcecinin lab. iyi olduğu söyleniyor insaallah oyledir siz ne zaman basliycaksnzBahçecide birde özel bir teknikle spemler 8000 kat büyütülüp içlerinden en iyisi seçiliyormuş, bu olay çok aklıma yattı bizim durumumuzda devlette elde edilem tüm spermler döllenmeye çalışılıyor.
Anladım beki berfu hocayımı selen hocayımı tercih edeceksinNasip olursa insaallah. Ilk iki denemem baskentte oldu. Ikinci de transfer bile olamadım.
Kısmet olursa önümüzdeki ay başlamayı düşünüyoruz, ay sonu randevu alıp gidicez.Bu konuyu açan kisinin de esindr ayni problem var yanlis bilmiyorsam bir kizi varms simdi bahceci de ikinci için çabalıyor. Bahcecinin lab. iyi olduğu söyleniyor insaallah oyledir siz ne zaman basliycaksnz
Berfu hocaya gittim ben. Muayene oldum. Esim test verdi. Bana bi tanr vitamin verdi. Eşimin durumuna göre ürolog ile görüşüp nasil bi yol izleyecegine karar verecekms. Önümüzdeki ay başlayacağım inşaallah tedaviyeAnladım beki berfu hocayımı selen hocayımı tercih edeceksin
Cemre sen başkentte transfer olmadigin halde transfer ucreti aldilarmi senden yoksa sadece yumurta toplamayami ucret ödedin?Nasip olursa insaallah. Ilk iki denemem baskentte oldu. Ikinci de transfer bile olamadım.
Cemre sen başkentte transfer olmadigin halde transfer ucreti aldilarmi senden yoksa sadece yumurta toplamayami ucret ödedin?Nasip olursa insaallah. Ilk iki denemem baskentte oldu. Ikinci de transfer bile olamadım.
peki sperm testine falan extra ücret alındımıBerfu hocaya gittim ben. Muayene oldum. Esim test verdi. Bana bi tanr vitamin verdi. Eşimin durumuna göre ürolog ile görüşüp nasil bi yol izleyecegine karar verecekms. Önümüzdeki ay başlayacağım inşaallah tedaviye
Sadece yumurta toplamaya aldılar. Transferin ucretini iade ettilerCemre sen başkentte transfer olmadigin halde transfer ucreti aldilarmi senden yoksa sadece yumurta toplamayami ucret ödedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?